Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ps2 icin yazın bilgden vazgecilebilirmi?

jacabo

Öne çıkan mesajlar

ya bakın zar zor ıkna ettım bababmı yazın oynıycam kısın zaten oss war dokunmıycam hıcbıseye ama yazın da bılg gıtcek babamın polıklıgıne sızce degermı yane makına p3 066 256mb ram 32tnt2 bıde 10gb hdd yane sadece muzık ve net olayını yapabılıyorum

sizce degermi?[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

grefıkler fılan unuttum ya gecen sene arkda oynamıstım en son basar dımı pc ye? ıcınde suphe kalmasında sonra unı de yıne aldırırım babama bılg de sımdı yazz ıcın yane bılg upgrade daha pahalıya gelcek zaten bide net parası ustune ooo[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Simofle, 07 June 2003 11:53 tarihinde demiş ki:
tamam ps2 harıka bır alet ama pc de olması gerekıyor.Yanı ılk tercıhın herzaman pc olmalı benım fıkrımce.Ama sadece oyun oynarım ben dıyorsan kacırma derım.[hline]Simofle
Limonum
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-

ana!?! simofl??? ne iş???vayy bee simofle bilgisayarı övdü:) bu günleride mi görecektik:)):):):)[hline]Ben varya ben, biraz önce ya da birazdan da önce demişim ki:
coca olan kola pepsi olan kolayı çarpar böler toplar hatta kosinüsünü bile alır.

[Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 16 June 2003 18:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben oyun konusunda konsolu herzaman 1 numarada tutarım zaten.Ama bak su an bız bu konuları tartısıyorsak pc sayesınde tartısıyoruz.Ben gunumun buyuk kısmını pc karsısında gecırıyorum.Ha oyun oynayacagım zaman gecerım tv nın karsınına acarım ps2 ımı oynarım oyunlarımı.[hline]Simofle
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...