Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 biliyorum altta 666 diye bir konu var fakat oradan tam birşey anlamadım.mutlaka alınması ve dinlenmesi gereken güzel black metal grupları neler var benim bildiğim ve en sevdiğim Cradle Of Filth var.birde galiba abigor varmış o nasıldır güzelmidir?[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 dimmu borgir[hline]What's your pleasure, Sir ? Aaahh the suffering, the sweet suffering... One more game child and your suffering will be legendary, even in hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 belki yarın cradle of filth'in bir albümünü almaya giderim.hangi albümü önerirsiniz?benim istediğim albüm Of Mist And Midnight Skies parçasının olduğu albüm.nası bir albüm bu parçanın olduğu albüm?[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 kötü bi albüm bence sen dimmu borgir - puritanical euphoric misanthropia isimli albümü al :rock:[hline]What's your pleasure, Sir ? Aaahh the suffering, the sweet suffering... One more game child and your suffering will be legendary, even in hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 adam gibi black dinlicem diosan cradledan wazgec. behemoth , emperor , immortal , abigor , carpathian forest , unlord , siebenburgen , thy sins of thy beloved , adorned brood , asgaroth , dark funeral git bunlari dinle....[hline]It's Darker Than You Think! Icq:51082508 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 dimmu borgir'u araştırıp almayı düşünüyorum sizin öneriniz üzerine:).[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 black ağır kaçmasın :)[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarthon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Wallahi dimmu burgir!i sewenler genelde borgnagar (nasıl yazılıyorsa) beyeniyorlar. ayrıca Kovenant* "nexsus polaris" ve "animatronic" albumlerinide oneririm. *Dimmu Burgir'in bass'ı Nagash vokalde. Ayrıca MayheM sewerleri bilir. Hellhammer burdada bateride :)[hline]:rock:Touch Of Evil:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: DarQeR, 13 June 2003 22:22 tarihinde demiş ki: adam gibi black dinlicem diosan cradledan wazgec. behemoth , emperor , immortal , abigor , carpathian forest , unlord , siebenburgen , thy sins of thy beloved , adorned brood , asgaroth , dark funeral git bunlari dinle....[hline]It's Darker Than You Think! Icq:51082508 Lam sewdim ben seni şerefsizim lol..Şunnara bi kaç grup daha ekliyelim.. Vargavinter , Artestor,Satyricon,Mysticum,Anerexio Nevrosa,Summoner , Ulver (ilk albümü),Necrophagust,Necromicon,Limbonic Art,Nargaroth,Aborym,Sagu..Öle gidio bi dünya.. DarQer helal baba dewam..[hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehoca84 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ya beyler tamam güsel ii hoş da....ya ben dark tranquillity i black biliodum?ben mi yanıldım yoksa siz bu ustaları unuttunuz mu ya:)))cık cık:P [Bu mesaj ehoca84 tarafından 14 June 2003 20:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 cradle of filth bence çok güzel grup fakat çok böğürüyorlar.birde satriycon'u severim güzel gruptur.en güzel şarkıları bence Mother North:rock:[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 cradledan adam olmaz[hline]It's Darker Than You Think! Icq:51082508 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarthon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Cradle Black metal sınıfına sokamıyorum. Ancak Boombastic Black metal olabilkir :)[hline]:rock:Touch Of Evil:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 cradle alternatif rock di mi? eski haline göre mi söylüyorsunuz bunları yoksa yeni haline mi? eski haline görseyse boş konuşuyorsunuz diyebilirim.[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 tabiki yeni haline gore konusuoruz. alternatif rock diede abuk bisey olamaz. cradle pop baska bisey diil[hline]It's Darker Than You Think! Icq:51082508 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarthon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Up:)))[hline]:rock:Touch Of Evil:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: ehoca84, 14 June 2003 20:57 tarihinde demiş ki: ya beyler tamam güsel ii hoş da....ya ben dark tranquillity i black biliodum?ben mi yanıldım yoksa siz bu ustaları unuttunuz mu ya:)))cık cık:P [Bu mesaj ehoca84 tarafından 14 June 2003 20:57 tarihinde değiştirilmiştir] Dark Tranquillity benim biLdiğim Melodic Death..[hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 oha dark trana black dien gormedim daha. hane tiamata black dien gordumde :P[hline]It's Darker Than You Think! Icq:51082508 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 eheh Arthemesia war ya black onuda söliyim şimdi akLıma geLdi..Deli ya süper.. Ouija war ispanyol black grubu..Mörk Grayen mi ne öle bi eLemanLar war.. BURZUM var Lam babayı unuttuk...kraL..:D[hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 moonspell albümün adını unuttum wolfheart mıydı? alma mater'in olduğu albüm.[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 abi moonspelle black demedin aman gozunuzu sewiim[hline]It's Darker Than You Think! Icq:51082508 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 albümden albüme değişiyo bi çoğu..[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 yok abisi moonspell black diil.albumden albume farketmez ... ona bakarsan after forever die gothic bi grup war ama arada brutal wokalde war.yane pure blackmi o da ole sey olmaz[hline]It's Darker Than You Think! Icq:51082508 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 moonspell benim bildiim doom/death dir ama nese..[hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 evet doom zaten[hline]It's Darker Than You Think! Icq:51082508 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar