ucanadam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 mercury adsl modem kullanıyorum telefon açıldığında internet kesiliyor, bir süre sonra tekrar açılıyor (telefon kapandğında değil). Sanırım splitter çalışmıyor. Ne yapmalıyım ?[signature][hline]bu ne biçim bi imza dediğinizi duyar gibi oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Splitterı değiştir an basiti gene olmaz ise modemi kontrol ettir. Birde splittera girisleri kontrol et yani yani telefonu adslye baglamış olabilirsin.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 evde iki tane telefon varsa ve adsl modem bunlara paralel ise buun olması doğal. ikisinden bişrini kesiyor mesela aynı sorun bende de var ben 2 katta oturuyorum en aşşadakı telefon acıldıında baglantım kopuyor bu da paralel olmasından dolayı..[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 1 telefon var[signature][hline]bu ne biçim bi imza dediğinizi duyar gibi oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 o zmn buyuk ihtimal splitter da vardır.. ya da ufak bi ihtimal ki bende oldu yine teleon olabılır. bazı telefonlar ne yapsan da kesiyo keza bende örneği var. herşekil kesiyo alet.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar