Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DLL hatası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
The Procedure enrty point detactreadpcislotinformation could not be lacated in the dynamic link library netdtect.dll
Bu hata nedir neden olur bilen varmı?
DXdiag çalıştırınca çıkıyor birde AO oynarken pırt diye çıkıyor.
Yardım PLZ[hline]Kalplerdeki Kaymak

Asli

Mesaj tarihi:
ehem git yat o zaman sen de.. :) yatarken de deki "bak bu kadar saat erken yattım. yarın oynamaya bu kadar erken başlıcam"...

De, de ki kırsın kafanı
Mesaj tarihi:
eheh hadi icq ya dönüyor burası :)
iyi geceler ve bol şanslar sana... Bu arada bu konuyu AO forumunda sorarsan sanırım daha çabuk yanıt alırsın. Yani ao oynayanlardan birinin daha önce başına gelmiş olabilir..
Mesaj tarihi:
dxdiag çalıştırdığında net yapılandırmanada bakıveriyor ao oynarkende göçtüğüne göre mutlaka tcp ip ile ilgisi olabilir o yüzden eğer modem kullanıyorsan modemini ethernet kartı kullanıyorsan kartını yeniden tanıt

ayrıcada systemda dial up adaptor gibi olan şeyleri kaldırabilirsin yeniden başlattığında otomatik olarak yükler zaten windows cdsinden o zamanda düzelebilir

olmadı dll dosyalarının olduğu siteler var fakat favorite siteler gittiği için veremiyorum
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Problem halloldu.
İlk olarak directx 9.0a tekrar yuklendi daha sonra icq uninstall edildi. Sonra ethernet kartı ve modemde uninstall edildi. Tekrar ethernet ve modem yüklendi ve tatataaaaa problem solved.[hline]Kalplerdeki Kaymak

Asli............Mp3 List

• Yeni Oluştur...