Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yenilenen websitem (yorum acik herhalde ki)

mono

Öne çıkan mesajlar

canım. sen web sitesi yenilemekten başka şeyler de yapıyo musun :)

sadece published bölümünün U.C. olması senin hakkında bişiler anlatıyo. :)

bi de ısrarla fotoğraflar biraz daha küçük ve aynı sayfa içerisinde açılsın diyorum ben.

tasarım ve fotoğraflar güzeller. eline sağlık.[signature][hline]Ars longa, vita brevis.
Sosyal ağlarda paylaş

lol dory ana sayfada en altta ki yazi da ne derki? neyse sorun degil..

her resme isim soyad yazana kadar indirim siteyi baska turlu basa cikilmicak lol

horaz ayni pencerede acilcak oda olcek ehe bi dahaki update de, published bolumunu hazirliorm da su anda =)

tesekkur ederim
geliy geliyy[signature][hline]http://fuysal.com

*curiosity res-kills*
...mono

[Bu mesaj hilikus tarafından 24 Mayıs 2005 21:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bence tipografi e fazla zaman ayırmamışsın, font seçimlerin de biraz daha okunaklı ve çok ince karakterli olmayan şeyleri seçmeni öneririm. sayfanın genel olarak renk sorununa sahip olduğunu düşünüyorum. biraz daha özenli seçilebilirdi. son olarak ise menü den bir içeriğe girdiğimiz de neden illaha animasyonun sona ermesini bekliyoruz bir şeylere tıklamak için? yada daha hızlı olsun o içerik açma animasyonu. beklemek istemiyorum. hehe

çalışmalar güzel ama ambalaj konusunda küçük küçük sorunları var. daha bitmemiş bir site eminim çok daha iyi olucaktır bittiğinde. hilikusum. :)[signature][hline]mesela beş
Sosyal ağlarda paylaş

o sabirsizlik bende de hakim olmaya basladi, ama bu sekilde kalacak gibi simdilik..yani amacini dusundugumde sitenin acelesi olan birinin bakmayacagi bir site zaten..hani bos vakitte zaman gecirmek icin bi stok imaj sitesi olsa acilen duzeltmek gerekirdi..

tipografide de beni vurdun katiliyorum..ama cozunurlukle okunabilirlik arasinda bi hayli skistik, en sadesi olsun dedik..toplam 2 fontu gecmeden..kil tuy kacmis olabilir abi perdon eheh

renkler konusunda tartisirim baya ozenli secildi (gerci webmaster arkadasim iki sayfaninkini birbirne gecirmis ama olsun) ehe her sectionda arka plan rengi ile alttaki photo yazisindaki renk birbirini tamamlayan renkler :)

neyse iste bi dahaki update e kadar bombalara acik ehe tesekkurler tekrar zamaniniz icin..[signature][hline]http://fuysal.com

*curiosity res-kills*
...mono
Sosyal ağlarda paylaş

İçerik ve grafik tasarımı sade ve güzel. Tam not...

Açılan pencerelerin içeriğe göre boyutlanmasıda oldukça etkili...
Ancak, biraz renk uyumuna bakmalısın...
Bunun dışında fevkalade sadece ve etkileyici... ;)[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim?
Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun...
Saygılarımla...

Rotweiler Quietsoul
Master Paladin of Clearness
Ce qui est impuissant, ce qui est peureux...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hilikus, 24 Mayıs 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
...bi hayli skistik...

oha

said:
hilikus, 24 Mayıs 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
renkler konusunda tartisirim baya ozenli secildi (gerci webmaster arkadasim iki sayfaninkini birbirne gecirmis ama olsun) ehe her sectionda arka plan rengi ile alttaki photo yazisindaki renk birbirini tamamlayan renkler :)

aman aman ne yaratıcı. renk çemberi olan herkes koyuyo o renkleri. ehuhu. gerçi ben beendim renkleri. raatsız etmedi en azından.[signature][hline]Ars longa, vita brevis.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...