Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

diş ağrsına çözümler

Spastik_Serce

Öne çıkan mesajlar

gargara yapabilirsin ( o boğazın ağrığından kullandıkların işini görür) diş etlerini hafif uyuşturacağı için acı azalır sanırım nedeni o. Kolanya basabilirsin pamukla ama fazla basma sonra kör olursun :p rakıda olur tabi.[signature][hline]Beş Hececiler
''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Sosyal ağlarda paylaş

bugun geçti ağrı filan yok. Aslında dişçiye haftaya randevu almıştım. Bugun yada yarın gitsemmi diyorum, gerçi ağzım pek açılmıyor ( kullandıgım ilaç kurutuyor) haftaya ilaç bitince gidicektim. Şimdi gitsemmi, gitmesem mi? haftaya mı gitsem. bu dişleri porselen yaptırma olayı nasıldır, direk bembeyaz mı yaptırmalı hepsini, yoksa dişin kendi orjinal renginde olması mı daha iyi? Vida filan mı takıyorlarmış?

tırsıyorum abi dişçilerden , haftaya da büyük operasyon var ağzıma, 2 tanesını çekecek, 2 tane dolgu, 4 porselen. dolgu olayından acaip korkuyorum ya.[signature][hline]Deli333
Sosyal ağlarda paylaş

acı hiisediceğini pek sanmam. arkadaş gitti bir sürü iğne yapmışlar acı hisssetmesin diye. sonra ağzını kapatammış bi süre:D[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."

Sosyal ağlarda paylaş

6 yaşımdan beri dişlerimle problemlerim var ve sabaha kdr diş yüzünden ağladığımı bilirim.Tek çözüm doktora gidicen söliim.Bak eğper gitmessen 10 gün fln sürewr geçer sonra fakat o zmn çürük iice ilerliomuş ve dahada dayanılmaz oluomus (gerçekten böle oluo).Ama şimdi gidemem diosan ben yastık ısırıodum ve kesinlikle azımdan nefes almıodum başka şeyler düşünüodum ilaç içiodum fln.Öneririm yastık ısır ve sürekli yastığa nefesini üfle :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Sosyal ağlarda paylaş

Doktora git! Kesin çözüm, belki işlem sırasında biraz acıyabilir ama en fazla 2-3 saat sonra geçer. Eğer gitmezsen sürekli acıyacak ve 2-3 saat değil günlerce hep o acıyı çekceksin.Bence git doktora kurtul...[signature][hline]Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz...
Sosyal ağlarda paylaş

düşünce işi asla dişinin ağrıdığını düşünme yani şöle yaparsan olur benım başım arıdıgında hep onu yapıom
yatarsın bi yere uzanırsın sonra sahili düşünürsün kızlar mızlar denize atlarsın [ hiç bi zaman işe yaramadı ama ossun :P ] Yani HAYAL kur herşeyin çözümü
Sosyal ağlarda paylaş

Bak senn hem disci korkunu, hemde acini gecirecek bi cözüm

"Yeni Türk Rakisi" vu kadehlere yanliz tek basina icme fazla tadi olmuyo... yanlizsan gelimde size iceris beraber adresi ver bakiim =)[signature][hline] My heard is TiKiTiKiTaK for You
Because i Love You
*!as i was looking to you, i wanna death *
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
1 aydır dişçideyim nerdeyse her hafta. Öndeki üst 4 dişimi porselen yaptı. Orjinalinden hiç farkı yok görünüş ve rahatlık olarak. Ama yinede batıyor insanın aklına gelince.

Doktor dişleri kazıdı resmen, elindeki matkap gibi aletle yarım saat vız vızz aynaya baktıgımda saç, baş toz haline gelmiş dişlerimle doluydu. Ve dişlerim küçücük kalmıştı, korktum. Sonra ağzımın ölçüsünü aldı 3-4 kez, metal bir demirle ölçü alıyordu sürekli dişlerime takıp, sonra kaplattı, renk ayarı filan derken yapıştırdı yeni dişleri. 1 hafta takma dişle gezdim, büyük yapmıslar tavşan gibi olmuştum :D

2 haftadır da çektirdim 3 tanesini, 2 tanede dolgu yapılacak , ağrısı yenı geçti. Ağzıma iğne yapılması kadar iğrenç birşey yok :( Dolgu dan korkuyorum aslında, ağzının içine sıvı bırakıyormuş sanırım, orada donuyormuş filan :( Nasıl yemek yiyicem bende bilmiyorum, arka taraftaki 2 önemli dişim gitti. Sol ve sağ olmak üzere en arkalarda 2 tane 20 lik çıkmış. onlarda ağrı yapıyor, bıktım dişçidende artık :D[signature][hline]Deli333
Sosyal ağlarda paylaş

Babam da çok korkar dişçiden... Şehir dışında çalıştığı zamanlarda çürük dişinin acısını dindirmek için tornavidayla oymuş... Paramparça etmiş, kökü de içinde kalmış... Ne akılsa artık... İstersen dene : P

Doktora git, neden bile bile acıların adamı olmak ister ki insan?[signature][hline]-Bang!
Cowboy Bebop...
Sosyal ağlarda paylaş

benim de dişçide çok maceralarım vardır. acıyı dindiremiyosan seni baya meşgul eden şeylerle uğraş. mesela böle bilgisayarda çok sevdiğin bi oyunu falan oyna. bi süre sonra insan o kadar dalıyo ki ağrıyı unutuyo. mesela hiç bilgisayar başından kalkında birden açlık hissettiğin olmadı mı?[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...