Seregwethrin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Arkadaşlar kıza arkadaşlık teklif ediyorsunuz, kız size ben zaten senin sınıfından birini seviyorum diyor, sevdiği kişi kızın kendini sevdiğini biliyor ayrıca bu sınıftaki arkadaşımın zaten kız arkadaşı var ;).(Kızın'ki platonik benimkinide platonik hale getirmeye çalışıyo heralde :)) Şimdi sorun şu, kız bana zaten ben birini seviyorum diyince ne yepsak ki? Tarık akan tiplesi yapıp şöyle yapışsak mı yoksa Kadir İnanır gibi cesur, mert ve gururlu bir genci mi oynasak :). Ben yapışmak istiyom aslında ama :P, siz ne yapardınız? Fikirlerinizi, düşüncelerinizi ve önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum...[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] [Bu mesaj Seregwethrin tarafından 24 Mayıs 2005 23:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Role gerek yok. Git ve samimi bi şekilde duygularını ifade etmeye çalış. Konuş. İçinden geçenleri anlat. Onu dinle. Olur ya da olmaz... Bu kadar :-)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Bi dakka bi dakka Arkadaslıgın teklifi olmaz ya da teklifse bu arkadaslık konusunda olmaz. Ben mi yanılıyorum yoksa? Acık acık konus kızla baska biri derse peki de yapıstıkca daha cok uzaklasır senden.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Kız karşı sınıftan tanımıyorum ki kızı :). Arkadaşlık teklifimede konuşurken ilave olarak "ama ilerisi için" diye ekledim yani arkadaş olduktan yok öyle çıkma teklifimi kabul etmemek :). Kabul etmicekse ikisinide kabul etmesin :). Kadir İnanır olun diyonuz yani hımmm. Bıyıkları uzatmam gerekecek tamam kadire benzeyene kadar kesmicem :P[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Şimdi ilk önce bu hatun kişiyi her çapkın Er kişide olması gereken, ileriye dönelik olası hatun arkadaş listene ekliyorsun. Sonra normal bir arkadaşlık başlatıyorsun. İçeriği hoş sohbet, geyik, sinema, müzik, etc etc olan. Bu arkadaşlığı süper karizman ile her zaman besliyorsun. Bu aşamada asla bu hatun kişiye yazmıyorsun. Hayatını yaşıyorsun, geziyorsun, tozuyorsun, hopluyorsun, zıplıyorsun, birlikteler yaşıyorsun, etc etc. Sonra canın sıkıldı mı bu listeyi tekrar kontrol ediyorsun. Olası bir gelişme olabilirmi ... bu listeden başka listelere terfiler acaba mümkün mü kine ?? şeklinde ( listeler arası transfer mevzuları ). Eğer olacağı varsa oluyor. Eğer yoksa bakıyorsun arkadaş olarak hoşsa listendekş hatun kişi, bu hatun kişiyi harbi arkadaş listene ekleyip mutlu olan yaşantına her zaman olduğu gibi devam ediyorsun. Olay budur. Daha detaylı taktik ve bilgiler için Emaleth'in klavuzları vardı fii tarihinde hala varsa onlara başvur derim :P[signature][hline]Quod non mortiferum, fortiorem me facit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 hehe yannız berkaycım kıza nekadar kötü davranırsan okadar sever seni arkadaşı azına sıcacana paso üstüne düşsün aman cnm aman bebişim sen yorulma ben getireyim fln şiir yazdım san okurmusun söyle dans edermisin öpüyorum fln girişsin böle kız bıkar hemen :) yoksa aman derim azına zıçmak degimini ev arkım uyguladı bi kıza 3 sene bırakmadı peşini kız[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Git duygularını açık ve samimi bir biçimde söyle... Olur veya olmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: BonePART, 25 Mayıs 2005 04:47 tarihinde demiş ki: Şimd bi kaç fikir var favorimi soluyorum en irenci bu arakdası kafalıyosun kızla 3 gun felan takılıyo kızın kabaca azına ediyor en pislik hareketleri yapıyor kız bi muddet cekiyor sonra bi gece yarısı kızı arayıp ben seni sevmedim ama sex elenceliydi deyip ayrıldım ben senden diyip cekip gidiyo sen burda devreye giriyosun hem adamında arkadası oldugundan ik 3 gunluk donemde arada arabuluculuk yapar gibi gozaukuyososun ilişki bitti mide arayıp hemen kızı kafalıyosun yeme servise hazır ding ding ha baska metodlarda war tabe gidip kıza asık oldugunu felan anatabilirsinde bole elenceli sacma planlar warken neden basit metodları secesin ki Ahah süper fikir walla 5 yıl düşünsem aklıma gelmedi :). Ama çok iğrenç olduğu da kesin :)[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Eheh bugün öğrendim hangi arkadaşımdan hoşlandığını kızın :). Dün sınıfta kaynak eksikliği vardı bulamamıştım. Şimdi ben bu kızdan hoşlanıyom, kız benim arkadaştan hoşlanıyo, arkadaş başka kızdan hoşlanıyo :). Acayip bi zincir oluştu burada. Üstte dediğim o arkadaşı kafalama ve çıkmaya ikna etme işini şakasına dedim zaten. Ama kıza gidip desem arkadaş senle çıkmıyor, ya o yada kara toprak mı diyeceksin? diye sorsam mı ki. Yani yazık kız platonik bir aşk içerisinde gerçi ben sadece hoşlanıyom kızla çıkmasam bile olur ama okullar kapanmadan ayarlayım diyom yazın boş boş dolaşmayalım :)[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: Arlooax, 25 Mayıs 2005 00:50 tarihinde demiş ki: Şimdi ilk önce bu hatun kişiyi her çapkın Er kişide olması gereken, ileriye dönelik olası hatun arkadaş listene ekliyorsun. Sonra normal bir arkadaşlık başlatıyorsun. İçeriği hoş sohbet, geyik, sinema, müzik, etc etc olan. Bu arkadaşlığı süper karizman ile her zaman besliyorsun. Bu aşamada asla bu hatun kişiye yazmıyorsun. Hayatını yaşıyorsun, geziyorsun, tozuyorsun, hopluyorsun, zıplıyorsun, birlikteler yaşıyorsun, etc etc. Sonra canın sıkıldı mı bu listeyi tekrar kontrol ediyorsun. Olası bir gelişme olabilirmi ... bu listeden başka listelere terfiler acaba mümkün mü kine ?? şeklinde ( listeler arası transfer mevzuları ). Eğer olacağı varsa oluyor. Eğer yoksa bakıyorsun arkadaş olarak hoşsa listendekş hatun kişi, bu hatun kişiyi harbi arkadaş listene ekleyip mutlu olan yaşantına her zaman olduğu gibi devam ediyorsun. Olay budur. Daha detaylı taktik ve bilgiler için Emaleth'in klavuzları vardı fii tarihinde hala varsa onlara başvur derim :P Olmaz bu walla okul bitiyo 2 hafta kalmış şurada :). Saoalsın yinede[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: BonePART, 25 Mayıs 2005 04:47 tarihinde demiş ki: Şimd bi kaç fikir var favorimi soluyorum en irenci bu arakdası kafalıyosun kızla 3 gun felan takılıyo kızın kabaca azına ediyor en pislik hareketleri yapıyor kız bi muddet cekiyor sonra bi gece yarısı kızı arayıp ben seni sevmedim ama sex elenceliydi deyip ayrıldım ben senden diyip cekip gidiyo sen burda devreye giriyosun hem adamında arkadası oldugundan ik 3 gunluk donemde arada arabuluculuk yapar gibi gozaukuyososun ilişki bitti mide arayıp hemen kızı kafalıyosun yeme servise hazır ding ding ha baska metodlarda war tabe gidip kıza asık oldugunu felan anatabilirsinde bole elenceli sacma planlar warken neden basit metodları secesin ki abi en kesin ve kısa yol bu sanırım :D süper ya :-)[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Kaçan kovalanır ;)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Evet ya kovalayalım en iyisi yok başka çaresi çünkü kıza yazık seviyo birini sevdiği kişi onu sevmiyo ama o onu sevmeyen birini sevdiği için başkası ile çıkmıyor :). Yazık wallahi[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 boys who like girls who think boys like that girls...... naaapmışınız ya:D salla gitsin yaz aşkalrına ada kendini. gidip konuşana kadar okul biter zaten.[signature][hline]Sözler sakız gibidir; çiğnedikçe tadı kaçar, yavanlaşır. Çıkarıp attığında da birileri gelip sağa sola çekip üstüne yapıştırır. az laf çok iş. L@m3rl3re cevap yok! bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Yarın işte son birkez konuşacam diyecem benim arkadaşım senin için umutsuz vaka diyecem :). Umarım kabul eder olmazsa gelsin yaz aşkları, deniz havuz sarışınlar :)[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Neyse artık sorun sanırım halloldu :). Şidmi kız benim ark'a fena aşık sanırım ark, sınıfın futbol takımında o maç yaparken kız geldi zil çaldı hatta herkes gitti maç bitene kadar gitmedi :). Ama ark kızı sevmiyo tabi bende arka dedim kıza gidip senin onu sevmediğini söyliyim mi dedim arkım da yok söyleme boşver bişi söyleme dedi. Boşverin ya gelsin yaz ve yaz aşkları o zaman :) Değerimi bilseydi hiçbi kızın peşinden 3 gün koşmadım :P[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar