-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 abimin msn i hacklendi de ,destek hattına mail attığımda bazı bilgileri istediler,sorular arasında tahminen ne zaman register oldunuz diye soruyor,iyi hatırlamıyorum yanlış bi tarih vermekte istemiyorum bilgisayarda bunların loglarını tutan bi yer varmı,yada başka türlü bi şekilde ulaşabilirmiyim[signature][hline]in the life we live as thugs, everbody fuckin wit us so can't you see it's hard to be a man ridin wit my gun in hand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ben hotmailin welcome msj ını hala saklıyom inboxta keşke sende silmeseydin :)[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 tamamda zaten mail a erişimim yokki şu an şifre değiştirildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 anladım da ben yinede gözüm takılıyo bazen ne zmn üye olduğuma aklımda kaldı o yüzden[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar