Llama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Absolut valla 3 keser olsun ama sekerlerın boyu buyukse 2.5 seker olsun[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 ~/ Azıcıkda votkaladım.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List
athea Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 ama insanlar da azicik birbirine saygili olsun, hayat da bayram olsun, di mi ama?[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie!
athea Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 su diger on the radio`yu bulim de calim, pekzeldir[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie!
Llama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 athea Evanescenseden bır sarkı calarmısın yada Placebodan[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Ohhhhh be U2 İnanmassınız Selanik konserindeyiz bir gün. Bono mono hepsi yanımızdan geçiyor, malum bizde kasıp en önden sıra kaptık. O kadar çok bağırmıştıkki dönüp bize gülmüştü.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List
athea Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 olar, calayim ama oglene kadar genelde 80ler ve daha eskiler calinio, gelenek gibi bisi oldu onun icin tarzi degistir filan gibi cikislar yapmassan seviniriz abso ve ben yasli insanlariz, sabah sabah bunnari dinleyip sacimizdaki beyazlari sayiyoruz =p[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie!
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Ama mesela ben çok iyi Rap yaparım[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List
athea Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 ne var, ben de linkin park dinneyip kuduruyorum ve bunu sIk sIk yapiorum =p evanesence istekleri 3e cikti, bring me to life caliiim size madem bi tane kusmadiniz mi evanescence`in hala ayni sarkisini dinlemekten? ehe bende sadece bu var baska bisi calamiorum =p[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie!
athea Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 heee delerium, hastasiyiz =] silence da gelio arkasindan, ben bu arada bi sigara icivereyim[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie!
athea Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 massive attack - teardrop dinledik, simdi the gathering - saturnine dinliyelim de ben you don't need to preach, you don't have to love me all the time diye bogureyim ara ara[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie!
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Athea dinleyemiyorum şu anki konumumdan ama Hammerfall - At the end of the rainbow yoksa BG- Mordred's Song yoksa Blackmore's Night - Wish you were here çalabilirmisin 3ü de yoksa yolla bana bir şarkı :)[hline]deep. bakın imzaya img tagı koyuyorum nihoho [img][/img]
athea Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 dinleyemiosan niye istek parcasi yapiyosun ben o kismini anlamadim pek hehehe istek parcasi calmiorum ben zaten - kendi sevdigim ve o anda dinlemek istedigim bisi olmadigi surece =p hadi madem, siradaki parca senin icin olsun hehe[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie!
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Ehe sağol :)[hline]deep. bakın imzaya img tagı koyuyorum nihoho [img][/img]
athea Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 tiamat - do you dream of me? dinlioruz simdi. oha ben bu sarkiyi iki yildir falan dinlemedim, nasi seviorum belli diil oysa ki come down, slowly, i`m waiting by your side. come down, carefully, i`m waiting by your side. i`ll grab you when you fall, down to the waking hours. silents sweeps as golden corn, down to the waking hours. how i wish that i could break into your dreams. do i have the force i need to break into your dreams. i hold you in my arms, dimmed by scarlet morning red. i whisper in your ear, do you dream of me?[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie!
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 2 yildir dinlemedin mi? 2 yili car-cur etmi$sin valla :)[hline]tHe Original fi$h®
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Athea bugulu dj sesini duyalim :)[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Chico Buarque-Hasta Siempre Comandante Che Guevera Istek yapiliyorsa bunu rica edecegim..[hline]tHe Original fi$h®
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 haha athe iced earth çalıo gozumle gormeden inanmazdım :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
athea Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: Estel_Anorien, 16 June 2003 13:36 tarihinde demiş ki: Athea bugulu dj sesini duyalim :) lol be =p ofisteyim anacim burda ses yok[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie!
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 olsun athecim biz seni böyle de seviyoruz :)) keep up the good work.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin
athea Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 abso cikicam birazdan, yayin yapmayi deniceksen buyur sekerim. hazir 8 kisi dinliyo, test mest yapicaksan yardimci olurlar sana[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie!
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 benim de test yapmam lazm :( :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 ok cıkınca bir mesaj atarmısın?[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List
athea Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 once abso yapsin, sonra sen de yaparsin =o= hadi canim kardes kardes gecinin yoksa ben ayrilip oynak efem acmak zorunda kalicam =ppppp[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie!
Öne çıkan mesajlar