marje Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 bircok serverler editle tanıştı edit yok diyen, hiç olmadi diyen serverler takla atti ultima oyunu kötü günler gecirdi halada geciren sunucular var bir cok serveri tarih etti asrin ultimanın en büyük virüsü ile karşılaşıldı teot ile bir cok serveri sildi geçti yıkılmayacak sunuculari yıkti geçti büyüklügünü herkes ögrendi ama sanmıyorum ki teot tıkanacak yine bişilerle sunuculari kemirecek gibi geliyor yine ortalık karışacak yine sunucular kapanacak bitecek tarih olacak kolay gelsin herkese .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marje Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 dikkat ettiysen ben engelenemiyor demedim yeni sürümleriyle cıkacak demek istedim:P olay aydınlatmak degil paylaşmak idi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marje Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 zuahah paticegi güvenip millet server açmıyor nebulayi bitirdi ise bu teot vede nedenleri umarim patcigin kapalı oldugu icin diye düşünmüyorsundur :) nese evet yamalari bulunur ama ozamana kadar akla karalar başlıyor işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 fallout yeni bi projeyle ortama akıcak bir süre sonra ismi LK'ydı sanırım. o zaman görcez bakalım yihu yaşasın h3k :p uo'ya ölüm.. eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Teot önlemeniyor denilen arkadaş her kimse şöyle söyleyeyim Guardian dan bahsediyoresan eğer çok kolay bi olay ile korumayı iptal edebiliyorsun :) Kullanan sonuna kadar kullanıyor Uo yu bırakmış olsam bile Kullanan ları hala dövüyorum cafede...[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: marje, 24 Mayıs 2005 23:24 tarihinde demiş ki: nebulayi bitirdi ise bu teot nebulayı bitiren playerları herkes bankasına 400 tane mare depolarsa olacağı budur bir serverın... aç ordusu :D durum böle olunca staff da bıraktı ilgilenmeyi ve partladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ya yeter artık açmayın server be yaaa[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!![иєтωσяк тєяяσяιzм] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ephoryum Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 vallahi arkadaşlar ben en çok arcadia sunucusunun kapanmasına üzüldüm bir çok arkadaşım vardı sunucu ile birlikte kayboldular :([signature][hline]Neden sigara iciyorsun diye sordular? Onlara dedimki kederden! Peki simdi nicin iciyorsun? Zevkten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Fallout ne yaptı ne etti sonunda tum Revision serilerinde çalıştırmayı başardı . Çalıştıramadığı tek versiyon 51a :D gelde gülme . Ama teotun mantığını anlayan bi insan dakikasında teot a çözüm bulur . Sadece mantığı bilmek önemli . Ama zannetmiyorum Fallout ortamın .na koymadan bu işin peşini bırakır ...[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |B_L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ephoryum Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 sanirim bu akşamın geç saatlerinde Black_Lupin arkadaşım ve ben varım forumlarda. Evet Black_Lupin sana katılıyorum teotun mantığını bilen bir kişi çok rahat bir şekilde onu fix edebiliyor. Ornek olympus. Bazi sunucular gibi guardiana kaçmak yerine kendi emekleri ile teotu fixlemeyi basardilar. Roberti tebrik etmek gerekli. Çünkü bir çok meslektaşına aslında scripterligin ne manaya geldiğini açıkça ortaya koyuyor.[signature][hline]Neden sigara iciyorsun diye sordular? Onlara dedimki kederden! Peki simdi nicin iciyorsun? Zevkten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Benim bahsettiğim oyle oyuna yeni menuler ekleyin @dclick altına dialog koyup paraları consume ettirmek değil . Bu şekilde mantık anlayamazsınız . Beni tamamen yanlış anladınız ... Demek istediğim teot uo nun aslında hiç farkedilmemiş bir açığını kullanarak doğal bir yoldan itemları yada bir çok etkeni kullanarak oyunda kaos yaratıyor . Bunu engellemenin en kolay yolu yeni şeyler eklemek değil . Oyunun açıklarını kapatmak . Bir arkadaş vasıtası ile gördüğüm bir olayı anlatayım izninizle . Server adı asgard . Arkadaş armourer a studet set almaya gitti vendora çift tıkladı garip bir menu geldi karşısına . Oda ne :-o set aldığınız zaman cantanıza bir deed dusuyor standart 5 k para veriyorsunuz . deed'e tıklayınca cantanızda studet set cıkıyor . Pff ultima online bu değil . Yada teot un fix i bu değil .[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |B_L [Bu mesaj Black_Lupin tarafından 25 Mayıs 2005 03:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 bak bu konuda sana ilk defa hak verdim coder +1[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |B_L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ephoryum Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: Black_Lupin, 25 Mayıs 2005 03:16 tarihinde demiş ki: bak bu konuda sana ilk defa hak verdim coder +1 Ahuhuhauahu aksam aksam gülücem yoktu. Sanki aslinda seni sevmiyorum coder ama ilk defa güzel bir laf söyledin helal olsun der gibi. Vallahi çok özlemisim ben patiyi :) Edit:Sanırım konuyu dağıttım özür diliyorum. Ama hislerimi tutamıyorum lutfen beni bağışlayın :) [Bu mesaj Ephoryum tarafından 25 Mayıs 2005 03:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 bir çok serverın dağılışı olarak teot'u göstermişler teot bugını fixlemek ise bir satır ;)[signature][hline]Loesendor -Myth Realm Developer- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 +1[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!![иєтωσяк тєяяσяιzм] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albion Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 +1[signature][hline]Köpeklerin dudağı deydi diye deniz kirlenmez.. Msn | Picture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nopel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Eger Teotu Kaldiramazsınız Diyosanız Çözümü Şudur Hemen Açıklayayım Arkadaşlar... Ben Daha Çözemedim Ama Çözüm Bu Zannediyorum... Yeni Bir Buy Menu Yapın... Aynı As****'daki Gibi... Buy Menu Normal Buy Menusu Gibi Çıkmassa Eğer Teot VendorDupe'de Veya VendorBuyDupe'de Hiç Bir İşe Yaramaz... Scripti Yazamadım Daha Ama Çözüm Budur[signature][hline]Her İşin İçine Rap Sokarsan Hiç Bir Zaman Rapci Olamazsin MSN Rapcilarin Sitesi Dünyanın En İyi Ortadünya Serveri Benim Hakkında Düşündükleriniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Merak etme artık onu herkes biliyor.. Bende yaptım ama baya bi once yapmıstım.. Yeni server acıcaktık.. Diyodum kimsede yoq boyle bişey manyaq yenilik olcak diye.. Daha serverı acamadık ama butun serverlar yapmaya başlamış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nopel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 eee napacaklar ki teot fixinin başka yolu yok... bir şey daha var client 2.0.3 kullanın :D ama eger adam win98 kullanıyosa teot yapar[signature][hline]Her İşin İçine Rap Sokarsan Hiç Bir Zaman Rapci Olamazsin MSN Rapcilarin Sitesi Dünyanın En İyi Ortadünya Serveri Benim Hakkında Düşündükleriniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 bazı client versiyonlarını tanımıyor.Ama zannetmem ki ona lara uyarlaması zor olsun.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Teot çoğu serverin kapanması sebep olmasada bir basamaktır bence, ama genel görüş artık ultima online sıkıcı bir hal aldığıdır.Yeni çıkan online oyunlarda olunca ee dogal olarak...[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || DIEMASTER || MSN TheCoder, 25 Kasım 2004 18:07 tarihinde demiş ki: - hayatım +15 ver - Ayıpsin gülüm ben sana remote veriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: nopel, 25 Mayıs 2005 10:23 tarihinde demiş ki: Eger Teotu Kaldiramazsınız Diyosanız Çözümü Şudur Hemen Açıklayayım Arkadaşlar... Ben Daha Çözemedim Ama Çözüm Bu Zannediyorum... Yeni Bir Buy Menu Yapın... Aynı As****'daki Gibi... Buy Menu Normal Buy Menusu Gibi Çıkmassa Eğer Teot VendorDupe'de Veya VendorBuyDupe'de Hiç Bir İşe Yaramaz... Scripti Yazamadım Daha Ama Çözüm Budur buy menüsüyle uraşmaya hiç gerek yok tek satır diorum sen diosun dialog :)[signature][hline]Loesendor -Myth Realm Developer- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Yahu bilen biliyor neden halen kasıyosunuzki . Engelleyen engelliyo . Önemli olan engellemiş olması ... Dimi ama yani :/[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |B_L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 dier topicde açıkladım okuyun.[signature][hline]Loesendor -Myth Realm Developer- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DreamLoRD Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Diğer Topic dediğin acaba hangi topic. öğrenebilir miyim?[signature][hline]Cehennem.org | Msn | Link Arşivi | ForumLar Kalabalık Sandığımız Dünyada, Tek Başına, Cehennemi Yaşayan İnsanLarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar