Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 E patiler malum,yaz yaklaşıyor,öss yada başka nedenlerden dolayı çoğu kişi wow alamadı,şimdi bir çok kişi okulların kapanmasıyla wowa hücüm edecek. Ben başka birşey sormak istiyorum,işin en başında çok konuşuldu,ortak nereden alalım falan ama,tabi şimdi bir sürü şey değişti.Ben şimdi sormak istiyorum,şu an için wowu en hesaplı alabileceğimiz yer neresidir,tavsiyeleriniz varmıdır? Sağolun şimdiden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 www.sendit.com 1 hafta icinde elinde, gercekten cok uygun fiyati. Ve müsteri hizmetleri gercekten inanilmaz ilgili. Ben oradan aldim, bircok arkadasim oradan aldi ve hicbir sorun yasamadik. TR de artik bulamazsin zaten kolay kolay, hem de hic yere daha cok neden para veresin?[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54- Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 yerli sermaye?[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Kozyatağı Carrefour'da, 3. kapının yanındaki bilgisayar mağazasında 100 YTL'ye 2 kutu vardı bir - iki hafta önce..[signature][hline]Fear Me!.. Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Ben Anten elektronikden 70milyona almıştım kutumu... Hem ilk gün girenlerdendim hemde en ucuz alanlardandım... Neyse..Şimdi plan şudur.. Aral ithalatın sitesine giriyoruz.. Ordan dağıtım yaptığı yerlerin listesine giriyoruz we yakın olan mağzaları tek tek orda yazan telefon numarası ile arayıp warmı diye soruyoruz...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Hatta we hatta sen kendini yorma ben yoriyim sana direk link veriyim..Kestirme...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar