Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

japon serveri yardım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İşkence la bu jap-ko
yok onu çek kur, bunu oraya koy, isimler çıkmıo şunu şöle yap bilmemne...

ohooo oyunmu oynucan amerikayı tekrarmı keşfedicen...

usko-arez rullez... :-p[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur.

Nick : Lively (Leader)
Clan : The_Others
Allies : Academy & The_Hunos
Server : Ares

[Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Mesaj tarihi:
fatih abi walla merak ettim eger az kullanılmış accountun varsa ver onu deneyim ben ırk seçiminde takıldıgım için ırkı seçilmiş olan account varsa ver pm den :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et

Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!![иєтωσяк тєяяσяιzм]
Mesaj tarihi:
jap-ko ilk açıldığı zaman "lan worm dan mirage düşüo bus-bes düşüo" dediler diye meraktan bi acc açtımdı ama yeminle id nin ilk harfini bile hatırlamıom...
bandicoottan +7 viper düşünce kusup oyunu terketmiştim...[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur.

Nick : Lively (Leader)
Clan : The_Others
Allies : Academy & The_Hunos
Server : Ares

[Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Mesaj tarihi:
said:
fatihkaraca, 25 Mayıs 2005 21:53 tarihinde demiş ki:
jap-ko ilk açıldığı zaman "lan worm dan mirage düşüo bus-bes düşüo" dediler diye meraktan bi acc açtımdı ama yeminle id nin ilk harfini bile hatırlamıom...
bandicoottan +7 viper düşünce kusup oyunu terketmiştim...
HeHeHeHe bende güzel şeyler çıkıyo die girdim heç bişi çıkmadı en fazla NUS o yüzden kusup bırakmıştım :P
Mesaj tarihi:
bende var account ama char adı rockncoke o yüzden veremem bakayım maile 1 acc daha olcaktı bende onu bulursam vereyim[signature][hline]Name: Archy_Firestorm
LvL: Unknown
Class: Rogue-Assassin
Race: El Morad
Clan: Academy
Server: Ares
Mesaj tarihi:
Rockncoke herkezi clandan atmışlar bi bizi atmamıslar galiba :D görücen yav cok komik lvl 65 adamı attılar gecen ehehe cok makara bir clan sahibimiz var[signature][hline]MSN[b]
Nick: WoLCaN__// Server:Xigenon // Clan:iLLusioN // LvL:6x AsassiaN[/i]

Mesaj tarihi:
rockncoke seni bir gördüm bir daha görmedim yaw hani kasacaktık? paticikten girenler buyucuceycey i gördüğünde dur ben patiyim desin oynaşırız :)[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net
CeyhunAlyeşil
Mesaj tarihi:
ya çok az kişi vardı sarmadı
zaten areste 43 oldum bile[signature][hline]Name: Archy_Firestorm
LvL: 4x
Class: Rogue-Assassin
Race: El Morad
Clan: Academy
Server: Ares

[Bu mesaj rockncoke tarafından 27 Mayıs 2005 16:30 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...