bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 arkadaslar bi ata binmek icin hangi komutu kullanıyoruz script de mesela cift tıklayınca biniceksin ben bi tane kendim scp yazdım cift tıklıınca cantası aciliyor ama ben binmek istiyorum mesela bu ayida olabilir ? gerci bende var ayi scp i de ona cift tıklıorum cantasi acilior nası yapciz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedarkride Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 valla su ana kadar hiç bir atın cantasını acmayı basaran gm gormedim.kendim dahil.ata cift tıklıyosun ve cantası acılıyor bi yanlıslık var.[signature][hline]TheCoder, 10 Şubat 2005 11:30 tarihinde demiş ki: Ben UO ortamı kadar mantık dışı insanlar topluluğu bi hackercıklarda gördüm o kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nopel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Type=xxxxxxxx kısmına dikkat et hata burda olabilir. çünkü bunları tek yapacak yer TYPE=xxxxxx yeri olmalı.[signature][hline]Her İşin İçine Rap Sokarsan Hiç Bir Zaman Rapci Olamazsin MSN Rapcilarin Sitesi Dünyanın En İyi Ortadünya Serveri Benim Hakkında Düşündükleriniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nopel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 scripti yaz buraya bakalım hata nerede[signature][hline]Her İşin İçine Rap Sokarsan Hiç Bir Zaman Rapci Olamazsin MSN Rapcilarin Sitesi Dünyanın En İyi Ortadünya Serveri Benim Hakkında Düşündükleriniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 ben kastım oldu :D stafff horse yaptım ethernal.son attan indim .allshow yaptım :D atın hinding mi ne hali ( bekliyor ) gibi bi invis görüntüsü gelditıkladım ve açıldı :) bende diyom neden beni görünce playerların clientii göçüyo çok mu karizmayım neyin muahha :P şaka bi yana acaip lag yapiodu ben attan inince indiğim yere bırakıyo :D invis bi at ii oldu aslında bunu yazması bölece kendi bug ımı buldum[signature][hline] [NOS]RedHotRyder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 [ITEMDEF I_M_dragon_S] NAME=Dragon Mount ID=i_mt_drake TYPE=T_EQ_HORSE LAYER=25 ON=@CREATE COLOR=0 ON=@EQUIP LINK= ON=@UNEQUIP SRC.NEWNPC=c_m_drake SRC.ACT.COLOR= SRC.ACT.name= SRC.ACT.karma= SRC.ACT.STR= SRC.ACT.DEX= SRC.ACT.INT= var.npcuid = SRC.NEWITEM=i_memory SRC.ACT.COLOR=memory_ipet SRC.ACT.LINK= SRC.ACT.LAYER=layer_special SRC.ACT.CONT= [ITEMDEF I_M_BEAR_S] NAME=BEAR Mount ID=i_mt_bear TYPE=T_EQ_HORSE LAYER=25 ON=@CREATE COLOR=0 ON=@EQUIP LINK= ON=@UNEQUIP SRC.NEWNPC=c_M_bear SRC.ACT.COLOR= SRC.ACT.name= SRC.ACT.karma= SRC.ACT.STR= SRC.ACT.DEX= SRC.ACT.INT= var.npcuid = SRC.NEWITEM=i_memory SRC.ACT.COLOR=memory_ipet SRC.ACT.LINK= SRC.ACT.LAYER=layer_special SRC.ACT.CONT= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 bu script de belirttigim dragondan inince cantama dusuyor ama ben dusmemesini istiyorum bide bunun aynısı var ayı olarak ayıdan iniyorum o dusmuyor ama onadan tekrar binemiom ayıya cift tıklıınca cantası aciliyor yardımcı olcak var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 beyler fikrimi degistirdim baska bisi sorucam topic acmadim kirlilik olmasin diye bi item i mesela yumurtayi evde kurmak zorunlu olcak onu nasil yapabilirim ? yazar misiniz buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… simonare Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 if !( == e_house) src.sysmessage evde olman lazım amelemisin return 1 endif bence böyle :)[signature][hline]Sitemiz: Oasis UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 bu script de belirttigim dragondan inince cantama dusuyor ama ben dusmemesini istiyorum bide bunun aynısı var ayı olarak ayıdan iniyorum o dusmuyor ama onadan tekrar binemiom ayıya cift tıklıınca cantası aciliyor yardımcı olcak var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 beyler fikrimi degistirdim baska bisi sorucam topic acmadim kirlilik olmasin diye bi item i mesela yumurtayi evde kurmak zorunlu olcak onu nasil yapabilirim ? yazar misiniz buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 if !( == e_house) src.sysmessage evde olman lazım amelemisin return 1 endif bence böyle :)[signature][hline]Sitemiz: Oasis UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar