Papaz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 At üstünde koşarken ok atabilmek?Bu fikir bana çok iyi geldi dün mü ne lotr vardı da onu izledim aklıma geldi :)ya sonuçta neden koşarken ok atıtılımayıor bana bunu yapamama yardım edebilirmsiniz?At üstünde koşarken ok atma böle bişey olabilir mi? [Bu mesaj Papaz tarafından 26 Mayıs 2005 21:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manhattan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Koşarken ok atmak tam bir facia olurdu. Archerymaxdist 1 bile yapınca katliam oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 tabi olabilir bak sunun mantıgını kavramalısın oku atmak degil asıl onemli olan kişinin elide ok olması ve karşı tarafa damage vermesi degilmi atack verdiği kişi cansee modundayken bir function dahilinde yavastan yavastan hpsini azaltırsın karşı tarafında oku indirdi mi function modunu kesersin boyle mantıkla cık yola ondan sonrasını kaptır gitsin haydeee kolay gele :)[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 yaldır yaldır nereye kadar bence orjinalligini bozma sonra geri dönmek isteyince olay çıkar benden sana tavsiye (bu arada güzel olur bilmem)[signature][hline]Myth Online Oyun Sunucusu En Yeni Ultima Online.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Güzel düşünmüşsün fakat GM_galadniel dedigi gibi yaparsin yaparsin bi neden ortaya gelir silmeye kalktıgında isyan cikar.[signature][hline]Sigara icenlere saygi duy onlar bu dunyada misafirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 var zaten sphere.ini de böyle bir ayar (r3'te geliodu galiba) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arq_PiSMeN Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Elan Realms serverında böyle bir uygulama vardı. Jonq yapmıştı sistemi güzelde çalışıyordu.Eski kulağı kesiktir sağlam işler yapar kendisi saygıyla andım bir an üstadımı :P[signature][hline]Tr-Game - Everything About Games Zenith - RCA Sistem Enlil - Sosaria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar