Revenant Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 WoW US accountumu artik zaman ayiramadigim icin satmak istiyorum.. Archimonde: 60 Shaman Epic mount + 200 gold bi suru item material etc en iyi guildlerden birinde MC+Onyxia raidleri var paso Mannoroth:36 druid ve 26 shaman var 2side 60'a kadar rested xp bonus var 5 aydir dinleniyorlar.. Fiyat olarak aklimda bi rakkam var ama ozelden konusmayi tercih ediyorum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: Revenant, 24 Mayıs 2005 18:37 tarihinde demiş ki: Mannoroth:36 druid ve 26 shaman var 2side 60'a kadar rested xp bonus var 5 aydir dinleniyorlar.. En fazla 2 lvl rested bonus kazanabiliyor karakterler.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: Revenant, 24 Mayıs 2005 18:37 tarihinde demiş ki: WoW US accountumu artik zaman ayiramadigim icin satmak istiyorum.. Archimonde: 60 Shaman Epic mount + 200 gold bi suru item material etc en iyi guildlerden birinde MC+Onyxia raidleri var paso Mannoroth:36 druid ve 26 shaman var 2side 60'a kadar rested xp bonus var 5 aydir dinleniyorlar.. Fiyat olarak aklimda bi rakkam var ama ozelden konusmayi tercih ediyorum. dedıgın gıbı olsaydı eger (bonus xp sınırı) su anda 4-5 tane lvl60 char dayamıs olurdum[signature][hline]Da Site Da Blog BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Herneyse.. Up.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar