Lostbr Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 selam arkadaslar bir event lcak ve bu event playerde olunca 3 saniyede bir bir soz soyluyecek nasıl yapabilirm bunu yardım edebilirmisiniz. örnegi playerde kral eventsi olucak ve 3 saniyede bir player Cove Krali diye "say" veya "message" yapıcak nasıl yapablirm bunu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 bir tane npc yapacagın onu biliyorsundur herhalde [chardef c_...] diye baslayaraktan neyse bu kısma sonra donecegiz şimdi gelelim iteme [itemdef i_cove_gral_de_bakayim] defname i_cove_gral_de_bakayim id i_handr_1 weight 0 layer layer_special On=@Create timer 3 On=@Timer cont.say COVE GRALIYIM HULEE BEN timer 3 itemide normal nasıl vendorların kıyafetlerini falan ayarlıyorsan oyle ITEM=i_cove_gral_de_bakayim dan ayarlıcaksın. denemeye fırsatım olmadı ama herhalde işlevi olur. :) birde benim takıldıgım nokta npclerde timer tiggerını kullanabiliyormuyduk? :)[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lostbr Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 yapamadım ya aslında ben tam olarak sunu istiyorum bir playerın basında 3 saniyede bir hep Cove Kralı yazıcak fakat oyundan cıkıp girincde devam edecek bu sanırım bunu bir eventle yapıcaz ama nasıl yapabiliirz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Arkadas cok iyi acıklamıs. adama bi item equip edeceksin 3 sn de bir yazıcak işte. ama istiyosan bir event a on=@click message Kral Miral eklersin boylece ona her tıkladıklarında kral miral yazar[signature][hline]Level Sistemi + 80 yeni yaratık + 20 yeni silahlar + 20 yeni zindan + 20 yeni binek + hergün bir event... daha neler neler... www.chaos.gen.tr ---- Sindarin sunucusunu devretmeyi düşünüyorum. isteyenler için msn:[email protected] www.sindarin.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 on=@environchange ==> spheretables in altına koy en sağlıklısı src.events +e_solelan [event e_solelan] on=@environchange if !() newitem i_cove_gral_de_bakiyim act.equip act.timer 3 endif [itemdef i_cove_gral_de_bakayim] defname i_cove_gral_de_bakayim id i_handr_1 weight 0 type t_eq_script ==> buda unutulmuş layer layer_special On=@Create timer 3 On=@Timer cont.say COVE GRALIYIM HULEE BEN timer 3 return 1 ==> bu unutulmuş[signature][hline]Sitemiz: Oasis UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar