eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paticik kapalı olduğu süre içerisinde birçok şiir yazdım daha önce buraya birkaç denememi koymuştum aslında açık konuşayım yeterince ilgilenilmediğini düşündüğümden koymamaya karar vermiştim ama kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum ve sizden görüşlerinizi ve eleştirilerinizi bekliyorum işte yazdığım şiirler ve yazılardan forumlara koyduklarım: Sonbahar En sevdiğim mevsimdir sonbahar askımı buldum ekimde, zaman zaman sert esen bir rüzgar beni kendime getirir suratımda patlar siddetli bir sesleniştir genellikle yağan yağmur seni düşünmemi sağlar kendimi ıslanırken hayalar ederim seninle elele cicekler bocekler yoktur artık gokyuzu siyaha calar yağmur yaklaştığında ruhumu dinlendirir seni yanımda hissederim olmadığın zaman bile bir fısıltı yayılır benliğime sanki seni duyarım her anımda cunku senin yerin kalbimde Hala Ayaktayım bir yanımda deniz diğer yanımda askım ve ben hala ayaktayım, ümidim elimde, sevgim kalbimde, benliğim yerinde, serin bir rüzgar esmekte yüzüme, ustumde tek parça kıyafet acı cekmekten yırtılmıs ama asla beni bırakmamıs ve ben hala onu giymekteyim, baska bişeyim olmadığından değil onda ben cezbeden sey yoğun tecrübe ruzgar siddetini artırdıkca sana daha sıkı sarılmakta dalgalar yükseldikçe elini daha sıkı tutmaktayım söylemek istediğim bisey anlamanı bekliyorum önce gözlerine bakıyorum derinlerden gelen bir sevgiyle daha keskin ve anlamlı bakıyorum her anda ve inanmanı bekliyorum seni sevdiğime ve istediğime Kar Kar arada rüzgarın etkisiyle şiddetlenerek yağıyor, yağıdıkça etrafı kaplıyor, kapladıkça huzuru buluyor sokaklar, üstüne yorganını örtmüs bir çocuk misalı huzur içinde uyuyor sokaklar, yer yer yanan ısıklara rağmen kapkaranlık bir gece içerisinde uyuyor kar hiç durmayacakmış gibi yağıyor, yüreğime yağıyor senin sevgin kadar inatçı hiç durmadan, sana olan askım kadar inatçı hiç bıkmadan Seninim Bir kar tanesinin dususunu izledim gökyüzünden asağı süzülüsünü takip ettim yavas ve sabırlı, korkusuz ve kararlıydı, aynı benim gibiydi, amacına ulasmak için herşeyi yapardı amacı onun varolus sebebiydi fedakardı, varolmak için birçok seyinden vazgecebilirdi sabırlıydı cunku bekleyeni olduğuna emindi amacı sevdiğiydi bekleyeni sevdiğiydi herşeyi sevdiğiydi ve o herşeyiyle sevdiğinindi Yeterki Sen Ol! Deniz dalgalı değildir aslında rüzgar onu dalgalı gösterir... Güneş uzak değildir aslında istediğimiz anda yanımızda belirir... Hayat kötü değildir aslında biz takarsak beynimizi kemirir... Aşık olmak sorun değildir aslında yeterki aşkım sen ol kalbimdeki tüm korkular silinir... Hayat Nedir? Hayat nedir? Birbiriyle cilveleşen 2 güvercinin aynı zamanda birbiriyle mücadelesi mi? Yoksa aralarından birinin onu terk etmesimidir? Birbirlerine dayanan iki dostun beraber akan gözyaşlarımıdır yoksa o gözyaşlarının oluşturduğu denizden güç alıp birbirlerine daha fazla destek olmalarımıdır? Hayat birbirini bekleyen ili aşığın gurur yapıp ilk hamleyi yapmayıp yaşayacakları tüm o güzel şeyleri farkında olmadan yoketmelerimidir? Hayat ellerimizin titremesi midir umutsuzca, önemsiz kişilerin arkasından döktüğümüz gözyaşlarıyla kemdimizi tüketmemiz midir? Hayatta hedeflerimizin olması neden boşadır hep, hayat neden hedeflerimizi kendisi belirler anlamam... Hayat aşkımın koynunda kendinden geçmekmidir yoksa kendinden geçtiğin anı anlayamamak mıdır? Hayat ölümü beklemek midir yoksa ölümün kendisi midir? Yıldızlar Bu gece yıldızlar parlak değiller İçlerinde hüzün var birbirlerinden ayrılar diye Yanlız kalmak kaderleri Yoksa onlar bunu kabullendiler mi ne? Onlar da isterler sevdiklerine kavusmayı Avaz avaz bağırarak asklarını haykırmayı Tek cağre bizi seçtiklerinde elçi Ruhumuza işler askları bedenlerimiz geçici Denizler Yaratırım Senin İçin gözlerine bakmaya dayanamıyoum sen üzgün olunca elini tutmaya kıyamıyorum sen güçsüz olduğunda sana sarılmadan edemiyorum bana ihtiyacın olduğunda seni öpmeyi çok istiyorum sesini duyduğumda güler yüzün hiç solmasın bana baktığında gözyasların hiç akmasın bana sarıldığında ellerin hiç soğumasın benimkileri tuttuğunda beni kaybetmekten korkma dalgam dinse de cosarım seni sevdiğimi unutma derinlere dalsam da çıkarım beni bulamayacağını düşünme denizimi kaybetsemde güler yüzüne bakıp tekrar yaratırım İki Damla Yaş Aktı Bu deniz durgundu sen gelene kadar masmavi bir örtüydü etrafıma yayılan durgunluğuma ağlayanlarla dolardı hergun 2 ser damla yas akardı gözlerinden aslında hiç de derin değildi ama ben öyle görünmesini isterdim sadece yanımda olabilecekler kalsın diye Bu deniz durgundu sen gelene kadar hergun gözlerimden akan 2 ser damla yasla dolmustu derin değildi o kadar ama ben öyle görünmesini isterdim görkemli olsun diye Bu deniz durgundu sen gelene kadar bembeyaz
Razu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 bunların yeri karalama defteri sanırsam...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 karalama defterine koymuş zaten sanırsam. sanırs sanırs.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Seregwethrin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Razu bu başlığında karalama defterinde olması gerektiğini vurgulamış, haklı.[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected]
RedallHoor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Baba sen naabüsün :)=[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 karalama defterine şiirleri yazdım buraya da yazdığımı söledim :) ne bilim ya yorum istiyorum ondan yaptım[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 iyi de abi, bari belli aralıklarla koysaydın şiirleri. insanın tümüne "güzel olmuş." diye c/p geçesi geliyor. o da gelmiyor aslında, o kadar tuşa nası basıcam ben? oyy.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Bozmayın hevesini..Meşhur olacak abisi! :) Şaka bi yana çok güzelmiş..[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Grom_Hellscream, 27 Şubat 2005 17.15 tarihinde pati buluşmasında demiş ki: Spidee,bundan sonra sen Memati'nin Türk versiyonusun... Member of AAL'05
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: Saeros, 24 Mayıs 2005 23:50 tarihinde demiş ki: iyi de abi, bari belli aralıklarla koysaydın şiirleri. insanın tümüne "güzel olmuş." diye c/p geçesi geliyor. o da gelmiyor aslında, o kadar tuşa nası basıcam ben? oyy. düşündüm aslında ama yapıyım mı?[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 artık çok geç :p[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 edit:ilk msjda hepsi [signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 24 Mayıs 2005 23:59 tarihinde değiştirilmiştir]
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 yaptım bile[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: UltraPsycho, 24 Mayıs 2005 23:50 tarihinde demiş ki: Bozmayın hevesini..Meşhur olacak abisi! :) Şaka bi yana çok güzelmiş.. :)[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 zor tabi biraz=) hoş şiirler de bunlar kurtarmaz güzelim, kol bacak falan açman laızm biraz şöhret için[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 açık konus benimle :)[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 gayet objektif bisekilde degerlendirmek icin okuyodum. ama ciddiyetim su satıra kadar sürdü sonra yerle bir oldum ehehe said: eagle_dnz, 24 Mayıs 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Sonbahar ıslanırken hayalar ederim seninle elele [signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin!
veruca_salt Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 calismak calismak..yazmali insan cunku rahatlar yazdikca..devam calismaya..[signature][hline]* veruca¹º* ..she shuts the doors and lights and lays her body on the bed...where images and words are running deep..
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: -Mix-, 25 Mayıs 2005 00:56 tarihinde demiş ki: gayet objektif bisekilde degerlendirmek icin okuyodum. ama ciddiyetim su satıra kadar sürdü sonra yerle bir oldum ehehe said: eagle_dnz, 24 Mayıs 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Sonbahar ıslanırken hayalar ederim seninle elele yanlış yazmışım ya[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 hepsini bir anda verme böyle yavaş yavaş her hafta 2-3 tane koysan yeter :)[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Öne çıkan mesajlar