Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Ic dökme mekani efendim. Ozellikle BonePART'ın bölümünü severek takip ediyoruz : ) www.blogspot.com[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54- Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü [Bu mesaj Penthesilea tarafından 24 Mayıs 2005 20:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 benimde var deşifre etmek istemiyorum :P /internet bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 güzel fikir. daha önce görmüştüm ama böyle güzel bi sistemli olanını şimdi gördüm.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Benim de var[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Msn Spaces 'de blog bölümü var onunla yetinelim bizde :)[signature][hline]horacegoesskiing, 28 Şubat 2005 00:26 tarihinde demiş ki: yüzmilyar kere açıldığı için kitliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 http://areafiftythree.blogspot.com/ ben de basladim yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 ya benim de varda biraz tehlikeli bi blog :P versemmiii vermesemmi :D Crack , exe reversing , Assembly den tut değişik konularda bişiler var işte :D ARaçlar gereçler tutorial lar.. falanlar filanlar.. hehe yok virmemm sora başımıza bela olursunuz amanınn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 ee.. ilginç bir şey yazıcam.. bunlar neden Türkçe.. yani Türkçesinden bişi anlamıyorum acaba Türkçeler mi? neyse işte bi arkadaşın günce (günce ne lam! yoksa beni de mi Türkçeleştirdiler? dasaaa Türkçe paketi.. alın yükleyin, siz de garip bi Türkçe ile konuşun.. kimse bi blog anlamasın!) neyse işte arkadaşın güncesinden alıntılayalım bare: Bugün blogger'ı açmamla kırk yıllık post'ların "gönderi"lere dönüştüğünü, efenim internet bağlantısı yoksa çıkmasına alıştığımız "could not connect blogger bıdıvit" uyarısının "blogger.com'a bağlanılamadı. Kayıt ve yayımlama (!?) başarısız olabilir. Bağlantıyı şimdi test et"te yeniden canlanmasını çok teessüf ettim. Dilimi çok severim, sık sık da kullanırım ama bu işler için alışmamışız Türkçeye bir kabul edelim. Hatta İngilizceyi böyle böyle okullardan değil oyunlardan, internetten, şarkılardan öğrenmişiz.. Ha sen bana daha fazla kitleye hitap etmek istiyorum, İngilizce bilmeyenler de katılsın camiamıza ve onlar da sen "edit" deyince "ne dedin bacım? düzenle mi?" diye hayret etsin dersen, o zaman ben de senin bunca yıllık bütünlüğümüzü çökertmek isteyen iç ve dış mihraklardan olduğunu düşünmekte serbest kalırım. Tövbe tövbe eski köye yeni adet'i de kullanabilirim burda. Bak tepkimeye girerim! Hadi! Evet.. Yukardaki paragrafta anlatılmak istenen yine birşey yok dikkat ettiysen. Boş konuşmanın ustasıyım pilav üstü dönerin hastasıyım. zuahahha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 dasaaa abi allah askina isi gucu, okulu proceyi birak bi tatile cik gozunu seviim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 ya valla en büyük hayalim o biliyon mu? ühühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 ben şiferimi hatırlaymıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 buda benimki sonunda buldum http://iamtoodrunk.blogspot.com [ Mesaj 03 Mayıs 2007, Perşembe - 12:20 tarihinde, Villians tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 03 Mayıs 2007, Perşembe - 12:20 tarihinde, Villians tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 İlk dönem pascal öğrenirken bi tane açmıştım, quizleri ödevleri falan yazıp kodlarını ekliyodum falan. Dün arşivi bilgisayarda kaydedip kapattım tamamen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar