kermit Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 dün gece tv8 de brezilya liginden 2 takımın maçı vardı sao paulo ve corinthias maçıydı galiba birazını izledim ve gerçekten hayatımda bu kadar iyi maç yöneten hakem görmedim orta ve yan hakemlerin hepsi bayandı kadın öyle bi maç yönetiyoki süper serbest vuruş oluyo cebinden sprey gibi bişi çıkarıyo topun konulcağı yeri işaretliyo sonra tekrar barajın kurulcağı yeri işaretliyo hızlı bi şekilde ki topu geri veya ileri çekmesin baraj oynamasın diye daha bi sürü şey süper bi şekilde yönetti anlıycanız ağzım açık kaldı gibi bişi[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 sprey coktandır kullanılıyor brezilyada. iyi yönettiyse iyi yönetmiştir izlemedim ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 hmm evet kadın hakemler maçları bayaa iyi yönetebiliyolar.türkiyede ben daha hiç rastlamadım şu ana kadar futbolda.vardır belki..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Bunlarda rüşvet alıyormu :)[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Acı çekmek özgürlükse özgürüz ikimizde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: fiona, 28 Şubat 2005 21:19 tarihinde demiş ki: hmm evet kadın hakemler maçları bayaa iyi yönetebiliyolar.türkiyede ben daha hiç rastlamadım şu ana kadar futbolda.vardır belki.. lale orta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 İ*ne hakem yerine ablacı hakem mi diyorlar?[signature][hline]Cultist of LagChecker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 ona dikkat etmedim brezilyanca yok :P ama yan hakemin birisi taş gibiydi sürekli taça felan atın lan topu diye iç geçirdim[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 aslinda türk ligindede keske bayanlar yönetse.. belkli baskalarindan daha ii yönetirler...:):lol:[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Tribündekiler sahaya iner.[signature][hline]Cultist of LagChecker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 vay be ne hakemler varmış :P[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Sprey işi ne iş ya :)[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Futbolculardan korunmak için. "Hakem evine, futbol senin neyine."[signature][hline]Cultist of LagChecker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 ya iz bırakmıyo kısa bi sürlik gibi bişi cebinden çıkarıyo serbest vuruş kullanılıcak yere fışkırtıyo sonra baraj yerinide işaretliyo ki baraj veya top öne arkaya gitmesin diye[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Mart 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2005 yalnıs hatırlamıosam gecen sene son maclardan birinde fenerin macında yan hakem bayandı[signature][hline] rage is the only freedom left me... -gre lynx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar