jankis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 7 dalda aday oldu 4'ünü kazandı[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Gerçekten çok güzel film olmuş, etkileyici bir son, güzel mesajlar falan, etkisindeyim hala saçmalıyorum..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravenloft Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Arkadaşlar gerçekten çok güzel bir film ama bu film kesinlikte sinema ortamında izlenmeli, yani divx te izleyince çok iyi etki bırakmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 maden bu kadar güzel deniyo izleyek ben bu film icin orta kalite diye duynustum..[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Hmm izlemistim bende genel olarak begendım, filmin 2. yarısı cok cok farklı ama ilk yarıya gore...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 başka bir foruma yazmış olduğum yorum "clint eastwood gitgide kendini aşmaya başladı, her ne kadar muhafazakar tutumundan ötürü kendisini sevmesem de filmlerindeki kurgusu, çekim tarzı ve öyküsü ile(ki yanlış hatırlamıyorsam müziklerini bile kendisi yapmış filmin) kendi kendisinin efsanesini yaratmaya başladı bile million dollar baby ise gerçekten çok hoş bir film, filk yarısında sürüp giden tempo(bir yandan giderek artan mücadele hırsı) ikinci bölümün neredeyse başında tamamen iniyor ve filmi bir drama haline dönüştürüyor, hastanede yatan maggie yi gören birisinin onun haline acımaması mümkün degil gibi, hollywood klişeleri de mevcut filmde ama clint eastwood hollywood içinden bagımsız film yapma tarzında da elinden gelen çabayı arkasına koymuyor, daha nice million dollar baby seyredicez gibi bu gidişle... "[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 abi bizim tarihçi bizden filim isimleri istiyodu (gösterimde olanlar) şöyle bi cümle kurdu: ''bir filim varmış hani 20 milyonluk karımı ne?...'' tabi burdan sonra büyük bi dumur :) o günden beri aklımda alıp izlicemde ne zaman :D[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 film harika tavsiye edilir[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 izlediğim en kaliteli filmlerden biriydi herkese tavsiye edilir yani[signature][hline]Unutmayın duyduğunuz çığlık düşmanızın çığlığı değildir dostunuzundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Film gerçekten iyi,alınız izleyiniz derim..Abla oscarı bileğinin hakkıyla almış valla.: ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 ben de izledim geçen hafta. yorum yapayım bari. izlenir ewet güzel film. clint abime olan sonsuz saygım yine katlandı.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar