Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blogspot

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Ic dökme mekani efendim. Ozellikle BonePART'ın bölümünü severek takip ediyoruz : )

www.blogspot.com[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54-
Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli
Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 24 Mayıs 2005 20:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • 1 ay sonra ...
ee.. ilginç bir şey yazıcam.. bunlar neden Türkçe.. yani Türkçesinden bişi anlamıyorum acaba Türkçeler mi?

neyse işte bi arkadaşın günce (günce ne lam! yoksa beni de mi Türkçeleştirdiler? dasaaa Türkçe paketi.. alın yükleyin, siz de garip bi Türkçe ile konuşun.. kimse bi blog anlamasın!) neyse işte arkadaşın güncesinden alıntılayalım bare:

Bugün blogger'ı açmamla kırk yıllık post'ların "gönderi"lere dönüştüğünü, efenim internet bağlantısı yoksa çıkmasına alıştığımız "could not connect blogger bıdıvit" uyarısının "blogger.com'a bağlanılamadı. Kayıt ve yayımlama (!?) başarısız olabilir. Bağlantıyı şimdi test et"te yeniden canlanmasını çok teessüf ettim. Dilimi çok severim, sık sık da kullanırım ama bu işler için alışmamışız Türkçeye bir kabul edelim. Hatta İngilizceyi böyle böyle okullardan değil oyunlardan, internetten, şarkılardan öğrenmişiz.. Ha sen bana daha fazla kitleye hitap etmek istiyorum, İngilizce bilmeyenler de katılsın camiamıza ve onlar da sen "edit" deyince "ne dedin bacım? düzenle mi?" diye hayret etsin dersen, o zaman ben de senin bunca yıllık bütünlüğümüzü çökertmek isteyen iç ve dış mihraklardan olduğunu düşünmekte serbest kalırım. Tövbe tövbe eski köye yeni adet'i de kullanabilirim burda. Bak tepkimeye girerim! Hadi! Evet..

Yukardaki paragrafta anlatılmak istenen yine birşey yok dikkat ettiysen. Boş konuşmanın ustasıyım pilav üstü dönerin hastasıyım.

zuahahha..
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...