Sensible Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Bu arada dünkü programda yıldonun bi sözü yardı beni. Okan: medya arkası yapabilirmiyiz uyar mı? Yıldo: Hiç farketmez herşeyin arkasını yapabilirz valla[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Okan baygulgen ın dıgerlerınden farkı televızyonu sevmemesi ve şohretten nefret etmesıdır konuklarına bıle kotu davranır eger konukları boyşle hıcbırseyden anlamayan reklama gelmıs tıplerse ama bır halıt kıvanc bır ferhan sensoy geldıgınde dırek efendı kesılır ve soyler abı keske sızın gıbı olabılsek dıye halkın bılıncsızce televızyon ızlemesını ve aptal aptal telefon etmesıne uyuz oldugu ıcın telefon edenlere o kadar kotu davranıyor he rprogramında genclıgı adam etmeye calısıyor dıkkat ettıysenız sırf unıverste ogrencılerını hedef alıyorum dedı kac defa bellı bır tıplemesı tutulunca dırek o tıplemeyı yayından kaldırır mıllet onun ıcın ızlemesın programı dıye gecmıste o kadar cok efsane tıplemesı oldukı bunnarı devam ettırseydı heralde reytıng rekorları kırardı bir vampir tıplemesı, daha ne istiyoonuz teyze, ailemizin gorusu, Elemanlar ve cekırdek yıyıcıler bırer efsaneydı[signature][hline]Mustafa Kemal Ataturk,yuce Turk milletine 1933 de demişki: Sömürgecilik ve Emperyalizim Yeryuzunden Yok Olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: xueshen, 27 Şubat 2005 05:50 tarihinde demiş ki: bitsin fenalık geldi artık aynen.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae G3NK-Ster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 iyi olmus.herkes bunu konuşuyor yeter o da iyi.[signature][hline]aşk böceği la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Bu arada Yıldo ya laf yok! O benim idoLüm[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: Afterdeep, 27 Şubat 2005 12:58 tarihinde demiş ki: Okan Bayulgen'in neresi dolu bi aciklayinda bilelim bizde :) Milletin suratina telefon orter milletimizde hala yuzsuz gibi arar. Baskada bi olayi yoktur.. tek dıyebılecegım kafana uymazsa hosuna gıtmezse ızlemesın tamamda neden gerceklerı carpıtırak sacma seyler soluyosun bunu anlıyamadım. Herneyse Baska bi olayı olmayan Okan Bayulgenı ızleyıcegıne ozaman sen Size Anne Diyebilirmiyim'i, Prens ARanıyor'u, Sahte Gelini falan izleyip kültür diyarlarına yelken açıyorsundur kesin. lol[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. [Bu mesaj Nefr tarafından 26 Mayıs 2005 10:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: Narstil, 27 Şubat 2005 01:40 tarihinde demiş ki: banu alkanın sarkısı calıntı falan mı yabancı bi sarkıdan annanın sevgilisinin adı nydi onun bi sarkısına benzettiler yurtta bizim ... anna ile arabada gecen bi klibi varmıs evet çalıntı herodan:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 bu zaga üniversitesi ingilizce bölümü bitiriyo beni inşallah devam eder yeni programında da[signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez lvl 46 assassin - karus -diez (clan teklifleriniz degerlendirilir) http://server3.uploadit.org/files/theunholy-sign.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: xueshen, 27 Şubat 2005 05:50 tarihinde demiş ki: bitsin fenalık geldi artık Valla yaa baydı artık...!!!![signature][hline]Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 bitmesin be gusel oluodu...[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: BlaCk_DmC, 27 Şubat 2005 17:01 tarihinde demiş ki: said: Afterdeep, 27 Şubat 2005 12:58 tarihinde demiş ki: Okan Bayulgen'in neresi dolu bi aciklayinda bilelim bizde :) Milletin suratina telefon orter milletimizde hala yuzsuz gibi arar. Baskada bi olayi yoktur.. Bir kimse ve program hakkında %1 lik kısıtlı zeka kapasiten ve anlayışınla bilip bilmeden konustuguna hic deyınmek bıle ıstemıyorum fakat tek dıyebılecegım kafana uymazsa hosuna gıtmezse ızlemesın tamamda neden gerceklerı carpıtırak sacma seyler soluyosun bunu anlıyamadım. Herneyse Baska bi olayı olmayan Okan Bayulgenı ızleyıcegıne ozaman sen Size Anne Diyebilirmiyim'i, Prens ARanıyor'u, Sahte Gelini falan izleyip kültür diyarlarına yelken açıyorsundur kesin. lol Başkalarının düşüncelerine saygı göstermeyi öğren Black rumuzlu varlık[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 her telefonu yuzune kapatani bu kadar yildiz yapmiyorlar yalniz. herkes bunu konusuyoru izledikce adami daha da begeniyorum.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 ben baya uzuldum valla.. her hafta izlerdim valla:([signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 black dmc okan bayülgenin boş olmadığı hakkında sana katılsam da çılgın derecede saçmalamışsın. adam akıllı tartışacaksan tartış, aşağılayarak, laf ederek bi yere varmaya çalışma[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: BlaCk_DmC, 27 Şubat 2005 19:02 tarihinde demiş ki: Otistik bir insan olmak yolunda emin adımlarla yürüyecek kadar kuş beyinlisin. What is this? Pen olmadığı kesin..[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 biraz düzgün konuşşsan black?[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Black aslında Okan Bayülgen'miş.[signature][hline]Cultist of LagChecker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Yok degilimde provoke var hocam ben napim kafam attı haliyle. Cıkıyo arada boyle armutlar...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: LvL_Sabo, 27 Şubat 2005 20:16 tarihinde demiş ki: laf ederek bi yere varmaya çalışma Bi yere varmaya calıstıgımı falan yok sacmalamayın bosu bosuna. Sadece sinirlendim bunun ıcın ozur dılıyorum.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 üf be bu topicte bile tartışma oluyosa vay bizim halimize neyse .. özür dilemiş zaten arkdaş .. okana gelelim okan zannedersen programlarını efsaneler kategorisine sokmak istio .. msla bi televizyon cocuğu zamanı bi gece kuşu zamanı gibilerinden bi de zaga zamanı kavramını yaratmak istio .. bölece yıllar içinde kendi gelişimini grebilecek ona göre grafiğini çizmek nerelerde hatalar yaptığını öğrenip sonunda dünyda eşi benzeri olmayan bi programa imza atmak istioda olabilir .. saçmalıoda olabilirim ama okanın ince zekasının nelere kadir olabileceini şöle bi anlatmak istedim ..[signature][hline]Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: BlaCk_DmC, 27 Şubat 2005 23:17 tarihinde demiş ki: Yok degilimde provoke var hocam ben napim kafam attı haliyle. Cıkıyo arada boyle armutlar... hala armut marmut diyosun herife. adam gibi yazacaksan yaz yoksa kendine hakim ol da şu konuya mesaj atma başka[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Bu konuya mesaj atıp atamayacagıma sen karar veremessın o yuzden kasma bosuna. Ben sinirlendigim icin ozur de dıledım. Herneyse konuya donmeyı tavsıye edıyorum...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Bak şurda anlaşalım,bi adama okan bayülgeni sevmiyor diye gerizekalı diyemezsin.Bunu sana hatırlatan birine de hakaret edemezsin.Onu geçtim olayları yatırştırmaya çalışan insanlara da sataşamazsın.Yani triple hatalısın,özür bekliyoruz.[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Saçma bi şekilde bi kac cumle kurdugu ıcın "Gerizekalı" da demedım tam olarak herneyse. Bunu bana hatırlatan kişi uslubunda sacma sapan Varlık,Zavallı dıyorsa zaten o kisiyi zerre kadar takmayacagımdan emın olabılırsın. Bu kısıde sen oluyorsun zaten. Ayrıca kendı sinirimin dışa vurumundan ötürü yukarıda özür diledigim halde özür dilemeni bekliyoruz diyorsan zaten algılama bozuklugundan suphe ederım sendekı[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. [Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 28 Şubat 2005 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 "Gece Kuşu" ahh ah...[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar