Gothic Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 rkadaşlar kurdum yamaları ama ırk seçme ekrarnında donup kalıyor öylece sorun nerede yaaa[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!![иєтωσяк тєяяσяιzм]
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 SORUNA CVP VEREMİCEM AMA İMZAN ÇOK HOŞUNMA GİTTİ +1
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 İşkence la bu jap-ko yok onu çek kur, bunu oraya koy, isimler çıkmıo şunu şöle yap bilmemne... ohooo oyunmu oynucan amerikayı tekrarmı keşfedicen... usko-arez rullez... :-p[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Gothic Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 fatih abi walla merak ettim eger az kullanılmış accountun varsa ver onu deneyim ben ırk seçiminde takıldıgım için ırkı seçilmiş olan account varsa ver pm den :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!![иєтωσяк тєяяσяιzм]
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 jap-ko ilk açıldığı zaman "lan worm dan mirage düşüo bus-bes düşüo" dediler diye meraktan bi acc açtımdı ama yeminle id nin ilk harfini bile hatırlamıom... bandicoottan +7 viper düşünce kusup oyunu terketmiştim...[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Gothic Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 normalde hiçbir yerde o zevki yaşayamıyacagım için bende azcık kral görünem kendi egomu tatmin edem demiştim :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!![иєтωσяк тєяяσяιzм]
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: fatihkaraca, 25 Mayıs 2005 21:53 tarihinde demiş ki: jap-ko ilk açıldığı zaman "lan worm dan mirage düşüo bus-bes düşüo" dediler diye meraktan bi acc açtımdı ama yeminle id nin ilk harfini bile hatırlamıom... bandicoottan +7 viper düşünce kusup oyunu terketmiştim... HeHeHeHe bende güzel şeyler çıkıyo die girdim heç bişi çıkmadı en fazla NUS o yüzden kusup bırakmıştım :P
Gothic Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 cado eger accountu hatırlıyorsan verirmisin[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!![иєтωσяк тєяяσяιzм]
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 accont u hatırlıyomda şifreyi hatırlamiom :(
Gothic Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 evet verilen şifreler çok dandik Keşke mailden silmeseydin ne demişler sakla samanı gelir zamanı[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!![иєтωσяк тєяяσяιzм]
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 bende var account ama char adı rockncoke o yüzden veremem bakayım maile 1 acc daha olcaktı bende onu bulursam vereyim[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: Unknown Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan: Academy Server: Ares
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 buldum pmden yolluyorum[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: Unknown Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan: Academy Server: Ares
Gothic Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 saol cidden sagol[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!![иєтωσяк тєяяσяιzм]
rApbOyZ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Rockncoke herkezi clandan atmışlar bi bizi atmamıslar galiba :D görücen yav cok komik lvl 65 adamı attılar gecen ehehe cok makara bir clan sahibimiz var[signature][hline]MSN[b] Nick: WoLCaN__// Server:Xigenon // Clan:iLLusioN // LvL:6x AsassiaN[/i]
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 rockncoke seni bir gördüm bir daha görmedim yaw hani kasacaktık? paticikten girenler buyucuceycey i gördüğünde dur ben patiyim desin oynaşırız :)[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ya çok az kişi vardı sarmadı zaten areste 43 oldum bile[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan: Academy Server: Ares [Bu mesaj rockncoke tarafından 27 Mayıs 2005 16:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar