Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sphere çökerde logda niye çıkmazki?

simonare

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar bu spherenin biçok şeyini çözdüm ama çözemediğim bişey var. errorsuz durup dururken çökmesi neye bağlı.

Scriptten olsa error verip çöker diye düşünoyurm e peki errorsuz nasıl çöker. loglara bakıyorsunuz loglarda yazı "18:06 Clien" buyrun çöktü devamı yok yazıda yarım kalıyor.

böyle sebepsiz çökmelere fikir üretirseniz bende olası tüm etkenelre bakıcam.

ayrıca biçok kişiyede yardımcı olur.[signature][hline]Sitemiz: Oasis UO Shard
Sosyal ağlarda paylaş

linux falan diil makine. kronos senin dediğin gibi olduğu zaman sphere exceptional code verir. Tstaff.scp deki senin çökertiyor dediğin sorunuda söylim ölüyken layer(1) yada (2) emin diilim boş check yapar. çökmede ondan olur oradan ise.

ha sen allah hırsızı bi herifsin gidip Drogyn e de dağıttın scriptleri bende sneinkini dağıtıcam ne istersen söyle. bide özgün sistemini göriyimde kronosda yapabiliyomuş diyim ahah.

check sistemini bile çözemedin kaldırdın. okadar bir yoksunsun yani. save timerine kadar aldın. almadık çıkartmadık yer bırakmadın.

senin çökme olmayan scriptlerinide dağıtıyoruz bak millet yararlanıyor negüzel.[signature][hline]Sitemiz: Oasis UO Shard
Sosyal ağlarda paylaş

drogyn e ben bi sistem verdim onuda patiden aldım + benle kafa tutacak kadar adam deilsin sen.

tstaff.scp diosak ondandir.ha 15 playerla kafa tutuosn tabi o ayrı konuda.

benim scpleri daıt ben yazdım millet yararlansın

ha check sistemi kalktımı ? Hayır girip bakarsın. hadi okuluna[signature][hline]Andoria Owner
www.andoria.gen.tr

Always Pvp

[Bu mesaj Kronosh tarafından 22 Şubat 2005 19:07 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Kronosh tarafından 22 Şubat 2005 19:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

senin yalan üzerine kurulu bi hayatın var değiştiremezsin bunu gamelandtr nin scriptlerini aldın değiştirdin koydun kendi drogyn ine. isimleri fakrlı bir scriptlerin. unutma serverinin remotesi bende vardı yani benzerliği görebilirim.
onu bırak 4 klasör atmışın ftp ye birinde axerinkiler birinde eski scplerin birinde yeniler birinde de gml scriptleri. eliyeceksin ya ona göre hepsinden 1-2 tane almak lazım.

unutma help menunde bi yerde andoria yazarken bi yerde axer yazıodu :D
okadar yazıosun yani.
check sistemini de cafesinde oynadıın adamın söyledi kaldırdığını onuda benim yüzümden kaldırdılar çünkü çökerttim. bi check sistemindeki basit bi exceptionu çözemeyen adamsın sen.[signature][hline]Sitemiz: Oasis UO Shard
Sosyal ağlarda paylaş

baba cözemiorm oyusden cok daha gusel bi sistem yazdık.

Drogyn developeri ben değildim bilmedne konusma player char kasıp bizim shardda shard acıcam b4bz deip babcılar toplayan adam senin seviene düşemicem lütfen tekkralsın sen takıl kafana göre kocm ayrıca ekleme yaptim onlara cp mp deil hadi aslan.

cevap yok sana. lol hallet uraş dur sen[signature][hline]Andoria Owner
www.andoria.gen.tr

Always Pvp

[Bu mesaj Kronosh tarafından 22 Şubat 2005 19:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

unutma gameland kapanmadan önce 180 de bende vardı. ha bu arada süper c/p ile yazıosun[signature][hline]Sitemiz: Oasis UO Shard
Sosyal ağlarda paylaş

kronos sen araştır linkini bul ve çek okadar merak ettiysen. ha kendi scriptlerin olduuna mı inanmıyosun. çok garipsedim bu durumu çünkü sanırım sen hostbaba.com'la çalışırken benim orda ftp'm vardı. Yani yanılmıyorsam :P. yani çektiklerim sizin server iseydi.:-P:-P[signature][hline]Sitemiz: Oasis UO Shard
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...