Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Evet ben ciddi bir starwars fan iyim fakat oyunu alirsamda zaten jumpto light speediyle beraber alicam fakat...beni bazi duydugum kötü seylerden dolayi sartli isteklerim WOw a itiyo yani oyunu almak istiyorum ama wookielerin im the fat as hair -- nick iyle gezmesini istemiyorum düzgün Saglam böle eski filmlerin havasini veren bi server varmi yoksa yokmu ? Yada ..işte siz napiyosunuz Starwars keyfi aliyomusunuz yoksa UO gibi corellia ormanında arkadasiniza bguun ünide hangi finaller var muhabbetimi yapiosnuz yani ortam nasi kısaca :) Tessekkurler (ve unutmuyim 1000 tane patchi varmis filan :( )[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
the-beast Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 yeni birisinden sorular denen bi konu var oraya bakarsan bi kaç soruna cevap bulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
frenquit Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Oynayan arkada$in varsa patchleri cdye cekip yollasin, hatta ni$anta$i civarinda oturuyorsan ben de yapabilirimv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 oynamadan anlayamazsın milletin lafına bakma eğer istanbul anadolu yakasında oturuyorsan Küçükyalıda Uğur Net House var oraya gel oynayan arkadaşlarla görüş vede oyunu izle bakalım beğenecekmisin[signature][hline]Tuman Lee Manservant of FrF Biz FrF yi karşılıksız da severiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 ben satıyorum ucuza temin edebilirsin benden özel mesaj attım zaten...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rufix Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 starwars tan hoslaniyorsan oyunu sevmemen mumkun deil cunku oyunda yapabilecegin seylerin siniri yok. ne olmak istersen o olursun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 arkadaslara ek olarak bozuk nick li 3-5 kisi olabilir peki ya burda var die gidecegin dier oyunlarda olmayacagina dair garanti varmi ??? hem o söyledigin tarzda bi nick görmedim ben veya kötü bi nickle olan birini[signature][hline]SWG - Ugur Mistwalker - Eclipse SWG - Reiken Mistwalker -Eclipse "Artisan - Shipw - Merchant" EQ2 - Reiken - Ranger - Runyeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 duyduklarına fazla kulak asma. eğer Star Wars evrenini gerçekten seviyosan oyunu aldığına pişman olmazsın. uygun olmayan nickli kişiler elbet var, her oyunda olduğu gibi, ama bu tip kişileri şikayet ediyoruz gereği yapılıyo. böyle ayrıntılara takılma yani...[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Oynadığım süre içerisinde öyle lame nicklere rastlamadım genellikle oyunun ruhunu yansıtıyor ayrıca rp ortamı mükemmel bu oyunda. Yeterki cantinada yeterli vakit geçir AFK olmayan entertainerlara tip yolla muhabbet aç takıl. Britan bank muhabbeti yok yani.[signature][hline]Sakın girmeyinn www.geocities.com/swg_screenshots/no.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 gel gel corbantist yakinsehire gel her turlu yardimi yapariz RP desen diz boyu RPden gecilmiyor guild görsen oooo zaten star wars seven bir kisinin bu oyunu begenmemesi %1 falan sen gel en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 bakın ben de swgye baslamak istiyorum sahane duruyo hikayesi bakımından ozgulrugu bakınmdan ama oyun halen beta gibi diyorlar birsuru hata varmıs bunlar sizce oyunun zevkini körüklüyomu ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Şimdi hala beta gibi diyolar çünkü Comabt Upgrade adı altında oyunda çok büyük değişiklikler oldu bu kadar geniş bir ayrıntıya sahip bir oyunda oluşan buglar şimdilik normla ama Soe he geçen oluşan buglari fixleyerek halletmekte en azından yapılan şikayetler neticesinde ellerinden geleni yapmaktalar bence diğer oyunalra göre en azından olan buglar bence çok fazla değil[signature][hline]Tuman Lee Freedom Rebel Fighters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 valla al oyna derim kesinlikle. bu arada ne zaman acildi paticik tekrar ya. unutmusum burayi:P[signature][hline] oawaen-jedi padawan@infinity fihek-master armorsmith@infinity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 eğer swg dünyasını seviyorsan.Oyna derim yok beni uzay sarmaz diyorsan başlama.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Oyun Harika bence. Bir arkadaşta görmüştüm. SOnra aldım. İlk online oyunum. 6 aydır oynuyorum.. Daha önce Corbantisde oynadım. 1,5 ay tek oynadım ama sıkılmadım. Şimdi 4 aydan beri eclipse serverindeyim. Çok iyi arkadaşlar edindim ve hergün yenisini ediniyorum. Ulubatli Hakan Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 tamam abi geliyorum 2gün sonra aliyorum :D Tesekurler anlatimlar için[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar