Felix Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 geen gunlerde msn ekranında son surumu yuklemek icin tıklayın gibisinden biseye girdim yukledim iyi hoş daha sonra farkettimki norton aktifken msni acamıyorum.. bana portunu ac fln dedıler ama anlamadım biri yardımcı olursa cok sevinirim .. tesekkurler[signature][hline]Felix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 o olay bende Zonealarm programında oluyor Programı calıstırmasam dahi her turlu portumu net giris cıkısını kontrol edıyo denetımden gecırmıyo eger kapalıysa Mutlaka acıp Cıkan soruya yes demen lazım Buna benzer birsey sanırım senınkıde[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Heralde ole bisi benimkide.. basta cıktı o bende kabul etmedim sanırım ama hatırlayamıorumkı :)[signature][hline]Felix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 norton sucks valla ben panda antivirus kullanıyorum çok memnunum.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Bilumum firewallların çoğu msn i engelliyor[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 ımm peki norton internet security yerine önerebiliceğiniz bi program varmıdır? varsa para ödemeden nerden edinirim[signature][hline]Felix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 panda rulaz bende panda kullanıyorum ve pc ye daha 1 virus girmedi 6 aydır.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: Korax, 25 Mayıs 2005 23:55 tarihinde demiş ki: norton sucks valla ben panda antivirus kullanıyorum çok memnunum. [signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 kaspersky deneyin bide[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 ben denedim 2 gün sonra alakasız bi license key istedi.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: Morlock, 25 Mayıs 2005 23:35 tarihinde demiş ki: geen gunlerde msn ekranında son surumu yuklemek icin tıklayın gibisinden biseye girdim yukledim iyi hoş daha sonra farkettimki norton aktifken msni acamıyorum.. bana portunu ac fln dedıler ama anlamadım biri yardımcı olursa cok sevinirim .. tesekkurler evet benim bilgisayardada aynı.ben msn kullanmıyorum onun yüzünden güvenlik duvarının açık olması gerekiyo sanırım.valla açamam msn için bilgisayarda çok möhüm bilgiler var hacker falan dadanır bi de onlarlan uğraşamam .[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar