Delidumrul Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 eski metalon tayfasindan kimelr var wow oynayan burnign legionda(yada her ansil yazilyirosa onda) [Bu mesaj Delidumrul tarafından 25 Mayıs 2005 00:26 tarihinde değiştirilmiştir]
dwight Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 tiara varsa abi oyunda harbi süper olur.Ben bl deyim su an.[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir.
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ben varım bl deyim[signature][hline]shinsetsu desu..
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: Delidumrul, 25 Mayıs 2005 00:25 tarihinde demiş ki: eski metalon tayfasindan kimelr var wow oynayan burnign legionda(yada her ansil yazilyirosa onda) [Bu mesaj Delidumrul tarafından 25 Mayıs 2005 00:26 tarihinde değiştirilmiştir] slmlar baba belkı hatırlamassın ama taa eskıden metallondaydım, senlede muhabbetımız vardı.. hatırlayacagını zannetmıorum char nıckım bel_Zedaur du sanırsam sımdıde BL'de oynuorum; bonesoul nickim[signature][hline]Da Site Da Blog BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Ben varim. Titsimus var Head var Mördak var Ismayil Ucanpehlivan var aklima geldikce yazarim yine Tiara gayi oynamiyor bildigim kadariyla, cok mesgulmus kendisi fotosopla : P[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54- Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü
Sin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 eternal var corald var ben varım zaten penth yazmıs illuin var zet var nagash var griz var daha ankaralı metalonalrdan unuttuklarım var ama cogu kisi dagılmıs durumda mesela kimisi Bl de kimisi yok bilmemne serverında onun dısında adamların yarısı horde yarısı alliance etc. wow da eski ueyelerle metalon kurulması cok zor bence bl de olanalrın yarısı[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir.
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Wendigo ve Diablesse oynuyor part time : ) Chris var Zaten mördakin dedigi gibi cogunluk BL De olmasina ragmen horde/alliance arasinda dagilmis durumdayiz, üstelik, metalon da olsa ASR'den sonra Türk guildi lafini duyunca sinirlerim tepeme geliyor, hele ki AKINCILAR, HORDE AVCILARI gibi guildlerden sonra : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54- Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü [Bu mesaj Penthesilea tarafından 25 Mayıs 2005 03:50 tarihinde değiştirilmiştir]
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 ehhe one ole duman avcıları gibi :) sabah6da reklamları varmı tvde? heuh[signature][hline]Da Site Da Blog BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion
Sin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 abi wow türk diye bi fan site varmıs wow-eu da gordum Türk guild "listesine" dikkat.. cok rekor olmus asıl rekor account profili bölümünde doldurıyım dedim liste aynen su sekilde Meslek: İlgi alanları: Ev Telefonu: Ev Fax: İş Telefonu: İş Fax: Cellular: -------> rekor ^^ Pager: abi tabi türklerin bole portal felan kurmaya calısmaları güzelde yani böle iş tel miş tel dedikten sonra cellular felan... nwo dedikleri bu snrm, biz zamanın gerisinde kalmısız[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir.
faki Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Jandarma burda :D Elcapone, Sarsar, Moland, Katharsis, Callawey, Beggie, ... elcaponedan ismaile slm :P
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 A evet, bir arkadasa Wetlands de power level yaptirirken Jandarma Asayis'e rastladim bi tane, konustuk falan o dedi buraya geldik falan diye[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54- Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Ben vardim horde´da, biraktim. Griz oynuyor hala galiba. Kane [Bu mesaj Mirage tarafından 25 Mayıs 2005 11:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar