Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben Sen O...


-Aragorn-

Öne çıkan mesajlar

BEN SEN O

"Sarılmış yatıyorduk. Sana bakmaktan vazgeçmek için kireçli tavanın beyaz boşluğuna atmaya çalışıyordum kendimi. Boşuna bir çabaydı. Sen, bir kolun boynuma dolalı, diğeri göğsümün üstüne, nefesimle inip kalkarken mümkün değildi kendimi senden almak. Neden böyle oluyor dedim. Ben daha önce hiç böyle bir şey yaşamadım, hissetmedim. Aşık oluyorsun dedin bana. Evet

Beni seni çok seviyordum.

Sinemanın karanlığında, iki beyaz kürenin içindeki kara noktalardan bana bakıyordun. Buydu tek gördüğüm. Şimdi elimi iki elinle birden kavradın. Bırakma beni. Sarıldım sana hiç düşünmeden. Sendin o işte. Bana aşkla beyaz kürelerin içinden bakan sendin.

Sen beni çok seviyordun.

Neden yapıyorsun bunu hala, dedim. Biz farklı insanlarız. Birbirimizin olamayız. Hem benim bir sevgilim var. Vazgeçmedi bir kez daha. Havucu sopayla önünde tutup koşturulan bir tavşandı sanki. Niye seviyordu ki beni? Muhtemelen kendi aşkıma göre dünyanın en yakışıklısı olan yüzüm için. Karaktersiz.

O beni çok seviyordu.

"Sus" işareti yapan hemşirenin önünde ard arda içtiğim yedinci sigaraydı bu. O anda hemşire çıkıp, girebileceğimi söyledi. Girdim ameliyathaneden içeri. Ordaydın işte. Doktorun elinde. Annene gösterdiler seni. Terler içinde acılar atlatmıştı senin için o. Ama seni ilk gördüğümüz an anladık insan olduğumuzu. Anne-baba olduğumuzu .Kızım benim.

Biz seni çok seviyorduk.

Gidiyordum işte. Hazırdı valizim. Yirmi yılımı geçirdiğim bu evden ayrılıyordum artık. Benim için mi zor, sizin için mi bilemiyorum. Galiba sizin için. İnsan yarattığı eseri izlemek ister sonsuza dek. Oysa ben, sizin eseriniz, ayaklandım gidiyorum. Kendi yolumu çizeceğim. Belki sık sık sizin tabelalarınız olacak bu yoldu, belki de hiç olmayacak. Hoşçakal anne. Hoşçakal baba. Sizi seviyorum.

Siz beni çok seviyordunuz.

Artık buralardan gittiğimi, hayatıma başka bir ülkede devam edeceğimi söylediğimde yüzleri buruştu hepsinin. Yıkıldılar. Neden gidiyorsun dedi birisi. Bilmiyorum, dedim. Sıkıldım. Aynı çevreden, aynı insanlardan, aynı günlerden sıkıldım. Hayatımın en önemli anlarını benimle paylaşmış insanlara -arkadaşlarıma- söylüyordum bunları. Onlardan sıkıldığımı. Çok uzak yerlerde devam edeceğimi. Yine de oturup ızdırapla dinliyorlardı beni.

Onlar beni çok seviyordu.

BİZ SİZ ONLAR

Öleceğiz. Hepimiz."




Bekliyorum yorumlarınızı.

[Bu mesaj -Aragorn- tarafından 25 Şubat 2005 18:59 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj -Aragorn- tarafından 25 Şubat 2005 19:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ayni bir hikaye de benden iste...

ben islak yanaklarimla yalvarirken senin karsinda boslugunda kavruluyordum, sonsuz ucurumlar mi gozlerin miydi daha olumcul. sen inatla git diyordun bense gidemiyordum. baskasina aitlligini her halinle sezdiriyordun bense islanirken karsinda acimla bouluyordum..
neden diye bilmem kac kez sordum sana, kendimden vazgeceli cok olmustu. beni bende boylesine kayitsizca tutan sendin. sende gitseydin olurdum beni sen olduremedin.
ne sevebildin gonlunce. benki zavalli kisiliimle haykirandim sevgimi, sense israrliydin farkimizi her seferinde sezdirmeye. ne sevebildin ne gidebildin. gecmisi silipte gelecegi secemedin.
simdi bir hatiradir tum bu yasananlar. ben hala bende miyim sende miyim? ama bu gidisim gosteriyorki ben coktan vazgecmisim.
keske bir kere sarabilseydin beni bos duvarlara bakabilseydik sebepsizce, yanimda oldugunu her seferinde lutufmus gibi hissettirmen yerine.
ne sen kaygilardan siyrilip mantiksizca sevebildin ne de ben bir an icin bile sevgimden mantiklica soz edebildim?
simdi ben boyle suruklenirken ucurumlarda , bombos bakislarinin karsisinda hic olmaktan daha aaz aci cekmekteyim..

sevgiler ... amma doluymusum be..
nie yazdim ben de bilmioom.. :)[signature][hline]who said that there is a love? so funny
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada yazmayi unuttum... abi ben de yazarim da bi iki sey hic kendini bu kadar iyi ifade edebilen bi yazi gormedim ben.. cok etkilendimm ... gercekten.. kendimden cok sey bulmadim desem yalanin alasi olur ... o yusden harika diorumm.. ben melek ... bu arada...[signature][hline]who said that there is a love? so funny
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...