Papaz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Arkadaşlar ben bir yaratığın vurduğunda parlyze vermesini istiorum. On=Hit src.paralyze yaptım kendine paralyze verior Birde herhangi bir poison weapon scp i koyabilirmisiniz buraya ? Son olarakta delucianın pk şehri olması için event bölümünü fixi regionu fln herşeyi yazarsanız sevinirim.Okadar uraştım nebula scp lerinkini denedim dışarı atıor sora içeri gelior.Veya gate le geldimi de yürüyebilior. Şimdiden Teşekkürler [Bu mesaj Papaz tarafından 25 Mayıs 2005 15:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gumm Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 src.targ. parlyze[signature][hline]No Question ; No Answer ; No Problem ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 [itemdef poisonsilahi] id i_katana name poysin silahi vs vs on=@create color 0455 on=@damage src.poison 10000 src.say ahh uhh yeah[signature][hline]Dale dale elleri var yüzümde yüzümde kavurucu bakışları gözümde gözümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P3ace Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 //Region Script içindeki ile değiştir. [regiontype r_delucia] On=@Enter if !() if ( < 8) if (0 < 2) src.sysmessage @38 Delucia'ya sadece katiller girebilir. src.go 5315,3972,25 endif else src.events +e_delucia endif endif On=@Exit src.events -e_delucia //Events Script içindeki ile değiştir. [events e_delucia] On=@GetHit events -e_delucia return 0 if !() src.newitem i_stoner src.act.equip endif return 1 On=@SpellCast if !(( == 32) || ( == 45) || ( == 52) || ( == 6) || ( == 2) || ( == 4) || ( == 7) || ( == 9) || ( == 10) || ( == 11) || ( == 15) || ( == 16) || ( == 17) || ( == 36) || ( == 59) || ( == 41)) f_fizzle return 1 endif On=@SkillStart if !() && (( == id(skill_snooping)) || ( == skill_snooping) || ( == id(skill_stealing)) || ( == skill_stealing)) src.newitem i_stoner src.act.equip return 1 endif //Bu itemide server'ında varsa onla değiştir yoksa ekle. [ITEMDEF i_stoner] NAME=Tas Olmus ID=i_handr_1 TYPE=T_EQ_SCRIPT WEIGHT=0 LAYER=layer_special On=@Equip if !() timer 3 cont.flags |04 cont.sayua 070d,0,0,0 * 1 Dakika Hareketsiz Kalacak * else morex 1 timer 1 endif On=@UnEquip cont.stone 0 On=@Timer if !() morex 1 cont.flags &~04 cont.stone 1 timer 60 else remove endif return 1 Umarım bu işini görür.[signature][hline]¥¥¥ Beni gordugun yerde ne kutsal ay isigindan ne de senin emirlerini aldigin tanrindan yardim bekleme...Sen olene dek kabusun olan hayata geri dondugunde ise karsinda bulacagin ilk kisi olacagim... ¥¥¥ Click Me ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P3ace Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Buda poison katana buna bakarak yaparsın istediğin silahı.. [itemdef i_katana_poison] name Poison Katana id i_katana type T_WEAPON_SWORD dam 20,30 skill swordsmanship reqstr 10 twohands N weight 5.5 value 1000 On=@Create color 170 hitpoints {60 100} DESCRIPTION=poison weapon On=@Equip if (|attr_newbie) attr &~04 endif sound snd_spell_poison if ( > 50.0) src.sysmessage @38 Magery yeteneginiz 50'den yuksek oldugu icin silahi elinize alamiyorsunuz. unequip return 1 endif if ( < 100.0) || ( < 90.0) src.sysmessage @38 Bu silahi kullanacak kadar yetenekli degilsiniz. unequip endif ON=@Damage if !() IF RAND(4)==1 src.poison 800 endif endif[signature][hline]¥¥¥ Beni gordugun yerde ne kutsal ay isigindan ne de senin emirlerini aldigin tanrindan yardim bekleme...Sen olene dek kabusun olan hayata geri dondugunde ise karsinda bulacagin ilk kisi olacagim... ¥¥¥ Click Me ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar