jacabo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 ya bakın zar zor ıkna ettım bababmı yazın oynıycam kısın zaten oss war dokunmıycam hıcbıseye ama yazın da bılg gıtcek babamın polıklıgıne sızce degermı yane makına p3 066 256mb ram 32tnt2 bıde 10gb hdd yane sadece muzık ve net olayını yapabılıyorum sizce degermi?[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 ps2 ownz ama net yok işte o kötü.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 grefıkler fılan unuttum ya gecen sene arkda oynamıstım en son basar dımı pc ye? ıcınde suphe kalmasında sonra unı de yıne aldırırım babama bılg de sımdı yazz ıcın yane bılg upgrade daha pahalıya gelcek zaten bide net parası ustune ooo[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 tamam ps2 harıka bır alet ama pc de olması gerekıyor.Yanı ılk tercıhın herzaman pc olmalı benım fıkrımce.Ama sadece oyun oynarım ben dıyorsan kacırma derım.[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Tabii ki hayır, ama konsollar yawaş yawaş oyunseverlerin "olmazsa olmaz"ı oluyorlar :)[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 pc olmazsa olmazlardan artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 ama bakın bu sene ps2 alsam unıde zaten bılg alırım yenı ama ps2 yanında almaz..[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RipeFlash Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 eee...ileride yeni bir pc alacaksan tabili ps2 al.O zaman 2 side olur ne güzel! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Hmm ozaman al hemen bı ps2 :)[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 dsadas 2 haftaya kdar alırım herhalde bı karne gelsın :) 4,9 gelıyor ıyı karızma olcak babamlara kar$ı dadsa[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 hiçbirinden vazgeçme ps2 rulz pc rulz[hline]"... milletin hayatı tehlikeye maruz kalmadıkça harp bir cinayettir. " Mustafa Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NaMeLeSs- Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Bence deger :) ben bu yaz ikisinide oynuaycam valla helle 8 Agustos bir gelsin sabahlara kadar WE 7 oynuyacam pazartesi geliyor direk Devil May Cry 2 yle Burnout 2 yi alıp hayattan kendimi soyutluyacam :) [Bu mesaj -NaMeLeSs- tarafından 14 June 2003 21:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ehe bılg de gıtmıyor sanırım bu haftaıcıde alıyorum ps2 mı ohh sabahlar olmasın[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: Simofle, 07 June 2003 11:53 tarihinde demiş ki: tamam ps2 harıka bır alet ama pc de olması gerekıyor.Yanı ılk tercıhın herzaman pc olmalı benım fıkrımce.Ama sadece oyun oynarım ben dıyorsan kacırma derım.[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- ana!?! simofl??? ne iş???vayy bee simofle bilgisayarı övdü:) bu günleride mi görecektik:)):):):)[hline]Ben varya ben, biraz önce ya da birazdan da önce demişim ki: coca olan kola pepsi olan kolayı çarpar böler toplar hatta kosinüsünü bile alır. [Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 16 June 2003 18:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Ben oyun konusunda konsolu herzaman 1 numarada tutarım zaten.Ama bak su an bız bu konuları tartısıyorsak pc sayesınde tartısıyoruz.Ben gunumun buyuk kısmını pc karsısında gecırıyorum.Ha oyun oynayacagım zaman gecerım tv nın karsınına acarım ps2 ımı oynarım oyunlarımı.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 hiç seni bilgisayarı överken görmemişim ondan şaşırdım bi an:)[hline]Ben varya ben, biraz önce ya da birazdan da önce demişim ki: coca olan kola pepsi olan kolayı çarpar böler toplar hatta kosinüsünü bile alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 eet beklenen gun geldı ve yarın ps2 mı alıyorum aman sabahlar olmasın[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 ne kadara alıcan merak ettim.[hline]How can you see into my eyes like open doors. Leading you down into my core where I've become so numb. Without a soul my spirit's sleeping somewhere cold until you find it there and lead it back home. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 550m cıplı mıplı[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar