LunitariR Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Arkadaşlar DL de sizce ne baba büyücü ya da karakter kimidir (Raistlin dışında onun yeri ayrı)?[signature][hline]Ben Solamniya Şovalyesi değilim ki sözümü tutayım
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Magius tabiki...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Grudge Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Lieutenant Kang doom brigade ve draconian measurestan[signature][hline]I feel, I can do anything - except, perhaps, live up to the expectations of the others have of me -The Legend of Selim Wormrider
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Valla büyücü için Magius derim ama karakter diyince Sturm hiç kimse geçemez bence.
grifter Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Horkin, Dalamar, Par-Salian.[signature][hline]Now its back to the kind of fight I'm used to; me versus everybody.
HalbadaR Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Ejderha Mızrağı'nda herkes ayrı bir kahramandır :)
Khalin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Valla Dl yi sevmem fazla ama ravenloft okurum o yuzden Soth tan vazgecmem bide Azalinden[signature][hline]I know where the stars glow And the sky's unclouded Sweet the water runs my friend But Noldor Blood is on your hands Tears unnumbered You will shet and dwell in pain
arcane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 fistandantillus var raistlin dışında sıyrılan über mage maguis değil de galan dracos var mesela o dönemden, dehşet bi adam o da..[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!" Arcane, Lazy Peon
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Raistlin, Palin için gelmiş geçmiş en büyük büyücü olacaksın diyor da ben göremedim o kadar aşmış bir durum. Chaos'a güneş gözlüğü aldırma ihtiyacı hissettirdi o kadar. Dragonlance'de en bab büyücü ise Magius'tur kanımca. Ejderhalar'ın adamın asasını bile görmeleri yetiyor nasıl tırsıyorlar, nasıl endişe ediyorlar. Ha Staff of Magius'un bunda payı var mıdır, vardır tabii. Dragonlance'in en büyük battlemage'i bence ve okuduğum kitaplara dayanarak söylüyorum. Ha Fistandantilus hayvandır o ayrı, ama gitsin o kütüphanelerinde, labaratuarlarında ucubeleriyle oynaşsın hehe. Gnome onu bekliyor Zhaman'da :)[signature][hline] With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E.
arcane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 magius magius diyorsunuz da neye dayanarak ben onu anlamadım, o chaos a kullandığı büyü mü, asası mıdır onu kral yapan ? fistandantillus un bloodstone u, dalamar ın yüzüğü bunlar çeyiz gibi mi duruo onların yanında ehe dayanamicam spoil ediorum: [spo1=huma isimli kitabı spoil edeyim]magius dediğimiz homosapiensmagus huma isimli kitapda ilk büyü olarak olaya disintegrate ile girerek bi OHa dedirttirir.ohalar bununla kalmaz, kendisinin renegade olmasına rağmen kulesi ve çeşit çeşit elemental hizmetkarları vardır.çok kral adamdır ama görün ki çok maymun bi şekilde ölür.o kadar maymun bi şekilde ölür ki bu mudur lan magius diye veryansın ettirir meyc fanlarına ama o ölümdür ki magius un kitapta vurgulanan gralmeycliği dışındaki kral insan oluşunu gözler önüne serer.ayrıyetten aynı kitapta bi başka kral büyücü daha vardır o kitapta, hatta çok kral adamdır.şeytan bi elemandır adı galan dracos.cyan bloodbane o zaman portakalda vitamin olmasa da genç bi ejderhayken kendisinden büyü dersleri almaktadır, kendisinin köpeğidir tek kelimeyle.aynı elemandır ki bilinmeyenin ortasında abyss e giderken camiiyi geçince soldan 2. sokakta büyülü şatosu vardır.öyle de kral bi büyücüdür.çok pis de bilet keser.magius a bilet kesen odur diyeceğim ama maalesef magius maymun oldu ve bu adamın yolladığı elemanlara öldü.[/spo] daha kralı yok mudur ? vardır kesin benim okumadım 50 tane kitap var.. ama bildiğim magius u bana duracell pilli actionman diye pazarlamaya çalışmayınız ehe.gol yerim , magius tabii ki yemem.gerçekleri bilelim ona göre tartalım öyle aha raistlinin asayı, palinin büyüsünü bu eleman yaptı gazlarına kapılmayalım.[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!" Arcane, Lazy Peon
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 fistandantillus kesinlikle[signature][hline]See the sadness in their eyes.. Yıldızlar bizi aydınlatacak..
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ben Magius'un insanlığını, karakterini tartışmıyorum gücünü tartışıyorum. Açın bakın o staffın özelliklerine neler yüklemiş adam sonra anlarsınız ne kadar güçlü olduğunu. Neyse derse gitmem lazım daha sonra biraz daha uzun bir şeyler yazarım. Bu arada Arcane kitabın adı ne tam olarak, türkçeye çevrildi mi. Güzel mi ? Okuyacak DL bulamıyorum bu aralar[signature][hline]With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E.
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Palin Majere. Kesinlikle. ama diyeceksinizki bi olayını görmedik. Daha ne olsun adamın şansına tanrılar gitti alet edevattan büyü çekme olayı başladı tabiki bu zor bi olay. Şansına bide parmaklarını eciş bücüş ettiler :D Adam ne yapsın yaw. Palin ki daha büyücülük sınavını alalı 3 sene olmuşken gitti Kaosa dikildi varmı ötesi? Kaosu güneş gözlüğü taktırmak diyosunuz ama. Kaos sanki normal bi dev gibi onuşuyonuz. adam herşeyin ve hiçbirşeyin babası be yaw :D NOT: Ama DL 'de hiç sevmediğim bi büyücü varsa oda Palindir. Eee yiğidi öldür hakkını yeme demişler :D[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre... [Bu mesaj EomerMcEwan tarafından 10 Şubat 2005 09:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Khalin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: BonePART, 10 Şubat 2005 06:15 tarihinde demiş ki: soth dediğin karakter dl karakteridir asıl bi donem krynn den sıkılıp cay icmeye stradthin yanina akdar 200 sene felan gitmistir sona geri donmustur Evet bildigim icin ilk olarak soth u yazdim zaten sisler götürüyo onuda sonra karisini red edince geri dönüyo(hani su kiyamet kopmadan once hamile karisini olduruyo hatta bi paladine rahibi var o herif yüzünden kopuyo kiyamet gerci sothunda rolu vardi galiba sonra takhisis soth u chosen tarzi bisey yapiyo falan filan.. ) okumuslugum var :)[signature][hline]I know where the stars glow And the sky's unclouded Sweet the water runs my friend But Noldor Blood is on your hands Tears unnumbered You will shet and dwell in pain
Suark Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Soth un ravenlofttakı halını dusunme.Orda çok ezik o.Soth diil soft olmuş orda o. Magius bence o kitapta biraz gucsuz cıkmıs.Ya hatırladıgım kadarıyla dracos bizzat gebertiodu onu[hatta o sırada beyaz cubbe olarak gozukuodu].Ama şunu söyliyeyim atladığınız gecelordu var.Diken şövalyelerinin başı yani.Çünkü 3 aydanda emiyor eleman.[signature][hline]-Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol -Şefkat ve merhamette güneş gibi ol -Başkalarının kusurlarını örtmede gece gibi ol -Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol -Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol -Hoşgörülülükte deniz gibi ol -Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol--Hz. Mevlana
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Hangi gecelordu :) bir sürü gecelordu var.[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre...
Suark Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 asa yuzunden olen[signature][hline]-Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol -Şefkat ve merhamette güneş gibi ol -Başkalarının kusurlarını örtmede gece gibi ol -Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol -Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol -Hoşgörülülükte deniz gibi ol -Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol--Hz. Mevlana
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 [spo1=düzeltme]Cyan bir öğrenci değil bir yaratımdır ve yanında bulunduğu büyücünün yaratımıdır aynı zamanda hizmetkarı ve bir anlamda kölesidir.Ha sonra o büyücüyü öldürdü o ayrı. :) Birde Huma nın kitabı çok kötüydü daha doğrusu çok eksikti o yüzden Magius ezik gibi görülebilir. [/spo] Dl dünyasının en güçlü büyücüsü sorusu havada bence.Tam olarak bir Raist çi olsamda evrenin tümü hakkında geniş bilgi hiç gelmedi.Hep ana karakterler üzerine gidildi,yan karakterler hep unutuldu.Bu mantıkla Magius ve Fistan nın miraslarını taşıyan Raist in öğrencisi Dalamar en iyiler arasında yerini almalıdır bence.[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault.
Shaklaban Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 En baba büyücü raist orasi belli.En babasini bilmem ama en sevdiğim karakter taslehoff.
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 shaklaban zaten kitaplardaki ana karakter tasshelof[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Ana karakter demek dogru olmaz ama bir sekilde dehset isler basaran bir karakter[signature][hline]With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E.
Eraqrest Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: HalbadaR, 09 Şubat 2005 22:03 tarihinde demiş ki: Ejderha Mızrağı'nda herkes ayrı bir kahramandır :) Hehe olay budur :) Ama ben yine de Par-Salian diyim, çok severim kendilerini.[signature][hline]horacegoesskiing, 14 Ocak 2005 18:48 tarihinde demiş ki: iki şey söylicem. birincisi kargaya yavrusu şahin görünürmüş, ikincisi kedi g..ünü görmüş ben bu yaradan ölürüm demiş. :) evet bu kadar.
couper Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Tabıkı esın kaynagım Lord Azalin tek kıne tek
Suark Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 heh azalinden cacik olmas =)..Lich ama bi ravenlofttan kacamio[signature][hline]Fegro, 10 Şubat 2005 23:42 tarihinde demiş ki: Boya kitabı WoW un hevesi bitince gelirim Mandooo, 13 Şubat 2005 15:49 tarihinde demiş ki: bi bilimsel olay daha var...erkekler anneleri gibi kokan , kadınlar ise babaları gibi kokanlara karşı hassaslar...artık ne kadar iğrenç kokuyosak kimsenin ilgisini çekemiyoruz...
Öne çıkan mesajlar