Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bayan hakem

kermit

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dün gece tv8 de brezilya liginden 2 takımın maçı vardı sao paulo ve corinthias maçıydı galiba
birazını izledim ve gerçekten hayatımda bu kadar iyi maç yöneten hakem görmedim
orta ve yan hakemlerin hepsi bayandı
kadın öyle bi maç yönetiyoki süper
serbest vuruş oluyo cebinden sprey gibi bişi çıkarıyo topun konulcağı yeri işaretliyo
sonra tekrar barajın kurulcağı yeri işaretliyo hızlı bi şekilde ki topu geri veya ileri çekmesin baraj oynamasın diye
daha bi sürü şey
süper bi şekilde yönetti anlıycanız
ağzım açık kaldı gibi bişi[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
hmm evet kadın hakemler maçları bayaa iyi yönetebiliyolar.türkiyede ben daha hiç rastlamadım şu ana kadar futbolda.vardır belki..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
said:
fiona, 28 Şubat 2005 21:19 tarihinde demiş ki:
hmm evet kadın hakemler maçları bayaa iyi yönetebiliyolar.türkiyede ben daha hiç rastlamadım şu ana kadar futbolda.vardır belki..

lale orta
Mesaj tarihi:
ona dikkat etmedim brezilyanca yok :P
ama yan hakemin birisi taş gibiydi sürekli taça felan atın lan topu diye iç geçirdim[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
aslinda türk ligindede keske bayanlar yönetse.. belkli baskalarindan daha ii yönetirler...:):lol:[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Mesaj tarihi:
ya iz bırakmıyo kısa bi sürlik gibi bişi
cebinden çıkarıyo
serbest vuruş kullanılıcak yere fışkırtıyo
sonra baraj yerinide işaretliyo
ki baraj veya top öne arkaya gitmesin diye[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
  • Yeni Oluştur...