Absolut Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 The Procedure enrty point detactreadpcislotinformation could not be lacated in the dynamic link library netdtect.dll Bu hata nedir neden olur bilen varmı? DXdiag çalıştırınca çıkıyor birde AO oynarken pırt diye çıkıyor. Yardım PLZ[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
Eno Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Abso sorun nedir bilmiyorum da ne işin var senin bu saatte? Hanım döfmedimi? :)
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 heheh yatırdık hanımı bi keyifle oynayamadık :) dll hatası yüzünden[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
Eno Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 ehem git yat o zaman sen de.. :) yatarken de deki "bak bu kadar saat erken yattım. yarın oynamaya bu kadar erken başlıcam"... De, de ki kırsın kafanı
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 heheheheh iyi fikir. Bu arada ben bu DLLin gelmişini geçmişiniiiiiiii[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
Eno Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 eheh hadi icq ya dönüyor burası :) iyi geceler ve bol şanslar sana... Bu arada bu konuyu AO forumunda sorarsan sanırım daha çabuk yanıt alırsın. Yani ao oynayanlardan birinin daha önce başına gelmiş olabilir..
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Up[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Yok bu derdime bir çaresi olan.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
slayer__ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 dxdiag çalıştırdığında net yapılandırmanada bakıveriyor ao oynarkende göçtüğüne göre mutlaka tcp ip ile ilgisi olabilir o yüzden eğer modem kullanıyorsan modemini ethernet kartı kullanıyorsan kartını yeniden tanıt ayrıcada systemda dial up adaptor gibi olan şeyleri kaldırabilirsin yeniden başlattığında otomatik olarak yükler zaten windows cdsinden o zamanda düzelebilir olmadı dll dosyalarının olduğu siteler var fakat favorite siteler gittiği için veremiyorum
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Problem halloldu. İlk olarak directx 9.0a tekrar yuklendi daha sonra icq uninstall edildi. Sonra ethernet kartı ve modemde uninstall edildi. Tekrar ethernet ve modem yüklendi ve tatataaaaa problem solved.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 ehe biraz uzun sürmüş lol[hline]KinGpiN the striked sazan Brother of Archie
Öne çıkan mesajlar