Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

md playerlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya git ne alıcan md, git ipod falan al=)

bu arada fikir sahibi olasın diye
www.gittigidiyor.com

bi bakın, fiyatlar normalden bayagı ucuz oluyor genelde burada, ancak fikir sahibi olursun biraz[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
Mesaj tarihi:
valla ben 6230 uma bi 256 lık bi mmc kart aldım bilgisayarada bi bluetooth ikisi 70 milyona fln patladı sanırım. mis gibi mp3 dinliyorum valla. ses kaliteside guzel hemde. ilk başlarda bende ipodmuş yok diğer mp3 çalarlar, cd-mp3 playerlerı fln. dusunmuştum ama aksine zaten milatdan once kalan telefonumu yeniledim hemde mp3 playerim oldu.
ama tabiki herkesin zevkleri farklıdır sadece bi öneri bu.
[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.

[Bu mesaj Endoret tarafından 27 Mayıs 2005 01:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
fiyatlari ne kadar bilmiyorumda 2 senedir net md mZ-707 kullaniyorum.cok memnunum.sadece ilginctirki son 1 senedir open mg jukebox programi sorun cikartiyordu.
bi ara yeni mp3 yukleyemez olmustum,bende gittim sonic stage yukledim duzeldi.
bide sanirsam net md teknolojisi eski bi alet, high md mi ne oyle bisiler var daha iyi.
Mesaj tarihi:
high md ler tek disket içine 1 gb alabiliyor galiba, aynı zamanda sadece müzik degil, dosya transferi de yapabiliorsunuz, dolayısıyla baya bi pahalı oluyor, aslında md ler yabancı ülkelerde aşırı derecede ucuz, bize giriyor sadece bu kadar yüksek fiyatlar(sony nin sitesinde hi-md lere bakın bizdeki normal md fiyatlarında olduğunu göreceksiniz)

öte yandan senin openmg probleminde büyük ihtimalle registryden falan kaynaklanıyor, onu internetten güncelleyince sorun ortadan kalkıor-sonicstage biraz gıcık aslında=)[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
Mesaj tarihi:
open mg sorunum suydu , parcayi convert edemiyordu alet. 8% veya 9 % da takiliyordu,defalarca update ettim,deinstall ettim yine olmadi.bu program bide sadece notebook ustunde sorun cikartiyordu..baska pc lerde sorunsuz calismisti..bi cozum bulamadim sonicstage yukledim..hakketen biraz kil ama idare ediyorum .
Mesaj tarihi:
evet bahsettiğim sorun, internetten 15-20 saniyelik bir registry güncellemesi mi ne vardı onu yaptığınız anda düzeliyordu, ben internet gelmeden önce 4-5 ay aynı disketlerle idare ettiğimi bilirim[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
  • Yeni Oluştur...