Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 rogue pls[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu
Taskiranus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Bak daggerfall tabiiki şu karakter şunu keser gibi genellemeler yapmak yanlış ama sanırım insanlar burada yorum yaparken 1v1 de karşı karşıya gelen playerların pvp yeteneklerinin eşit olduğunu varsayıyor eğer öyle düşünürsek hunterın kendisini yavaşlatan spellere sahip charlara karşı pek fazla bir şansı yok karşındaki dibine girdimi ve seni yavaşalttımı kurtulma şansın çok azalıyor(bu arada seninde karşındakini yavaşlatma şansın var ama 1 kere yavaşladıktan sonra bir anlamı olmuyor özellikle warrior ve rouge direk doğruyor..) ama tabiiki iş pvp de biter 30 lvl rouge la sap kullanmadan 35 lvl warriorun yanından 32 lvl rouge u kesti arkadaşım gözlerimin önünde daha dün 35 lv rouge la 40 lvl ne rouge u aldı olay pvp de biter....(not: 2v2 ler inanılmaz zevkli hunter kalabalık ortamlarda inanılmaz işe yarıyor ve pvp si gerçekten çok zevkli ama ben genede retailde rouge açacağım.)[signature][hline]Dream what you want to dream; Go where you want to go; Be what you want to be; Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 :) Ben PvM oynayacağım sadece yani ona göre talentleri sormuştum ama konu dağılmış. PvPde ölürsek de sağlık olsun ne yapalım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Daggerfall Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 her türlü hunter üzerine tartışmaya açığım konu yeterince dağıldı daha fazla dağılmasın isteyen bana pm atar ordan devam edebiliriz. absolut bence marksman ağırlıklı git sonuçta petin ne kadar güçlü olursa olsun esas dmg dealer sensin petin değil ben full marksman oluğum için sana bm den şunu al diyemiyorum ancak mm ağırlıklı ve yanınada bm alarak gayet iyi bir pve karakteri yapabilirsin[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom.......
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Kendimden 3 level üstteki rogueları uzaktan görürsem kesiyorum şimdiye kadar da hiç ölmedim ancak yinede şu bunu keser diye bir genelleme yapamam. Rogue hunterın yanına her koşulda gelir diye birşey yok bizimde elimiz armut toplamıyor daze atıyoruz sürekli, petimde slowluyor adam gelene kadar en azından canının 2/3 ü gitmiş oluyor sonra da kılıç çekiorum raptor strike ile 200 250 vuruyor en azından. Yani hunter iyi bir class.. Ben beast master üzerine bir template yaptım. Yani zaten PVE ve quest üzerine kurulu bir char. Burada önemli bir noktayı kaçırmışsın sanıyorum Frenzy çok gerekli bir özellik onu da koyalım. Ayrıca %10 hp ne işe yarar diyen arkadaşım, vermeye mecbursun ondan sonraki skilleri açmak için ve aynı sıradaki diğer saçmasapan özelliklere nazaran daa mantıklı galiba.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more..
Smulkin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Evet bencede daggerfall doğru söylüyor. Pve için char zaten yeteri kadar güçlü olduğu için beast mastryde ilerlemen birşeyi değiştirmiyor diyebiliriz. Marksmanden ilerlemek daha öncede söylediğim gibi daha mantıklı, he bütün marksmanler lazım mı tabi ki değil. Aspect of hawkt beast masteryden şart mesala :) Survivala hiç bakmadım ben ama ordada illa güzel birşeyler vardır.
Smulkin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Pirvan, 03 Şubat 2005 12:30 tarihinde demiş ki: Ayrıca %10 hp ne işe yarar diyen arkadaşım, vermeye mecbursun ondan sonraki skilleri açmak için ve aynı sıradaki diğer saçmasapan özelliklere nazaran daa mantıklı galiba. Vermeye mecbur olmak ayrı birşey %10 healthin işe yaraması ayrı birşey. Ben diyorum ki işe yaramıyor. Solo takılırken petin healthi yarının altına düşmüyor eğer düşerse zaten ölüyor fazla agro çekmekten. Lvl yüksekkene zaten illa biri heal ediyor o %10 bi işe yaramıyor benim kanımca ben ondan öyle söyledim. Mesala o treede en saçma olan revive time kısaltan talent bence ne kadar zamanda revive ettiğinin çoğu zaman hiç bir önemi olmaz. Anlatmaya çalıştığım şey bunlar kişisel düşünceler işte %10hp verceğime marksman sayesinde daha fazla damage verip mobun daha kısa sürede ölmesi benim için daha önemli derim. Bilmiyorum anlatabildim mi?
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 mob dada sendede 100 hp kaldı ve mob senden önce sana 100 yapıştırdı 10 hp olsa sen mobu alacaktın ? [Bu mesaj Ragnar tarafından 03 Şubat 2005 13:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Kahrolsun Mob derim :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Taskiranus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 10 hp olsa mobun hpsi o kadar az olmayacaktı çünkü o kadar dmg veremiycektin derim bende sana....[signature][hline]Dream what you want to dream; Go where you want to go; Be what you want to be; Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Smulkin, 03 Şubat 2005 12:37 tarihinde demiş ki: said: Pirvan, 03 Şubat 2005 12:30 tarihinde demiş ki: Ayrıca %10 hp ne işe yarar diyen arkadaşım, vermeye mecbursun ondan sonraki skilleri açmak için ve aynı sıradaki diğer saçmasapan özelliklere nazaran daa mantıklı galiba. Vermeye mecbur olmak ayrı birşey %10 healthin işe yaraması ayrı birşey. Ben diyorum ki işe yaramıyor. Yahu arkadaşım mecbur vereceksin çünkü ileri level Beast mastery özellikleri çok güzel. said: %10hp verceğime marksman sayesinde daha fazla damage verip mobun daha kısa sürede ölmesi benim için daha önemli derim. %10 hpyi zaten çok işe yaradığı için vermiyorsun, aynı şekilde yüzde 20 focus veren dandik özeelliği de öyle. Ama bunları verip level 35 te 5 skill frenzy olunca hayvan AÇ gibi vurmaya başlıyor. Ve bu şekilde level 37 mage in üstüne salıp gittiğimi ve hayvanın 1v1 öldürdüğünü biliyorum 37 mage i. %10 health veren sevmediğiniz o özelliğin marksmandaki aynı level karşılıklarını yazayım: Concussive Shot atınca %4 oranla stunlama..(1sn falan sürüyor) Okla yaptığın skill ataklarının aldığı manayı %2 azaltma.. %10 hayvana health vermek bunlardan daha iyidir.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more..
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Bir soru daha sorayım. Diyelimki petim lvl 13 ama cevremde lvl 14 15 hayvanlar var. Bunları tame etmem mumkun mu? Yani eski petimin bana ne yararı var eğer ben hali hazırda ondan gucluleri tame edebiliyorsam? Veya stable etmem bişiye yararmı sonuçta nasıl diğer petim daha yuksek olacak ve eskisini kullanmayacağım. Yani stableın manası ne? Ve eski pet herhangi bir skill bilmiyor daha (yanlımıyorsam ilk pet skilli lvl20de oluyor) doğru mu? Ve tabi son soru benim lvl 13 petim doğadaki aynı türün lvl 13ü ile eş mi yoksa daha mı kuvvetli. Direk 1vs1de.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Bir aşağıdaki mesaja bakıyoruz, düzeltme yerine quote :/ [Bu mesaj Penthesilea tarafından 03 Şubat 2005 20:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Absolut, şimdi baktım talentlara, marksmanship bölümü harika olmuş, beast mastery de bence o critical yerine mend peti fulleyip üstüne tanka yönelik (sanırım 3 kalıyor) 3 talent daha verebilirsin. Eğer pvp istiyorsan mend pet kesinlikle full olmalı abi. 10% ne fark eder diyenlere de, karakter çeşitliliğini onlar sağlıyor diyorum. Attığın bir aimed shot un critical olma olasılığı 5% artması ufak bir ihtimal gibi gözükse de, mortal shots da aldıysan ortaya şöyle birşey çıkıyor 1.5 x [(silahının normal dmgı + 70 x 2)], 5% yaptı bunu.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu [Bu mesaj Penthesilea tarafından 03 Şubat 2005 20:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Absolut, 03 Şubat 2005 19:07 tarihinde demiş ki: Bir soru daha sorayım. Diyelimki petim lvl 13 ama cevremde lvl 14 15 hayvanlar var. Bunları tame etmem mumkun mu? Yani eski petimin bana ne yararı var eğer ben hali hazırda ondan gucluleri tame edebiliyorsam? Veya stable etmem bişiye yararmı sonuçta nasıl diğer petim daha yuksek olacak ve eskisini kullanmayacağım. Yani stableın manası ne? Ve eski pet herhangi bir skill bilmiyor daha (yanlımıyorsam ilk pet skilli lvl20de oluyor) doğru mu? Ve tabi son soru benim lvl 13 petim doğadaki aynı türün lvl 13ü ile eş mi yoksa daha mı kuvvetli. Direk 1vs1de. Abi her petin alabileceği belli abilityler var. O stable şuna yarıyor ilk olarak, tamelediğin petler sana yeni abilityler öğretiyorlar. Mesela wolf bite öğretiyor, bear claw öğretiyor... Ve belli petler belli abilityleri alıyorlar. Mesela wolf a growl öğretirken, claw öğretemiyorsun. Oyun tarzına göre gerektiği zaman gereken beasti alabil diye o stable lar, aynı zamanda ana petini stable a koyup bir ability için yeni bir pet tameleyip abandon edebil diye. Pet skilli konusunda yanılıyorsun, senin öğrendiği tek pet skill i growl, diğerlerini tamelediğin hayvanlardan öğreniyorsun. Doğadakiyle sanırım aynı güçte değil. Birebir kapıştırdığımda canı hep daha önce azaldı, veya ben çok şanssızım, şans işi sonuçta.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu [Bu mesaj Penthesilea tarafından 03 Şubat 2005 20:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Smulkin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Evet ya doğadakiler daha güçlü :( Ve görüntüleri daha büyük :) ama küçülmesi bence iyi yoksa şehirde yer kalmaz.
Miguel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Survival düşünen hiç yok galiba .) beta'da lvl20 ye kadar survival denedim hoşuma gitti.[signature][hline]Borges Enchanter Kerghan lvl50 Animist ML10 Duman lvl50 Valewalker
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Esas petimi stable etmeyi becerdim galiba (büyük ihtimal edemedim ama olsun). Ve yeni bir tane ayucuk tameledim. Ne kadar sürede bana skill öğretiyor bu ayucuk ve öğrettiğini nerden nasıl anlıyacağım?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: Taskiranus, 03 Şubat 2005 13:18 tarihinde demiş ki: 10 hp olsa mobun hpsi o kadar az olmayacaktı çünkü o kadar dmg veremiycektin derim bende sana.... rakamlara takılma kardeşim anlatmak istediğim açık bişey yada farzet mod dan kaçıyosun benim çok başıma geldi 10 hm ile mobun agrosunun düştüğü kaçarken [Bu mesaj Ragnar tarafından 04 Şubat 2005 10:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: Absolut, 04 Şubat 2005 10:27 tarihinde demiş ki: Esas petimi stable etmeyi becerdim galiba (büyük ihtimal edemedim ama olsun). Ve yeni bir tane ayucuk tameledim. Ne kadar sürede bana skill öğretiyor bu ayucuk ve öğrettiğini nerden nasıl anlıyacağım? Stable şöyle, ilk olarak stable masterdan 5 silver a bir stable slotu alıcaksın, sonra soldaki ana petinin kafasını tutup tıkla sürükle ile o stable slotuna koyacaksın. Ayucuk şimdi daha rebellious tur. Besle, hep happy olsun, yeşil olsun gösterge. Bir yerden sonra bağlılık seviyesi 1 den 2 ye çıkacak, işte o zaman claw skill i olacak hayvanın. Train petine basıp da listene eklendiğini görebilirsin.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 yaw pet stable buglı galiba.ben koyamamıştım(gerçi artık öyle bir sorunum yok)[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 stablein sorunlu olduğunu sanmıyorum ki Us openda bile yoktu olsaydı muhakkak düzeltilirdi çok önemli birşey hunterlar için çünkü[signature][hline]
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Hımm drag drop falan yapmadım ben stablea koyarken. Bir girip bakayım :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ya bişeyler yapıyosun pet in üstüne çift tıklıyorsun pet kayboluyor sonra petin yokmuş gibi yeni tame ediyorsun.ama slot a koyamadım yani.belki auberdine da vardır sorun[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Aynen auberdine stable masterda yok oldu benimki de acep hakkaten mi yok oldu?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Öne çıkan mesajlar