mono Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 www.fuysal.com cek it aut[signature][hline]http://fuysal.com *curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 küçük olmuş. şirin olmuş. genel olarak iyi not veriyorum sana[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 canım. sen web sitesi yenilemekten başka şeyler de yapıyo musun :) sadece published bölümünün U.C. olması senin hakkında bişiler anlatıyo. :) bi de ısrarla fotoğraflar biraz daha küçük ve aynı sayfa içerisinde açılsın diyorum ben. tasarım ve fotoğraflar güzeller. eline sağlık.[signature][hline]Ars longa, vita brevis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Cok basarili, bir iki tanesini aldim umarım kızmasın, guzel ekran arkası olucak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 lol dory ana sayfada en altta ki yazi da ne derki? neyse sorun degil.. her resme isim soyad yazana kadar indirim siteyi baska turlu basa cikilmicak lol horaz ayni pencerede acilcak oda olcek ehe bi dahaki update de, published bolumunu hazirliorm da su anda =) tesekkur ederim geliy geliyy[signature][hline]http://fuysal.com *curiosity res-kills* ...mono [Bu mesaj hilikus tarafından 24 Mayıs 2005 21:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 basit ve sade olmuş, yani güzel olmuş. resimler de güzel evet:)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 bence tipografi e fazla zaman ayırmamışsın, font seçimlerin de biraz daha okunaklı ve çok ince karakterli olmayan şeyleri seçmeni öneririm. sayfanın genel olarak renk sorununa sahip olduğunu düşünüyorum. biraz daha özenli seçilebilirdi. son olarak ise menü den bir içeriğe girdiğimiz de neden illaha animasyonun sona ermesini bekliyoruz bir şeylere tıklamak için? yada daha hızlı olsun o içerik açma animasyonu. beklemek istemiyorum. hehe çalışmalar güzel ama ambalaj konusunda küçük küçük sorunları var. daha bitmemiş bir site eminim çok daha iyi olucaktır bittiğinde. hilikusum. :)[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 o sabirsizlik bende de hakim olmaya basladi, ama bu sekilde kalacak gibi simdilik..yani amacini dusundugumde sitenin acelesi olan birinin bakmayacagi bir site zaten..hani bos vakitte zaman gecirmek icin bi stok imaj sitesi olsa acilen duzeltmek gerekirdi.. tipografide de beni vurdun katiliyorum..ama cozunurlukle okunabilirlik arasinda bi hayli skistik, en sadesi olsun dedik..toplam 2 fontu gecmeden..kil tuy kacmis olabilir abi perdon eheh renkler konusunda tartisirim baya ozenli secildi (gerci webmaster arkadasim iki sayfaninkini birbirne gecirmis ama olsun) ehe her sectionda arka plan rengi ile alttaki photo yazisindaki renk birbirini tamamlayan renkler :) neyse iste bi dahaki update e kadar bombalara acik ehe tesekkurler tekrar zamaniniz icin..[signature][hline]http://fuysal.com *curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: Oky, 24 Mayıs 2005 22:33 tarihinde demiş ki: ...menü den bir içeriğe girdiğimiz de neden illaha animasyonun sona ermesini bekliyoruz bir şeylere tıklamak için? yada daha hızlı olsun... bende o kısımda takıldım. birde thumbnail'ler çok küçük gibi sankim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 İçerik ve grafik tasarımı sade ve güzel. Tam not... Açılan pencerelerin içeriğe göre boyutlanmasıda oldukça etkili... Ancak, biraz renk uyumuna bakmalısın... Bunun dışında fevkalade sadece ve etkileyici... ;)[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Resimler çok yavaş geliyor..[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 çok temiz olmuş tasarım acısından teknik olarak daha bakmadım ama gayet iyi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 su yavaslik olayi banada batti ya pit pit pit acilirken bi tane goruo insan tiklayasi gelio ama i ih hepsi bitmeden olmaz.. hayir sizofren degilim kendimi elestirdim eheh[signature][hline]http://fuysal.com *curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: hilikus, 25 Mayıs 2005 16:40 tarihinde demiş ki: su yavaslik olayi banada batti ya pit pit pit acilirken bi tane goruo insan tiklayasi gelio ama i ih hepsi bitmeden olmaz.. hayir sizofren degilim kendimi elestirdim eheh RLOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Çok güzel olmus.. :) Reimler falan çok güzel yani[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 güzel olmuş. ama resimler pıt pıt açılırken insanın tıklayası geliyo, açılmayınca gıcık oluyo doğal olarak=)[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: hilikus, 24 Mayıs 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...bi hayli skistik... oha said: hilikus, 24 Mayıs 2005 22:48 tarihinde demiş ki: renkler konusunda tartisirim baya ozenli secildi (gerci webmaster arkadasim iki sayfaninkini birbirne gecirmis ama olsun) ehe her sectionda arka plan rengi ile alttaki photo yazisindaki renk birbirini tamamlayan renkler :) aman aman ne yaratıcı. renk çemberi olan herkes koyuyo o renkleri. ehuhu. gerçi ben beendim renkleri. raatsız etmedi en azından.[signature][hline]Ars longa, vita brevis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 şirin bi dizayn resimler de orijinal ve özenli görünüyor. hoş olmuş eline sağlık.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 ahem..forumlari karistirmisim pardon :)[signature][hline]http://fuysal.com *curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar