Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

satılık adsl modem

prozzak

Öne çıkan mesajlar

Modemimi satmayı planlıyorum modeli zoom x4 5551 hem ethernet hemde usb olarak bağlanabilio tüm kablolar we adaptör dahil. Çok temizdir herhangi bi sorun yok. Ben speedtouch 610 aldığım için öylesine duruyor.. Fiyat 80ytl. Ilgilenen buradan veya bana pm atarak ulaşabilir

Teşekkürler....[signature][hline]Resistance is futile
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Naa, 28 Ocak 2005 14:46 tarihinde demiş ki:
Sıfırı 150 iken 2. el 140Cok fazla

iyi de 80 milyon demiş adam =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
Galeri
Sosyal ağlarda paylaş

80 cok abi bence. indirip yapabilirsen ben dusunuyorum.[signature][hline]...and shepherds we shall be, for thee, my lord, for thee. power hath descendth forth from thy hand that our feet may swiftly carry out thy command. so we shall fall river forth to thee. and teeming with souls shall it ever be.. in nomine patri, et felie, et spiritus scanti.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
ee Belki teknik bi problemi vardır. x4 80ytl ha ?

ilk bakısta teknik sorunu olmadıgını / temiz oldugunu görebilirsiniz ama cogu zoom modelinde ısınmadan dolayı kapanmalar / reset atma gibi sorunlar olabiliyor. Bence ikinic el modem alırken dikkatlı olunuz.[signature][hline]Gençlerin UEFA Kupasından başka övünecekleri şeyler olmalı..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...