athea Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 hatta sey ehe cagrisim cagrisimi kovaladi police geldi aklima once, sonra roxanne dinlesek dedim sonra da roxanne`in moulin rouge versiyonunu dinlesek falan dedim cal kardes varsa =p[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 ben de onu dinliorum su anda zaten, demindi rise and fall faciasi =p[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Evet roxanne :) çalayım hemen kendim kendime :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 bi an its in his kiss baslar gibi oldu sonra yine al green`e dondu sapitti server yine[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 if you wanna know if he loves you so its in his kiss dogrudur, onayliyorum... pek manali sarkinin sozleri =p[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 JJJ sufer =] on the radio demisken, donna summer`in da on the radio die bi sarkisi vardir eskilerden, onu da dinliyelim bi ara =p[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Şup şup şupppppp[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Tell the girls that i am back in town PLZ[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 if it`s a shock to you let`s act as grown-ups hehehe[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Çok kesiliyor bugün anlamadım. Sizde de benzer problem var mı?[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seraxis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 dresquin tears for fears - mad world hatta varsa gary jules yorumunu çalarsan çok sevinirim. hide my head, i want to drown my sorrow, no tomorrow, no tomorrow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: Absolut, 16 June 2003 12:13 tarihinde demiş ki: Çok kesiliyor bugün anlamadım. Sizde de benzer problem var mı?[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List aynısı bendede var ya nazarmı deydı ne[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Evanescense den cal bı sarkı[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 ehe hadi `tell the girls im back in town` dinniyelim =] i could be your friend i could be your stranger i could be the one your mother said would be a danger =p now it's up to you[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Del Shannon - Runaway[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: Seraxis, 16 June 2003 12:13 tarihinde demiş ki: dresquin tears for fears - mad world hatta varsa gary jules yorumunu çalarsan çok sevinirim. oha! Dres 5 dakka ciksana ben bi mad world calim sonra sen devam et =p[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 heheh minibüsmü bu. Kardeşim inecek var sağda dururmusun? hehehe[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 muahaha mad world`um geldi ama tell the girls im back in town calio simdi ellesmicem =p[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 drescim, eline kulaana saglik JJJ seveni ben de severim =p 16 dakikalik tears for fears programi yapcam simdi size =p sirasiyla: mad world [for seraxis] shout [for me myself and i =p] everybody wants to rule the world [for abso] head over heels [for dres] ehe 4 kisi dinlio zaten, aramizda paylastirdim hihihi[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 EEe hani bana hani bana[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seraxis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 harikasın athe saol[hline]divine sarcasm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 and I find it kind of funny I find it kind of sad the dreams in which I'm dying are the best I've ever had I find it hard to tell you cause I find it hard to take when people run in circles it's a very very mad world[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 tarzı degıstır[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 emrin olur pa$am, persembeleri de cam silmeye gelim mi? =p[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: Llama, 16 June 2003 12:30 tarihinde demiş ki: tarzı degıstır[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Paşam çayınıza kaç şeker atayım?[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar