Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 hangisi daha iyi? AHAHAHAHAHAH, paticik açıldı, ilk lame topiği ben açiim dedim.. :P[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Ibanez =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 aslında ikiside beynimizin bize oynadığı bi oyundan iberet..:-)[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 lame mortis :D tabiki PRS ![signature][hline]The Leper Affinity... Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Bab ben büyüyünce James Heatfield in gitarindan alicam[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54- Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 slasha hasta oldugum için les paul bnm için 1 numaradır ama fenderde ii ama les paul rulezz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: trgdy, 25 Mayıs 2005 12:23 tarihinde demiş ki: slasha hasta oldugum için les paul bnm için 1 numaradır ama fenderde ii ama les paul rulezz ciddi bi cevap, bravo trgdy :P[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 off ya brazcık ciddi olun yaa bakın beni ornek alın oturdum soyldm cıktım gittim hatta takdir bile edildim cık cık cık bu paticik insanı adam olmaz yaa *!kosa kosa kacabildigi kadar uzaklara kacar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 tabiki cort bi kere ismi güzel. cort Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 ikiside süper gitarlar ama bence GİBSON - Les Paul Standart 60's Slim Taper modeli[signature][hline]:hrr:Your Destiny Lies With Me,Skywalker:hrr: [Bu mesaj thasaad tarafından 25 Mayıs 2005 13:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Aa evet bi de cort var Cort ne guzel isim ya kısa ve oz daha ne =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 prs im olsun amfim olmasın ya :)speakera bağlayıp çalarım be heyt :)[signature][hline]Demon Of The Fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 JACKSON der kaçarım..[signature][hline]Sakın girmeyinn www.geocities.com/swg_screenshots/no.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VentoChild Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 bence hiçbiri esp en iyisi ;)![signature][hline]C'est incroyable comme le temps passe vite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 tabii esp babadır güzeldir de en iyisi midir bilemem :)[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VentoChild Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 esp'nin fiyatları biraz pahalı ama değer özellikle dave mustine modelleri harika.[signature][hline]C'est incroyable comme le temps passe vite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Valla ne yalan söliyim Fenderin Stratıyla Gibsonun LesPaulu kapışır..[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 les paul efsane bi kere. strat iyi gitar ama bence les paul le kapışamaz. mexicoları ve uzak doguları çok iyi degil ustelik. yani iyi de. usa e gore ezik kalıyor biraz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 les paulunda koreleri falan okadar iyi diğil..[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 fendeer :)[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 bi gibson les paul um olsaydi keşke :( hayaller hayaller[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 ulan, açtım topiği 2 saniyede kitlenir zannediodum, ciddi bi topic haline geldi, vay be :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 aria tabiki..peh[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 fenderi metallica rhcp flan kullaniyo ama gibsonu(ozellikle les paul) herkes gnr kiss death metal gruplari nu metal gruplari raggee gruplari ne bilm pop gruplari bile[signature][hline]jimmy was so high he could kiss the rainbow slash kotu solo yazmaz [b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wormdevil Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Ahah benim gitar yapan bir arkadas var, en iyisi o :) Laf aramizda adam o kadar da kotu degil. Gelecegin Murat Sezeni olabilir (eheh onun kadar gicik biri olmayacai kesin :))[signature][hline]Why can't we not be sober? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar