KaKsi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Kedimi tutamıyom kusura bamya :DOlay AnıBir arkadaşımızdanBunlarda Seyirlik Bizden yaklaşık 3 gün sonra da Eternals klanının knight olduğunu gördük ve knight sembolünü görünce üzüldük.[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur.[Bu mesaj üzerinde fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmeye teşebbüs edilmiştir.. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır. Arada bir gaz kaçırmaktadır. Ammawelakin taş gibin ayaktadır.] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 yaw çok merak ettim şu eternals clanının symbolu[signature][hline]Server=Diez Nick=hoodstar__ Clan=n00bs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 onlarda Türk bayrağı koymuşlar[signature][hline] Name: Archy_Firestorm LvL: Unknown Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan: Academy Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Ayıp etmişler diyebiliyorum sadece, bizim gibi onlarda bayrak koymuşlar.[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. [Bu mesaj üzerinde fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmeye teşebbüs edilmiştir.. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır. Arada bir gaz kaçırmaktadır. Ammawelakin taş gibin ayaktadır.] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gift15h Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Maradonda Türk bayrag1ndan Geçilmior simdilerde. iyidir iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 :)[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. [Bu mesaj üzerinde fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmeye teşebbüs edilmiştir.. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır. Arada bir gaz kaçırmaktadır. Ammawelakin taş gibin ayaktadır.] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 napalım çekemeyen utansın[signature][hline]Sever:ares ID:_TRibula_ LVL:5x Assasin Clan:The_Others Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: KaKsi, 24 Mayıs 2005 16:45 tarihinde demiş ki: Ayıp etmişler diyebiliyorum sadece, bizim gibi onlarda bayrak koymuşlar. hayır ben mi yanlış okuyorum yoksa olayda bilmedigim bir unsur mu var? türk bayragını kullanmak ne zamandan beri ayıp oluyor? [Bu mesaj HasMez tarafından 24 Mayıs 2005 20:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Tebrikler fatih ve arkadaşları bir noktaya değinmek istiyorum şu an aramız biras limonide olsa others clanı kurucusu pesmerge = aydının hayaliydi ilk pelerinli Türk clan olmak ve sembolün Türk bayrağı olması sanırım sebebi çekememezlik değil bu hayaldendir. [Bu mesaj BuRiAL_TR tarafından 24 Mayıs 2005 20:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: HasMez, 24 Mayıs 2005 20:01 tarihinde demiş ki: said: KaKsi, 24 Mayıs 2005 16:45 tarihinde demiş ki: Ayıp etmişler diyebiliyorum sadece, bizim gibi onlarda bayrak koymuşlar. hayır ben mi yanlış okuyorum yoksa olayda bilmedigim bir unsur mu var? türk bayragını kullanmak ne zamandan beri ayıp oluyor? [Bu mesaj HasMez tarafından 24 Mayıs 2005 20:02 tarihinde değiştirilmiştir] Kafan basmıyorsa anlama! Anlayan anlıyor. Muhattabım deilsin![signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. [Bu mesaj üzerinde fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmeye teşebbüs edilmiştir.. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır. Arada bir gaz kaçırmaktadır. Ammawelakin taş gibin ayaktadır.] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 türk bayragını kullanana ayıp etmiş diyen bir adamla zaten muhattap olmam kaldı ki o sembol sizden öncede kullanılmıştı acaba kim kime ayıp etmiş onuda bir sorgulamak gerekiyor.[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin [Bu mesaj HasMez tarafından 24 Mayıs 2005 21:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 o açıdan sorguluyorsan ottoman empireda kullanıyordu xigenonda mı ne (sultansta olabilir atmiim ama vardı kullanan)... bu duruma bakarsan kakşinin ekibi ayıp etmiş. bana kalırsa türk bayragını birçok yerde görmek gurur verici bir olay bunun ayıbı olmaz tek türk siz degilsiniz [Bu mesaj HasMez tarafından 24 Mayıs 2005 21:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: HasMez, 24 Mayıs 2005 21:22 tarihinde demiş ki: türk bayragını kullanana ayıp etmiş diyen bir adamla zaten muhattap olmam kaldı ki o sembol sizden öncede kullanılmıştı acaba kim kime ayıp etmiş onuda bir sorgulamak gerekiyor. Ajan Provakatör... Ne başlığın anlamına dahilsin, ne de yadıkların kale alınacak tipten deil, insanları provoke etmek yerine faideli bilgiler ver bi zahmet. Okuduğun şeyi anladığından da şüpheliyim.[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. [Bu mesaj üzerinde fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmeye teşebbüs edilmiştir.. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır. Arada bir gaz kaçırmaktadır. Ammawelakin taş gibin ayaktadır.] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 neyse degiştiriyorum bu yazımı tartışmak istemiyorum çünkü sadece türk bayragının birçok kişi tarafından "iyi amaçla" kullanılmasının güzel birşey oldugunu savunuyorum bunun ayıp olucak bir yanı yok bence. [Bu mesaj HasMez tarafından 24 Mayıs 2005 21:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Herkes istediği sembolü kullanabilir... Kimseye "neden kullanıyorsun" diyemeyiz. İşin aslı eternals'inde Türk bayrağı kullanması hoşuma gitti. Bayrağımızı daha çok kişi görüyor. Ama bizden 12 saat sonra değilde 2-3 gün sonra yapsalar daha bi hoş olurdu sanki...[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Nokta.[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. [Bu mesaj üzerinde fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmeye teşebbüs edilmiştir.. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır. Arada bir gaz kaçırmaktadır. Ammawelakin taş gibin ayaktadır.] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 fatih senin nicki kullanabilir miyim? nasrettin hocanın dedigi gibi ye kürküm ye....[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 anlamadım hasan?[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chosen Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 TÜRK bayragını bence butun tr clanları kullanmalı bu taklıt ten ote bırazda mıllıyetcilik sanırım[signature][hline]------------------------------------ Nation :EL Morad Server :Beramus NicK :Barbarians CLaN :Unkown Blade Master Warior ---------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 hay agzınız bal yesin be kardeşler söyleyin söyleyin bizi dinleyen olmuyor nede olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 öncelikle slm bu ilk mesjım!!!! YAW ÇOK KÜSEL OLOMUŞ NE KDR ORC OLMAMM RAĞMEN ÇOK SEVİNDİM=) AMA BAZI ŞEREFİSZİ IRKÇILAR TÜRKLERE KÖTÜ GÖZLE BAKIYOR(ama genelde işte ks yapanlar türk olduğu için biz göte gidiyoz)=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Nerede o eski günler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 hehehe :D kurucusu fatihkaraca gibi biseydi galiba nekadar sevinmişti o pelerin yaratığını kesince ozmanlar pati de kapalıydı birde forum sitesi kurmustu :D kolformu.com gibi biseydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Açıkcası, The_Others clanının kurucusu fatihkaraca değildir. Belli bir dönem clan lideri olmuştur fakat buna kimsenin herhangi bir şekilde ses çıkartmamasından kaynaklanmıştır. The_Others clanının asıl kurucusu Cru3l isimli priest tir. Halen daha sever sayarım kendisini.... belli bir dönem clan başkanlığı yapmakla kurucu olmak arasındaki farkı lütfen karıştırmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qweasd Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 vayh resimler en eski hali knight ın :D cok ozledim yaa eskileri valla keskem eskisi gibi olsa yine :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar