Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu akşam kanal-d 21.45 görünmez adam

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bir tek o ameliyat masasındaki görünmez olma evrelerini izlemek için seyredicem filmi...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
@Spidee görünmez adamı Kevin Bacon oyunuyor.

Bu arada bence pek izlenecek bir film değildir. İnci Ertuğrul - Sizin Sesiniz programını seyredin, orada daha çok macera var.[signature][hline]Hayat, cinsel birleşme yoluyla bulaşan ölümcül bir hastalıktır. Jacques Dutrounc
Mesaj tarihi:
evet abi coşkunun gülüşünü tamamlayan o hayvani yüz ifadeside lazım :D

görünmez adam bozardı babayı ;)[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
40 yılın başı bi filim izleyelim dedik 22.30 da başlattı adamlar sinir oldum kanald ye.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Mesaj tarihi:
Görünmez adam Türk filmlerindeki Bizans kralları mantığında idi.Çok kasınç öldürme teknikleri ile film beni benden aldı.Kısaca ses var görünütü yoktu :)[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
Just keep on trying, keep on flying, I will be the light.
Mesaj tarihi:
aptal etmişle görünmez adamı bela okudum filomin sonunda valla görünmez adamın yerine dev anaconda koysalardı bile farketmezdi düz mantık bir filmdi[signature][hline]orochi
  • Yeni Oluştur...