Raistin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 biraz once annemleydim... babamla ilgili sorunlarii vb anlatti .... ben gidicem oglum gelmek istiomusun vb.. ona anca ben senenin sonuna sinavima kadar burada kalmak istiyorum dedim. o da o zaman babana bu sene sonuna kadar dayanırım vb dedi... ama icime kurt dustu acab bir kavgada kalp krizinden olse vb... ne diyim biri annem biri babam ... annem tansiyon hastasi.. kime ne diyecegimi ne tavır alacagimi ne yapacagimi bilemiyorum.....[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Anneni yumuşatmaya çalış derim kavga mevzusunun ne olduğunu biliyorsan olayı kolay çözersin olmazsa ortaya atlar "benim istikbalim nolucak beni hiç düşünmüomusunuz" vb. laflarla onları bir nebze barıştırmış olursun:)[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 lombak oyle bir sey olsa yapardim son 3 yildir epoey kotuydu aralari annem onun tamamına ozellikelde her aksamhakaret yemeye dayanamayip getirdi gerisin geriye yani oldu bitti ye geldi olay.. ben sadece ne yapcagimi bilmiyorum belk burda bunu yaşamıs bir abi ve ya ablam avrsa onların goruslerini bekliyorum[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Ben bu durumu yaşadığım zaman daha orta sona gidiyodum. Boşanmalarının nedenide gayet iyi biliyordum fakat onları bu durumdan vaz geçirmek için hiçbir faaliyette bulunmamıştım[Yaşım küçük olduğu içindi herhalde yada bunun mantıklı olduğunu düşünmemdendi bilmiyorum]. Benden sana tavsiye ikisinin bir araya gelmesi mümkünse onları bir araya getir ve bunun senide ilgilendiren [Hatta emin ol onlardan daha çok seni ilgilendiriyor] bi drum olduğu ne olup bittiği öğrenmek istediğini söyle. Buna göre bir çözüm yolu bulma yolunda ilerleyebilirsin.[signature][hline][Bonzi] Power Word; Eşek !!! [Bu mesaj Bonzi_Buddy tarafından 19 Şubat 2005 19:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 bonzi dediklerini 4 defa yaptim bundan ocne artik umitsiz ikiside birbirleriyle konuşmuoalr kavgalarini kufurlerini bile kagida ayzdi,rio veya bana soyletiolar[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Peki o kadar kavga küfürün arasında niye işlerin bu safhaya geldiğine dair birşey söylemediler mi ?[signature][hline][Bonzi] Power Word; Eşek !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 hep boyle inişli cikişli oluodu 6 ay ii 6 ay kotu ama simdi ikiside resmen "tak" ettiler...[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: Raistin, 19 Şubat 2005 19:11 tarihinde demiş ki: bonzi dediklerini 4 defa yaptim bundan ocne artik umitsiz ikiside birbirleriyle konuşmuoalr kavgalarini kufurlerini bile kagida ayzdi,rio veya bana soyletiolar Evlilik 10 yılı geçtiyse bu tür kavgalar normal bizim evdede kavgalar eksik olmazdı.Ben hipi numaralarına yattım 2 gün eve gelmedim zaten saç sakal uzundu.Bizimkiler kendilerinde suçu aradılar bizim yüzümüzden oldu dediler ve barıştılar.Sonra bende taktik icabı yaptığımı söyleyince terlikler havada uçuştu orası başka.Annenle babanın ilişkisi umutsuz değil sen umutsuzsun bence[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Çoğumuz arkadaşlarımızın böyle sorunlarıyla karşılaştık. Ama işte elimizden birşey gelmiyor ne yazzikki. Bence insan en önemli kararlarını kendi vermeli. Belki bunu burda bizle paylaşman seni rahatlatıcak ama kafanıda karıştırıcak. Bence Sakin kafayla düşün taşın. Ve onların karşısına çık ne istiyorsan onu söyle. Sana karışma demeye hakları yok. en mantıklısı bu gibi geliyor bana..[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 lombak evlilik 27 yillik bu sorunlar yaklasik 15 yillik.....[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 bende sorunlar 2 günlük demedim zaten Boşanmak isteyişlerinin sebebi 2 günlük kavga olmaz.Unutmaki 1.Dünya savaşının sebebide sırp velihatının öldürülmesiydi ama aslında bardağın taşmasına neden olan son damlaydı.15 yıllık bir sorun 1 gündede çözülür hiç çözülmeyede bilir.Ben sana fikir veriyorum.Ama sen nuh diyon peygamber demiyorsun.[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 SteelBB bu konu hakkında söylenebilecek en iyi şeyleri söylemiş aslında[signature][hline][Bonzi] Power Word; Eşek !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 olabilir... ama bu duruma başka ne yapmaamı bekleyebilirsin.... :?[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 benmkilerde bi ara boşanmanın eşiğine gelmişlerdi,belki hala ööledirlr ;ben anneme daha yakın oluduğumdan eer ayrılırsanız kesinlikle babamın yanında kalırım , kolay kolay da beni göremessin demiştim hala birlikteler arada yine ayrılık rüzgarları esio annem yine beni haırlıo ve ayrılamıo yani durum böle belki sende işe yaramaz ama ööle popüler bi yöntem diil )))[signature][hline]Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 evlilik 27 yıllık olması değilde tartışmaların 15 yıllık olması ilginç.... 15 yıldır çekebilmişlerse birbirlerini TAK dedirten olay ne acaba? Her halukarda annenle konuşmalısın bence babalar çok sinirli olup uyumsuzluk yapabilirler. Tabi senin aile durumunu senden iyi kimse bilmiyor burada. Ayrıldıktan sonra ne olacak bir sor bakalım.... Gerçi o kadar şiddetli bir geçimsizlik varsa illa da barıştırmak gerekir mi bilemiyorum.... Sen çaktırmadan bir bahaneyle ikisine de "the story of us" filmini izlet bişeler olur belki[signature][hline]*!Dikkatli bakarsanız o güzel gözlerinize görünür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: Raistin, 19 Şubat 2005 19:33 tarihinde demiş ki: olabilir... ama bu duruma başka ne yapmaamı bekleyebilirsin.... :? bence çözümü sen bulmalısın bizim fikirlerimizi beğenmiyorsun:) başkasının vereceği fikride beğenceğini zannetmiyorum[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 bu anne -baba kavgalarını iyi bilirim:( benimkiler yapıp yapıp barışıyolar sonra da kim haklı die soruyolar he deyim şimdi die düşünüyorum.bence annen bi psikolağa gitmeden hemen karar vermemeli...[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 bu yaştan sonrada harbi zor olur, neyse atlatmaya çalış inşallah boşanmazlar :/[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 durum dahada kotu... annem aglaya aglaya ablamla konusuo... offf[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 canını sıkma sende anne ve babanla konuş aralarını düzeltmeye fln çalış belki işe yarar.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Birşey olmaz.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Senin açından üzüldüm umarım düzelir..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Yokluk içinde varlık çeksemde ben tozlu laflarımda kaybolup gideceğim, bu tarihi bir imzaya ihtiyacım varsa oda;rap'imdir!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 salla bisi olmaz bizimkilerde ayrı 1 kac ay icnde alısrın voswer ;)[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Cheetser | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 geçmis olsun ...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chogaw Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Benimde ayni sorunlar patlak verdi.Az önce babam arkadasina gitmek istediinde annemin tepkisi büyük oldu.Cünkü babamin arkadasi 48 yasinda,esinden tam bosanmamis ve 18 yasinda biriyle nisanli.Babam ona giderken de annem baya bi bairdi.Onceden de kawgalilar.Babam artik annemin yaninda bile yatmio,annemin yemeklerinden yemio,yüzüne bakmio,ayni odada durmuo.Hayirlisi neyse o olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar