karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 rome total war hastası olarak, bu oyunu notebookda da oynamak istiyorum. ama elimdeki notebookda ekrankartı sorunu var, oyun içerisinde bir sorun yok aslında, karakte4rler savaş normal ama backgroundlar, mesela strateji ekranında yolların sehirlerin gorundugu kara alanları simsiyah cıkıyor, ne yolları gorebiliyorum nede şehirleri. savaş ekranında da yine background aynı şekilde alakasız renklerde cıkıyor. bu iki zımbırtı yüzünden oynayamıyorum. nedir bunun çözümü bilen var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 ekran kartını deiştir :D[signature][hline]Dal ruzagari affetsede kirilmistir birkere; Kirmizi baslikli kizin buyuk annesi eski kasarlardan, ayrica barbie de actionman e verio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reinforcement Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 valla bi laptope'da bi parcayı deistirme imkanı olmadıgına gore ya oynayamıcan :) yada satıp gzl bi masaustu alcan aklımdan tek bunlar gecti...[signature][hline]anti-depresan homer kılıklı psikopat insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 sole ekran karti tam nedir bilmiyorum ama atinin mesela ufuruk igp345 lerindede bir halt yapilmiyor ama piyasada omega driverlari var onlai buldunmu bayag hizlaniyor bence ole birseylere bak[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 ya benim bildiğim kadarıyla bu tür vakalar gereken sürümde shader desteği olmadığı zaman çıkıyo. bi baksan iyi olur.[signature][hline]The smile on your face lets me know that you need me There's a truth in your eyes saying you'll never leave me The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall You say it best when you say nothing at all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar