SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Bu oyunu oynayan var mı ? Yeni aldım daha yüklemedım nasıl bişey acaba ? korku oyunu falan dıyolar nette biraz araştırdım ama biraz da patilerin ağzından duymak istedim ?[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 çok iyi bir oyun şuan için korkmana gerekyok oyununu yükledikten sonra kork[signature][hline]Guide our hammers,Strengthen our axes, in the name of Dwarf father Moradin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Survival horror (resident evil vs) tırstırıyorsa seni, bunda da tırsarsın. gayet korkunç diyebiliriz o bakımdan, böyle efekt, flashback vs var bol bol onun dışında saf aksiyon. paso yaratık kesiyosun, olayı yok diyeceğim, kendini tekrar ediyor diyeceğim de, senaryou sağlam ordan kurtarıyor:D ha be sonlarına doğru baydım bıraktım o ayrı. ama seviyorsan bu türü, senaryoyu da takip edersen güzel güzel oynarsın.[signature][hline]beş hececiler H.B.E Lamerlere cevap yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 hefferin dedigi herseye katiliyorum, takip edersen senaryoyu acaip kaptiriyorsun sonuna kadar nolucak falan diyerek. Baya guzel yapilmis bir oyun kesin oyna bi kac kez bitir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 oyunla ilgili bir konu daha vardı ama patlamıştı. oyun gayet dandik bir oyun. PC de ekstradan bi de konsoldan çevirme, emülasyon gibin olmasının getirdiği dandiklik var. sadece biraz heyecan ve bi gıdım da atmosfer için belki oynanabilir.[signature][hline]bu post bütün sevenlerim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 o özellikler için postal 1 oynayın bence :D[signature][hline]Gnome Warrior? WTF? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 arcanecim alan yetkilim postalla alakasi yok bu oyunun. bunun hikayesi var bolye takip edebilecegin. ciddi diyorum. gercekten merak ediyorsun noldu falan diye. max payne x silent hill = the suffering gibin ama her iki oyun kadar guzel olmasada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar