Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Meşhur olan bileklikler!!!(Sarı,Siyah-Beyaz...vs)Nedir? Nerede Satılır???

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar son günnerde şu bileklikleri çok sevmeye başladım ve şu Lance Armstrongun yaptırmış olduğu sarı bileziklerden bir tane aldım.Fakat daha sonra futbolcuların futbolda ırkçılık karşıto olan siyah-beyaz bilekliklerinden hoşlanmaya başladım ve nerede satıldığını nasıl alındığını bilmiyorum yardım eden olursa teşekkürlerimi iletirim...

NOT:İnternet üzerinden veya açık arturma sitelerinden filan almayacağım.....[signature][hline]Ya bi dakka susun 10YTL vericem...
Mesaj tarihi:
pazarlarda bunların bile kolpası satılmaya başlanmış...oha dedim...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
Boku cikti ya bunlarin : /
Hayir tarz amacli birsey degil ama hem hos hem de bir katkim olsun diye 10 dolar bagis yapmistim internetten, 10 ar da diger 2 arkadasim icin yaptim. 3 tane bileklik beklerken 30 tane gönderdiler biz de dagittik, pisman olduk sora. Okulda herkes sari sari geziyor.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54-
Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli
Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü
Mesaj tarihi:
Puhaha 1'er dolardan satılıyo den de öle aldım zaten sen 30 dolar vermişsen 30 tane göndermişlerdir...

Ama şu siyah beyaz olanından nerede satıldığını bilen varsa...[signature][hline]Ya bi dakka susun 10YTL vericem...
Mesaj tarihi:
paardada cıktıysa yuh derim turkıye artık kolpacılar ulkesi oldu :D hayır o pazarda nie satılsınki o bir bagısın simgesi yani :) gulsemmi aglasammı bilmiom[signature][hline]anti-depresan
homer kılıklı psikopat insan
Mesaj tarihi:
www.gittigidiyor.com da bulabilirsin..
Ark bugün amerika dan dönüdü nerdeyse her renkten var elimde;)
Sari LiveStrong larin Türk versionu var Migrosta iyi yasa onla idare edebilirsin :D[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Mesaj tarihi:
Filiz Akın da çıkarttı Migroslarda satılıyo...Üstünde orjinalinde LiveStrong yazarken onda ise İyi Yaşa yazıyor.
Ama bi arkadaşta var çok kötü görünüyo rengi mengi şekli şemali...[signature][hline]Ya bi dakka susun 10YTL vericem...
Mesaj tarihi:
abi benim bileklerim çok ince elime düşüyo o yüzden takamıyorum :)
(kol kırılması kadar kötü bir şey yok...)[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
amacindan sapmis birsey daha.

www.one.org'tur cikis noktasi. sus amacli birsey degil yani. ki bunun bile sahtesini yapip satmaya baslamislar, hayret ediyorum yani.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
Para kazanmak için bununda sahtesini üretip 1 doları cebe atan birsürü adam çıkıcaktır kesin:) Almayın pazardan mazardan zengin etmeyin gereksiz insanları.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.
Yeto bi ara demişki:
Taşları çakılları yuruturuz ama gene yaptırmayız.
Mesaj tarihi:
Sonra cingene kizlari gibi dirsege kadar bilezikle gezersin artik renk renk oh ne güzel : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54-
Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli
Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü
Mesaj tarihi:
made in taiwan lafına uyuz oldum(iç yüzünde yazıyodu bilekliğin) millet her türlü parayı vuruyor abi ya...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
pembe neyi simgelio :P

birinde görmüştüm üstünde live stronger gibi bişi yazıodu[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
bu neya tarz olsun diyemi takılıyor

biyandanda iyi oluyorda neseki :P[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

[Bu mesaj jacabo tarafından 24 Mayıs 2005 20:58 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...