Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fender mi Gibson mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hangisi daha iyi?

AHAHAHAHAHAH, paticik açıldı, ilk lame topiği ben açiim dedim.. :P[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
Ibanez =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Mesaj tarihi:
Bab ben büyüyünce James Heatfield in gitarindan alicam[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54-
Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli
Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü
Mesaj tarihi:
said:
trgdy, 25 Mayıs 2005 12:23 tarihinde demiş ki:
slasha hasta oldugum için les paul bnm için 1 numaradır ama fenderde ii ama les paul rulezz

ciddi bi cevap, bravo trgdy :P[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
off ya brazcık ciddi olun yaa bakın beni ornek alın oturdum soyldm cıktım gittim hatta takdir bile edildim cık cık cık bu paticik insanı adam olmaz yaa

*!kosa kosa kacabildigi kadar uzaklara kacar*
Mesaj tarihi:
ikiside süper gitarlar ama bence GİBSON - Les Paul Standart 60's Slim Taper modeli[signature][hline]:hrr:Your Destiny Lies With Me,Skywalker:hrr:

[Bu mesaj thasaad tarafından 25 Mayıs 2005 13:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Aa evet bi de cort var
Cort ne guzel isim ya kısa ve oz daha ne =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Mesaj tarihi:
les paul efsane bi kere. strat iyi gitar ama bence les paul le kapışamaz. mexicoları ve uzak doguları çok iyi degil ustelik. yani iyi de. usa e gore ezik kalıyor biraz.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ulan, açtım topiği 2 saniyede kitlenir zannediodum, ciddi bi topic haline geldi, vay be :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
Ahah benim gitar yapan bir arkadas var, en iyisi o :)
Laf aramizda adam o kadar da kotu degil. Gelecegin Murat Sezeni olabilir (eheh onun kadar gicik biri olmayacai kesin :))[signature][hline]Why can't we not be sober?
  • Yeni Oluştur...