Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Arkadaslar ares serverinda yeni bir oyuncu oldugumu bilmeyen kalmadi sanirim.Neyse arkadaslar oyunda bana master lik yapacak beni yetistip lvl atlatacak biri olursa ona sonsuz sadakatimle hizmet edicem padawani olucam onun ne diosunuz ben isteyen war mi.:D[signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light. Name:Anelor Race:El Morad Male Guild:N/A Speciality:Ranger/Archer
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 ne padawani lam ördegi olcaksin sen :D[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar.
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 yok olm ben bana masterlik yapcak kisiye sonsuz sadakat edecem anam olse bacim olse (allah korusun :) ) hirs yapip masterima karsi gelmicem cok sadik bir padawan olcam[signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light. Name:Anelor Race:El Morad Male Guild:N/A Speciality:Ranger/Archer
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Ares -> Lively veya PaperQueen @ morad bul beni... :)[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
HasMez Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 fatih böyle master fln olayların varsa online bırakim karakteri sen bikaç gün kastır bana. macro gibi adam bulmuşuz hazır bizde padawan olalım.[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin
TRibula Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 olay budur pıanada ve ya moradonda The_Others dan birini bul çok acil işi yoksa ztn yardım eder sana. gecen dklarda 3 n00b a rica uzerıne yaklaşık 15 er lvl atlattım. buyrun gelin sizi de kasalım _TRibula_@ morad :))[signature][hline]Sever:ares ID:_TRibula_ LVL:5x Assasin Clan:The_Others
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 fatih bey masterim siz mi olucaksiniz?eger siz olcaksaniz sonsuz sadakatimle size her turlu hizmette bulunacagim tskler :)[signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light. Name:Anelor Race:El Morad Male Guild:N/A Speciality:Ranger/Archer
Öne çıkan mesajlar