Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hunter PvM (burdaki adı PvE yanılmıyorsam) Talenler Fikriniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BeastMastery
Endurance Training - 5/5 points
Increases the Health of your pets by 10%.

Improved Aspect of the Hawk - 5/5 points
Increases the Ranged Attack Power bonus of your Aspect of the Hawk by 20%.

Unleashed Fury - 5/5 points
Increases the damage done by your pets by 10%.

Ferocity - 5/5 points
Increases the critical strike chance of your pets by 15%.

Bestial Swiftness - 1/1 points
Increases the outdoor movement speed of your pets by 30%.

MarkmanShip
Efficiency - 5/5 points
Reduces the Mana cost of your Shots and Stings by 10%.

Improved Hunter's Mark - 5/5 points
Increases the Ranged Attack Power bonus of your Hunter's Mark spell by 15%.

Lethal Shots - 5/5 points
Increases your critical strike chance with ranged weapons by 5%.

Aimed Shot - 1/1 points
An aimed shot that increases ranged damage by 70.

Improved Arcane Shot - 5/5 points
Reduces the cooldown of your Arcane Shot by 1 second.

Improved Serpent Sting - 5/5 points
Increases the damage done by your Serpent Sting by 10%.

Mortal Shots - 5/5 points
Increases your ranged weapon critical strike damage bonus by 50%.

Hawk Eye - 3/3 points
Increases the range of your ranged weapons by 6 yards.

Ranged Weapon Specialization - 5/5 points
Increases the damage you deal with ranged weapons by 5%.

Trueshot Aura - 1/1 points
Increases the Ranged and Melee Attack Power of party members within 30 yards by 30.

Tamamen netteki hunter templatelerini toplayıp ortak olarak en çok kullanılan talentlere göre birleştirdim. Yani Talent sayım yeter mi bilmiyorum ama tecrübeli bir hunter yardımcı olursa sevinirim. Survival kimse vermemiş PvM düşünenlerden o yüzden ben de survival vermeyi düşünmüyorum.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Mesaj tarihi:
Benim şahsi fikrim PVE de olsa bence marksman yüklenmek daha iyi sonuçta damage veren sensin pet sadece agroyu üstünde tutuyor. Aslında agro tutması yuzunden ona +ar +hp veren talentlar mantıklı ama ben olsam onlarıda almam marksman rules :) Aspect of hawka 5/5 vermek şart tabi ki.
Mesaj tarihi:
-Endurance Training
%10 hp için değermi karar veremedim 800 veya 880 ne fark eder solo takılırken petin hpsi yarının altına düşmüyor ki.
-Unleashed Fury
%10 damage benim ayu şu an 50mi ne vuruyor 55 olsa ne yazar.
-Ferocity
Eğer yukardakileri alırsan bunu almamak olmaz ama yukardakiler yoksa bunun olması saçma olur.
-Bestial Swiftness
bence en gereksizi bu çünkü düdükvar çağrınca hemen yanında :)
Marksmanshipe gelince senin ilk hedefin trueshotauroyu acmak olmalı ondan dolayı en cok kullanacagın talentları seç ona göre git. Anlatmaya çalıştığım şey şu ;mesala ben Improved Concussive Shot 5/5 yaptım, Efficiency de 5/5 yapcam ama şu an sıfır düşük lvl olduğum için mana sıkıtınsı çekmiyorum trueshot aurodan sonra ona başlarım artık :) Bilmiyorum yardımcı olabildim mi ama hunter çok zevkli :D
Mesaj tarihi:
Benim pvp için talentlerim;

Beast mastery 0
onun yerine çoğu survivalde

örnek vereyim beni pvpde yenen tek class shaman oda kendi ırkımda, alliancedan şuana kadar karşılaştığım kimseye yenilmedim.

25 hunterken 26 rogue alıyorum, 26 hunterken 30 mobları alabiliyorum. Gerisini sen düşün.
Mesaj tarihi:
Hunter tam olarak bir grup charı. Bugün saatlerce pvp yaptim grupta ve gercekten inanilmaz başarılı oldum.

Ayrıca 20. level halimle 1v1 level 24 tauren shaman, level 27 tauren warrior, level 21 undead priest, level 24 undead rogue aldım, mutluyum gururluyum =)

Tabi burada özellikle o level 27 warriorun beni bırakıp petimle oynaması da etkili olmadı değil =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki:
yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu
Mesaj tarihi:
Retailde rouge açacağım ama betada rouge oynayıp baymamak için hunter açtım.33 lvl im şu anda marksmanship gidiyorum.Petle ilgili talentlere vermememe rağmen mob keserken çok nadir heallıyorum peti genelde zaten kolay kolay yarılmıyor o yüzden bence marksmanship e vermelisin ağırlığı diğer arkadaşlarında belirttiği gibi zaten petin aggroyu tutması yeterli hunter yeterince iyi dmg veriyor ayrıca şöyle söyliyim bir rouge kadar olmasada çok fazla critic vuruyor bir mobu keserken en az 1-2 kere critic vuruyorum.Kısacası grinding yada quest herneyse hiç durmadan kasabiliyrosun pvp de zaten yalan pet o yüzden pvp deki şansını dahada arttırmak için marksmanship gidersen daha iyi olur çünkü pve de her türlü başarılı hunter...[signature][hline]Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be;
Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 03 Şubat 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
Hunter tam olarak bir grup charı. Bugün saatlerce pvp yaptim grupta ve gercekten inanilmaz başarılı oldum.

Ayrıca 20. level halimle 1v1 level 24 tauren shaman, level 27 tauren warrior, level 21 undead priest, level 24 undead rogue aldım, mutluyum gururluyum =)

Tabi burada özellikle o level 27 warriorun beni bırakıp petimle oynaması da etkili olmadı değil =)

Bende 26 hunterım ama 24 shamanı alman çok garip gelmekle beraber, 27 warriror u alman çok çok daha garip geldi biraz odunlarmış yani.

Normalde kendi lvl indeki shamnı bile alamazsın, şansımız yok shamanlara karşı fazla o totemler var ya.
Mesaj tarihi:
Aslında sadece shamanlar değilde hunterın rakibi yavaşlatan herhangi bir skille sahip hiçbir karaktere karşı şansı yok hemen hemen bütün karakterlerdede yavaşlatma skilli olduğuna göre hunterın 1v1 de hiç şansı yok mesela bugün 31 lvl human warriora rastladım başladık 1v1 e neredeyse alıyordu beni yanıma girdiğinde bana hamstrig vurdu ben ona wing clip vurmuştum ama yavaşladığım için bir türlü uzaklaşamadım.ROuge da cripplingle yavaşaltıyor prisette de bi spell war sanırım sonra shaman totem vs. mage frostbolt vs. nerdeyse bütün karakterler yavaşlatıyor sizi kaçamayıp mesafeyi açamadanda ok atamıyorsunuz bu durumdada direk hedef oluyorsunuz..Ancak genelde rouge oynayan arkadaşımla takılıyoruz ve inanılmaz adam kesiyoruz çünkü iz sürmekte gerçekten üzerine yok hunters mark muhteşem bir skill ayrıca aspect of the cheetah kısacası tek başınıza başarısızsınız ama yanınızda 1 kişi bile olsa bayağı iş görüyorsunuz.Eğer hunter açmayı düşünüyorsanız bunları gözönüne alın derim...[signature][hline]Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be;
Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Mesaj tarihi:
Yakından yakalayan hicbi adami alamadim zaten.
Bu level 27 ve 24, genkden kacan, hp si 3/4 diyebilecegim adamlar. Arkadan okladim baya bi, warrior döndü pete daldi, salak shaman kacmaya devam etti ben arkadan cheetah la kostugumdan vefat etti.
Duel gibi karsilasmadik yani. Ama duellerde de casterlari alabiliyorum rahat su ana kadar yaptıklarımda öyle oldu[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki:
yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu
Mesaj tarihi:
said:
Deadmarine, 03 Şubat 2005 02:19 tarihinde demiş ki:
Yakından Rogue>Hunter=Hunter ölü
Uzaktan Hunter>Rogue=Rogue ölü

2*2=4
İstisnalar kaideyi bozmaz :)

her türlü rouge yakına geliyor , yani her türlü hunter ölü :D[signature][hline]||Hisar Oyun[b]||
Mesaj tarihi:
yok ölü değil yanlışın var ben survival aspectliyim mesela;
25 iken 26 rogue ile duel yaptım ve duelde yakından aldım onu.

1 heal potion kullandım sadece.
Mesaj tarihi:
Normalde kendi lvl indeki shamnı bile alamazsın, şansımız yok shamanlara karşı fazla o totemler var ya. Jezz

önyargı.

böyle birşey söz konusu değil
----------------------------------
said:
GM-Newbie, 03 Şubat 2005 03:31 tarihinde demiş ki:
said:
Deadmarine, 03 Şubat 2005 02:19 tarihinde demiş ki:
Yakından Rogue>Hunter=Hunter ölü
Uzaktan Hunter>Rogue=Rogue ölü

2*2=4
İstisnalar kaideyi bozmaz :)

her türlü rouge yakına geliyor , yani her türlü hunter ölü :D

anlamış değilim nasıl böyle bir önyargıya sahipsiniz !
roque hunter ı keser
shaman hunter ı keser
mage hunter ı keser
warlock hunter ı keser
vs. vs. vs.
yok böyle birşey arkadaşlar
PLAYER belirler sonucu arkadaşlar yapmayın allah aşkına. her hunter birmi ?

[Bu mesaj Daggerfall tarafından 03 Şubat 2005 09:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Shamanlara karşı strateji geliştirdin mi kolay ama yanlış okla başlarsan bir daha topluyamıyorsun. Ama shamanlar zorluyo önyargı falan yok. Rougea gelince adam seni görmüş stealth yapıp yanına gelmişse hp azalınca boşuna heal pot bilem içme sen ölmüşünde latency fazla haberin yok :) Warior yanına gelmeden hpsi azalınca direk potu içmiş oluyo zaten hunter becerikliyse q ve e düğmelerini kullanmayı biliyor ise adamı hiç yanına sokmadan sorunu çözebilir :) Ben başka charla pvp yapmadım o yüzden başka yorum yapamıyorum :)
Mesaj tarihi:
said:
Smulkin, 03 Şubat 2005 09:23 tarihinde demiş ki:
Shamanlara karşı strateji geliştirdin mi kolay ama yanlış okla başlarsan bir daha topluyamıyorsun. Ama shamanlar zorluyo önyargı falan yok. Rougea gelince adam seni görmüş stealth yapıp yanına gelmişse hp azalınca boşuna heal pot bilem içme sen ölmüşünde latency fazla haberin yok :) Warior yanına gelmeden hpsi azalınca direk potu içmiş oluyo zaten hunter becerikliyse q ve e düğmelerini kullanmayı biliyor ise adamı hiç yanına sokmadan sorunu çözebilir :) Ben başka charla pvp yapmadım o yüzden başka yorum yapamıyorum :)

hunter oynayıpta belli bir seviyeye gelmeyen arkadaşlar sizlere söylüyorum hunterlar hakkında yorum yapmayın bırakın bu işin içinde olanlar yapsın yorumu.

Ama shamanlar zorluyo önyargı falan yok
------
Aksini iddia eden yokkı evet zorluyorlar(hatta öldürebiliyorlar) ama keser biçer hunter ın şansı yok diye birşey söz konusu değil ben bu sözcüklere karşıyım anlatabildimmi ?

Rougea gelince adam seni görmüş stealth yapıp yanına gelmişse hp azalınca boşuna heal pot bilem içme sen ölmüşünde latency fazla haberin yok :)
--------
evet zaten bizdede hidden track ve flare ve freeze trap yok tu zaten.

Warior yanına gelmeden hpsi azalınca direk potu içmiş oluyo zaten hunter becerikliyse q ve e düğmelerini kullanmayı biliyor ise adamı hiç yanına sokmadan sorunu çözebilir :)
-------
Warrior da stealth ve speed yoktu yanılmıyorsam !?

bakın arkadaşlar benim sinirlendiğim konu şudur hiç bir karakter bir diğerini yüzde yüz keser biçer öldürür karşı tarafın şansı yok gibi bir durum söz konusu değildir. ve bu cümleleride kullanmamalıyız bence (en azından kendi karakterim için konuşayım x vs. Hunter )
(lag sorunu olmadığını farz ederek yazıyorum)[signature][hline] Where are you tonight?
Wild flower in starlit heaven
Still enchanted in flight
Obsessions lament to freedom.......

[Bu mesaj Daggerfall tarafından 03 Şubat 2005 09:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Hiden track her zaman açık ama nedense göremiyorum. Genelde lvlları yüksek oluyo ondan olsa gerek. Birde bu deffence e gerek yok ortada bir saldırı yok. Bütün charların eşit olduğunu bende biliyorum herkes biliyor. Niye sinir yaptın anlamadım war mode a geçtikten sonra trap kurulduğunu senden duydum öğrenmiş oldum iyide oldu.
Mesaj tarihi:
said:
Smulkin, 03 Şubat 2005 09:42 tarihinde demiş ki:
Hiden track her zaman açık ama nedense göremiyorum. Genelde lvlları yüksek oluyo ondan olsa gerek. Birde bu deffence e gerek yok ortada bir saldırı yok. Bütün charların eşit olduğunu bende biliyorum herkes biliyor. Niye sinir yaptın anlamadım war mode a geçtikten sonra trap kurulduğunu senden duydum öğrenmiş oldum iyide oldu.

lvl 30 um lvl 34 roque yu hidden track ile yakaladım.

defense a gerke olsun yada olmasın BEN pve ye bile girerken yanıma freeze trap koyan bir insanım
ve yürürken yada biryere giderken hidden track i sürekli açık ve sağa sola flare atan biriyim :)
ha bu demek değildirki roque nun hiç şansı yok bana karşı tabiki rahatça öldürebilir yeterki player oynamasını bilsin.

sanırım bir yanlış anlama var ben sana yada senin sözcüklerine püskürmedim (eğer öyle anladıysan kusura bakma yanlış anlama olmuş)

Sinirlendiğim konu yada sözcükler:
Shaman hunter ı keser
Roque hunter ı keser
warlock hunter ı keser
vs. vs. vs.

yada

X Y yi keser sözcükleridir.[signature][hline] Where are you tonight?
Wild flower in starlit heaven
Still enchanted in flight
Obsessions lament to freedom.......

• Yeni Oluştur...