Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SWG Alcam kötü seyler duydum.

Ancalagan

Öne çıkan mesajlar

Evet ben ciddi bir starwars fan iyim fakat oyunu alirsamda zaten jumpto light speediyle beraber alicam fakat...beni bazi duydugum kötü seylerden dolayi sartli isteklerim WOw a itiyo yani oyunu almak istiyorum ama wookielerin im the fat as hair -- nick iyle gezmesini istemiyorum düzgün Saglam böle eski filmlerin havasini veren bi server varmi yoksa yokmu ?
Yada ..işte siz napiyosunuz Starwars keyfi aliyomusunuz yoksa UO gibi corellia ormanında arkadasiniza bguun ünide hangi finaller var muhabbetimi yapiosnuz yani ortam nasi kısaca :) Tessekkurler (ve unutmuyim 1000 tane patchi varmis filan :( )[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslara ek olarak bozuk nick li 3-5 kisi olabilir peki ya burda var die gidecegin dier oyunlarda olmayacagina dair garanti varmi ???

hem o söyledigin tarzda bi nick görmedim ben veya kötü bi nickle olan birini[signature][hline]SWG - Ugur Mistwalker - Eclipse
SWG - Reiken Mistwalker -Eclipse
"Artisan - Shipw - Merchant"
EQ2 - Reiken - Ranger - Runyeye
Sosyal ağlarda paylaş

duyduklarına fazla kulak asma. eğer Star Wars evrenini gerçekten seviyosan oyunu aldığına pişman olmazsın.

uygun olmayan nickli kişiler elbet var, her oyunda olduğu gibi, ama bu tip kişileri şikayet ediyoruz gereği yapılıyo. böyle ayrıntılara takılma yani...[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG:
Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

Oynadığım süre içerisinde öyle lame nicklere rastlamadım genellikle oyunun ruhunu yansıtıyor ayrıca rp ortamı mükemmel bu oyunda. Yeterki cantinada yeterli vakit geçir AFK olmayan entertainerlara tip yolla muhabbet aç takıl. Britan bank muhabbeti yok yani.[signature][hline]Sakın girmeyinn www.geocities.com/swg_screenshots/no.swf
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Şimdi hala beta gibi diyolar çünkü Comabt Upgrade adı altında oyunda çok büyük değişiklikler oldu bu kadar geniş bir ayrıntıya sahip bir oyunda oluşan buglar şimdilik normla ama Soe he geçen oluşan buglari fixleyerek halletmekte en azından yapılan şikayetler neticesinde ellerinden geleni yapmaktalar bence diğer oyunalra göre en azından olan buglar bence çok fazla değil[signature][hline]Tuman Lee
Freedom Rebel Fighters
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun Harika bence. Bir arkadaşta görmüştüm. SOnra aldım. İlk online oyunum. 6 aydır oynuyorum.. Daha önce Corbantisde oynadım. 1,5 ay tek oynadım ama sıkılmadım. Şimdi 4 aydan beri eclipse serverindeyim. Çok iyi arkadaşlar edindim ve hergün yenisini ediniyorum.

Ulubatli Hakan
Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...