Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

d&d for dummies

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
O adamlar kesin yuzuklerin efendisi okumustur ama, sen hayatında fantezi edebiyatı okumamıs adama anlatmaya calıs bi taklalar atarsın ( ben attım da parande de at dedi onu atamadım olmadı ). Onsan boyle kitapların cıkması lazım bence genel olarak fantezi 101'e giris icin.

Fakat uzerindeki for dummies ibaresi nedeniyle alan olur mu bilemem.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Mesaj tarihi:
Öeehh be kardeşim c# for dummies bi yere kadar da bu nedir ya..[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
İyice FRP mantığınadna uzaklaşmaya başladı gerzekler...

İnsan FRP yi yaşatırken adıylada yaşatmalı!!! Ne o öyle yeniçağ roman isimleri gibi olmuş... Kınıyorum...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim?
Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun...
Saygılarımla...

Rotweiler Quietsoul
Master Paladin of Clearness
Ce qui est impuissant, ce qui est peureux...
Mesaj tarihi:
Yaa birakin cikartsinlar..bu dunyada mikrodalga da kedi kurutan insanlar var siz ne diyonuz..yoluncak kaz varsa yolun..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Mesaj tarihi:
said:
Saendul, 24 Mayıs 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
O adamlar kesin yuzuklerin efendisi okumustur ama, sen hayatında fantezi edebiyatı okumamıs adama anlatmaya calıs bi taklalar atarsın ( ben attım da parande de at dedi onu atamadım olmadı ). Onsan boyle kitapların cıkması lazım bence genel olarak fantezi 101'e giris icin.

valla öğrettiğim adamların fantaziyle uzaktan yakından bilgisi yoktu:) sadece 20lik zar atıp konuyla alakalı olan sayıyı ekleyip bana söylüyorlardı bende sonucu bildiriyodum. zaten karakter sheetde herşey koca koca "ben şunun bonusuyum!! valla!" diye yazıyor.
gerçi iq ortalaması 20yi geçmeyen bir memelekette çıkması gayet doğal:D asıl merak ettiğim mathias bunu da alacak mı:lol:[signature][hline]Sözler sakız gibidir; çiğnedikçe yavanlaşır. Attığında da biri sağa sola çekiştirip üstüne yapıştırır.
Then I wake its kaleidoscopic mind...
bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Mesaj tarihi:
said:
Saendul, 24 Mayıs 2005 21:47 tarihinde demiş ki:

Fakat uzerindeki for dummies ibaresi nedeniyle alan olur mu bilemem.

güzel demissin benim oyuncularimin bazilari hiçbisi bilmodu ögretmek egitmek icin sanki kıcımda ur cıktı . Yani %100 doru demissin cok az Fantastik bilgisi olanalr daha rahat ögreniyo[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
  • Yeni Oluştur...