Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

karşı cinse karşı neden hiç yakın olamıyorum :(

Harunnet

Öne çıkan mesajlar

yahu cıldıracam niye böyle yim anlamıyorum kız aksam hadi beraber cıkalım dedi bense ancak baş salladım tabi felan yürüdük yürüdük kız sorular soruyor ben yine kekeme oldum doğru düzgün cevap veremedim yahu anlamıyorum ne iş bu ya ühühühü allahım yardım et nolur ya :( kız ın evinede vardığımızda iyi akşamlar dedi yanağımdan öptü ben yine bişey diyemedim kıpkırmızı oldum yahu bukadarda olmazki onunla görüşmeden önce hep diyorum busefer utanmıyacam konuşacam diyorum olmuyor olmuyor allahım nolur yardım et :(
Sosyal ağlarda paylaş

elindekilerini kaybetmeden önce kendine gelip bi$iler yapman lazim...
zaten hatun seni seviosa,yada ho$laniosa o kadar kolay kolay birakmaz seni...
istersen bi onla konu$ ya de i$te 'senle olunca cok heyecanlaniorum elim ayagim birbirine dola$io ama zamanla düzelir sanirim ' falan de..
konu$arak cözümlenemiycek bi$i yoktur sanirim..[signature][hline]
I was lost in the pages
Of a book full of death
Reading how we'll die alone...
Sosyal ağlarda paylaş

msg cekti biraz önce seninleyken utangaç tavırlarınla beni sevdiğini anladım baktım sen söyleyemiyeceksin ben söyliyim dedi seni seviyorum kırmızı şeker dedi bende ancak msg cekerek bende seni sarı papatyam dedim bi ohh diyerek soğuk terler dökdüm sonra akşam görüşelim yazmış benim yine elim ayağım titriyor ya. en iyisi bir an önce psikatriye gitmem ahh aşk nasıl bişey miş böyle ya :(
Sosyal ağlarda paylaş

hehe bak i$te ne güzel.. hic söylemese dahami iyiydi..
yaa ne pskiyatristi ya ...
sen $imdi ak$am git,ve gitmeden önce bazi $eyleri kafana koy..$öyle yapcam böyle yapcam de ,ve bu $eyler normalde hic söyleyemedigin yapamadigin $eyler olsun...
mesela git yanagindan öp cok tatlisin vs.vs.. falan de
tamam senin icin zor olabilir ama 1 kerecik kas kendini, zaten sonra rahatladigini hissedersin yine bi oh cekersin icinden,ondan sonrasida kolay ,devami kendiliginden gelcek .. bak görürsün =P[signature][hline]
I was lost in the pages
Of a book full of death
Reading how we'll die alone...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 25 Şubat 2005 23:42 tarihinde demiş ki:
gidemezsen kızın yanına
dua etmeye başla
aç sol avcunu aşra
sağ avucunu tarrağına
niyet ettim 31 yapmaya
sen yüzümü kara çıkarma

*!şak şukaa şakada şak şukaaa*

Yani igrençsin başka bişi diemiyorum...

İlk msja dönersek sahsen benim yanima öle kıpkırmısı suratlı bi olgan gelse kemküm etse direk kaçmaya bakarım yaninda sana bi tavsiye Passiflora yada buspon draje Direk sakinlesirsin ac bi konu havadan sudan. Oda senden hoslaniorsa aynı kazık durumlardadır sunu unutma sen ne kadar rahat olursan o da o kadar rahat olur..[signature][hline]Jaenra the forgotten Drow princess,
Lost doughter of Niera...
Sosyal ağlarda paylaş

valla artık cok rahatım kızın hoş hoş bakması kalbimi küt küt attırıyor ama artık rahat rahat konuşabiliyorum, aşığım ona ya :) oda hep cok güzel sözler söylüyor ben de hepden büsbütün ona aşık oluyorum. Ona sarı papatyam dememden cok hoşlanıyor hep buluşmamızda sarı papatyalar alıyorum ona ahh ahh cok mutluyum ya şimdi, yaşasın aşkk.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Harunnet, 27 Şubat 2005 16:56 tarihinde demiş ki:
valla artık cok rahatım kızın hoş hoş bakması kalbimi küt küt attırıyor ama artık rahat rahat konuşabiliyorum, aşığım ona ya :) oda hep cok güzel sözler söylüyor ben de hepden büsbütün ona aşık oluyorum. Ona sarı papatyam dememden cok hoşlanıyor hep buluşmamızda sarı papatyalar alıyorum ona ahh ahh cok mutluyum ya şimdi, yaşasın aşkk.

ya şu aşk denen şeyi çok merak ediyorum .inşallah kötü sonla bitmez seninki.mutluluklar..:)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

yok fiona bitmez ben onu asla üzmem oda beni üzmüyor ama inş bi sorun olmaz ama çok dürüst bi kız geçmişiyle ilgili yani insan der ya buda söylenirmi ya ama o söylüyor ve inanıyorum ona ve hiçde yadırgamıyorum ya çok tatlı bakıyor gülümsüyor allahım ne tatlı bi kız ya onu seviyorum ona baktıkca saten kelimeler tek tek dökülüyor artık ah sarı papatyam ahh seni cok seviyorum hiç böyle olmadım ben ya allah sonumu hayır eylesin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LoLytha, 27 Şubat 2005 10:59 tarihinde demiş ki:
Yani igrençsin başka bişi diemiyorum...

ay ben de diemiyorum anca die olabiliyorraaam

@Bishop; anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az ;) (hani bir şarkı vardı o kendiniii biliyooor diye)[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...