kaleidoscopic Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ve wizards kendini aştı. 30 dakikada 6 adama öğretebildiğim sistem için açıklama kitabı gelmiş. e bravo diyoruz http://www.wizards.com/default.asp?x=products/dndacc/0764584596[signature][hline]Eyes that shine burning red, dreams of you all through my head. L@m3rl3re cevap yok! bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 O adamlar kesin yuzuklerin efendisi okumustur ama, sen hayatında fantezi edebiyatı okumamıs adama anlatmaya calıs bi taklalar atarsın ( ben attım da parande de at dedi onu atamadım olmadı ). Onsan boyle kitapların cıkması lazım bence genel olarak fantezi 101'e giris icin. Fakat uzerindeki for dummies ibaresi nedeniyle alan olur mu bilemem.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 evet ya o ne biçim isim[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Dingaer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 isimden kaybediyo zaten ya :D[signature][hline]Unutmayın duyduğunuz çığlık düşmanızın çığlığı değildir dostunuzundur
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 hayır birşey değil, bunu alan dummy'dir diyen bir kitabı alırsam adamı haklı çıkarmış olurum sorun orda.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Öeehh be kardeşim c# for dummies bi yere kadar da bu nedir ya..[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 İyice FRP mantığınadna uzaklaşmaya başladı gerzekler... İnsan FRP yi yaşatırken adıylada yaşatmalı!!! Ne o öyle yeniçağ roman isimleri gibi olmuş... Kınıyorum...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux...
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Yaa birakin cikartsinlar..bu dunyada mikrodalga da kedi kurutan insanlar var siz ne diyonuz..yoluncak kaz varsa yolun..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Saendul, 24 Mayıs 2005 21:47 tarihinde demiş ki: O adamlar kesin yuzuklerin efendisi okumustur ama, sen hayatında fantezi edebiyatı okumamıs adama anlatmaya calıs bi taklalar atarsın ( ben attım da parande de at dedi onu atamadım olmadı ). Onsan boyle kitapların cıkması lazım bence genel olarak fantezi 101'e giris icin. valla öğrettiğim adamların fantaziyle uzaktan yakından bilgisi yoktu:) sadece 20lik zar atıp konuyla alakalı olan sayıyı ekleyip bana söylüyorlardı bende sonucu bildiriyodum. zaten karakter sheetde herşey koca koca "ben şunun bonusuyum!! valla!" diye yazıyor. gerçi iq ortalaması 20yi geçmeyen bir memelekette çıkması gayet doğal:D asıl merak ettiğim mathias bunu da alacak mı:lol:[signature][hline]Sözler sakız gibidir; çiğnedikçe yavanlaşır. Attığında da biri sağa sola çekiştirip üstüne yapıştırır. Then I wake its kaleidoscopic mind... bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Saendul, 24 Mayıs 2005 21:47 tarihinde demiş ki: O adamlar kesin yuzuklerin efendisi okumustur ama, sen hayatında fantezi edebiyatı okumamıs adama anlatmaya calıs bi taklalar atarsın ( ben attım da parande de at dedi onu atamadım olmadı ). Onsan boyle kitapların cıkması lazım bence genel olarak fantezi 101'e giris icin. Fakat uzerindeki for dummies ibaresi nedeniyle alan olur mu bilemem. güzel demissin benim oyuncularimin bazilari hiçbisi bilmodu ögretmek egitmek icin sanki kıcımda ur cıktı . Yani %100 doru demissin cok az Fantastik bilgisi olanalr daha rahat ögreniyo[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Öne çıkan mesajlar