Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zaga bitiyormuş.

Alo-matik

Öne çıkan mesajlar

Okan baygulgen ın dıgerlerınden farkı televızyonu sevmemesi ve şohretten nefret etmesıdır konuklarına bıle kotu davranır eger konukları boyşle hıcbırseyden anlamayan reklama gelmıs tıplerse ama bır halıt kıvanc bır ferhan sensoy geldıgınde dırek efendı kesılır ve soyler abı keske sızın gıbı olabılsek dıye

halkın bılıncsızce televızyon ızlemesını ve aptal aptal telefon etmesıne uyuz oldugu ıcın telefon edenlere o kadar kotu davranıyor he rprogramında genclıgı adam etmeye calısıyor dıkkat ettıysenız sırf unıverste ogrencılerını hedef alıyorum dedı kac defa

bellı bır tıplemesı tutulunca dırek o tıplemeyı yayından kaldırır mıllet onun ıcın ızlemesın programı dıye gecmıste o kadar cok efsane tıplemesı oldukı bunnarı devam ettırseydı heralde reytıng rekorları kırardı bir vampir tıplemesı, daha ne istiyoonuz teyze, ailemizin gorusu, Elemanlar ve cekırdek yıyıcıler bırer efsaneydı[signature][hline]Mustafa Kemal Ataturk,yuce Turk milletine 1933 de demişki:
Sömürgecilik ve Emperyalizim Yeryuzunden Yok Olacak

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Afterdeep, 27 Şubat 2005 12:58 tarihinde demiş ki:
Okan Bayulgen'in neresi dolu bi aciklayinda bilelim bizde :)
Milletin suratina telefon orter milletimizde hala yuzsuz gibi arar. Baskada bi olayi yoktur..

tek dıyebılecegım kafana uymazsa hosuna gıtmezse ızlemesın tamamda neden gerceklerı carpıtırak sacma seyler soluyosun bunu anlıyamadım. Herneyse Baska bi olayı olmayan Okan Bayulgenı ızleyıcegıne ozaman sen Size Anne Diyebilirmiyim'i, Prens ARanıyor'u, Sahte Gelini falan izleyip kültür diyarlarına yelken açıyorsundur kesin. lol[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

[Bu mesaj Nefr tarafından 26 Mayıs 2005 10:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Narstil, 27 Şubat 2005 01:40 tarihinde demiş ki:
banu alkanın sarkısı calıntı falan mı yabancı bi sarkıdan
annanın sevgilisinin adı nydi onun bi sarkısına benzettiler yurtta bizim ... anna ile arabada gecen bi klibi varmıs

evet çalıntı herodan:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlaCk_DmC, 27 Şubat 2005 17:01 tarihinde demiş ki:
said:
Afterdeep, 27 Şubat 2005 12:58 tarihinde demiş ki:
Okan Bayulgen'in neresi dolu bi aciklayinda bilelim bizde :)
Milletin suratina telefon orter milletimizde hala yuzsuz gibi arar. Baskada bi olayi yoktur..

Bir kimse ve program hakkında %1 lik kısıtlı zeka kapasiten ve anlayışınla bilip bilmeden konustuguna hic deyınmek bıle ıstemıyorum fakat tek dıyebılecegım kafana uymazsa hosuna gıtmezse ızlemesın tamamda neden gerceklerı carpıtırak sacma seyler soluyosun bunu anlıyamadım. Herneyse Baska bi olayı olmayan Okan Bayulgenı ızleyıcegıne ozaman sen Size Anne Diyebilirmiyim'i, Prens ARanıyor'u, Sahte Gelini falan izleyip kültür diyarlarına yelken açıyorsundur kesin. lol

Başkalarının düşüncelerine saygı göstermeyi öğren Black rumuzlu varlık[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim...
Albert Einstein
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 27 Şubat 2005 20:16 tarihinde demiş ki:
laf ederek bi yere varmaya çalışma

Bi yere varmaya calıstıgımı falan yok sacmalamayın bosu bosuna. Sadece sinirlendim bunun ıcın ozur dılıyorum.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Sosyal ağlarda paylaş

üf be bu topicte bile tartışma oluyosa vay bizim halimize neyse .. özür dilemiş zaten arkdaş ..
okana gelelim okan zannedersen programlarını efsaneler kategorisine sokmak istio .. msla bi televizyon cocuğu zamanı bi gece kuşu zamanı gibilerinden bi de zaga zamanı kavramını yaratmak istio .. bölece yıllar içinde kendi gelişimini grebilecek ona göre grafiğini çizmek nerelerde hatalar yaptığını öğrenip sonunda dünyda eşi benzeri olmayan bi programa imza atmak istioda olabilir .. saçmalıoda olabilirim ama okanın ince zekasının nelere kadir olabileceini şöle bi anlatmak istedim ..[signature][hline]Member of AAL'05

Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlaCk_DmC, 27 Şubat 2005 23:17 tarihinde demiş ki:
Yok degilimde provoke var hocam ben napim kafam attı haliyle.

Cıkıyo arada boyle armutlar...

hala armut marmut diyosun herife. adam gibi yazacaksan yaz yoksa kendine hakim ol da şu konuya mesaj atma başka[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Sosyal ağlarda paylaş

Bak şurda anlaşalım,bi adama okan bayülgeni sevmiyor diye gerizekalı diyemezsin.Bunu sana hatırlatan birine de hakaret edemezsin.Onu geçtim olayları yatırştırmaya çalışan insanlara da sataşamazsın.Yani triple hatalısın,özür bekliyoruz.[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim...
Albert Einstein
Sosyal ağlarda paylaş

Saçma bi şekilde bi kac cumle kurdugu ıcın "Gerizekalı" da demedım tam olarak herneyse. Bunu bana hatırlatan kişi uslubunda sacma sapan Varlık,Zavallı dıyorsa zaten o kisiyi zerre kadar takmayacagımdan emın olabılırsın. Bu kısıde sen oluyorsun zaten. Ayrıca kendı sinirimin dışa vurumundan ötürü yukarıda özür diledigim halde özür dilemeni bekliyoruz diyorsan zaten algılama bozuklugundan suphe ederım sendekı[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

[Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 28 Şubat 2005 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...