skyly Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Arkadaslar bu triggeri bir turlu calistiramadim yahu! Level sistemi yapiyorum adam kullandigi skilli becerince experience alacak fakat olmuyor da olmuyor ben deli oluyorum :D. Bir eventte denedim olmadi. spheretables.scp de denedim oradada olmadi. Skill_success degilde sadece success de denedim hic biri olmadiiii. Baska bir triggermi var bunun yerine anlayamadim gitti. Bilen varasa lutfen yardimci olsun.[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 on=@skillsuccess olmasin o ?[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 ahah :D abi olaya bak ya o kadar seye bakmisim buna bakmadim. Edit: Bu arada cok saol tesekkur etmeyi unuymusum :P [signature][hline]İyilik et, iyilik bul. [Bu mesaj skyly tarafından 28 Şubat 2005 17:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Pff abi ben oldu zannettim ama olmadi. Az once olup olmadigini denerken .show tag.exp yaptim. skill basarili olunca exp geliyordu oradan baktim fakat ondan once kitaptan buyu calisma scriptini deniyordum ve o acikti ondada belli sürede bir exp geliyodu oymus... Bir deneyin isterseniz calismiyor. Nedir dogrusu?[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 ehi *!yarılır*[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Şahsen dediğini pek anlamadım skyly.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 on=@success böyle olması lazım. ama senin dediğinde olabilir. bi bunu dene[signature][hline]Sitemiz: Oasis UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar