civciv Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Arkadaslar hatirlarsaniz 1 ay once felan garip bi olay yasamis ne yapacagini bilmeyen bir akrep gibi atesin etrafinda donuyordum. Kimseye ilk anda bu konuyu acamamistim.Sonra birden burda icimi dokmek yardim istemek fikir danismak aklima geldi ve biraz daha sakinlestim. Gecenlerdede sorunu toptan hallettim yardimi gecen herkese tşk ediyorum. ps: Sorunu ne kiz nede oglanla artik konusmuyorum o gun son kez konusmaya gittigimde duygulandigini gordum eski nisanlimin ama yumusamadim tokati bastim sonra ayni sekilde o erkegede tokadi bastim siz daha iyisine layik degilsiniz bile dedim cektim gittim. Ama eski nisanlimin gozyaslari halen gozumden gitmiyor. Bu gunlerde yine aklim karisiyo hayirlisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
civciv Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 bahsi gecen olayin linkinide vereyimde . insanlarin yardimseverliginden bi şi kaynetmemiş olduklarini herkes gorsun. http://www.paticik.com/forum/view.php?id=34168 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 eheahe helal bea sana da bu yakışırdı[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Çocuk mı cılız rahtça tokat attın yoksa senin mi maşallahın var?[hline] 3 günde 184 kullanıcıya ulaşan forumumuzu daha da renkli yapmak için sizleri davet ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 bence bunların dışında.. onlara gülecektin.. hadi iyi eğlenceler diyip çıkıp gidecektin.. inan bana öfkeni belli etmemen onları hem endişelendirirdi hemde korkuturdu... zaten bitmiş gitmiş olay.. kafanı boşaltmaya bak.[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 daha ne insanlar çıkar karşına daha güzeli daha iyisi takma kafana artık[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saint Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 You ask about my consience And I offer you my soul You ask If I'll grow to be a wise man Well I ask if I'll grow old You ask me if I known love And what it's like to sing songs in the rain Well,I've seen love come And I've seen it shot down I've seen it die in vain ... J.B.J Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 civciv trajik bir olay..ne diyim ben insan delirir heralde ama iyiki hayatını 2 insan musfettesi icin harcamamıssın..TOKAT YAKISIR ama hicbirsey soylemeyip ki sessiz kalmak en buyuk tehdittir gulup kızı ve en yakın arkadasın olacak iti assagılayıp cıksaydın. aklın karısmasın be civciv bir daha o kıza guvenebilir misin?hergun gozunun arkada kalması daha mı iyi..eger tekrar baslarsan ona her sarılısında o sahne gelmez mi aklına..yazık olur be sana civciv..kafayı yersin.. ogrendigim birsey varsa kızlar hakkında gozyaslarının en buyuk silahları oldugudur ve acımasızca kullanıyorlar.son care basıyorlar megayı sende mahvoluyorsun acaba haksızlık mı ettim bak cok uzuldu diye kendini suclama olayına giriyosun.canın sagola civciv sevgini hakeden biriyle karsılasırsın.umarım kısa zamanda olur da bu olayı cabuk atlatırsın..[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Ya salla be hoca..Sana layik degilmi$ i$te. Sen daha iyilerini bulacaksin ama o senin gibisini asla bulamayacak.Boyle du$un.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Şu 25 milyon atma olayıda baya iyiydi ama buda kafi.[hline] Amy Lee (Evanescence) yönetir, sahiplenir. Avril Lavigne emer... Mirluin'de arada sırada yönetebilir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Aynı Türk filmi gibi :).Fakat sana daha iyileri yakışır.Her zaman en iyisini iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 sıkma canını. her zaman daha iyisi olduğunu ve olabileceğini unutma.[hline]Ben varya ben, biraz önce ya da birazdan da önce demişim ki: coca olan kola pepsi olan kolayı çarpar böler toplar hatta kosinüsünü bile alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: civciv, 16 June 2003 06:05 tarihinde demiş ki: Arkadaslar hatirlarsaniz 1 ay once felan garip bi olay yasamis ne yapacagini bilmeyen bir akrep gibi atesin etrafinda donuyordum. Kimseye ilk anda bu konuyu acamamistim.Sonra birden burda icimi dokmek yardim istemek fikir danismak aklima geldi ve biraz daha sakinlestim. Gecenlerdede sorunu toptan hallettim yardimi gecen herkese tşk ediyorum. ps: Sorunu ne kiz nede oglanla artik konusmuyorum o gun son kez konusmaya gittigimde duygulandigini gordum eski nisanlimin ama yumusamadim tokati bastim sonra ayni sekilde o erkegede tokadi bastim siz daha iyisine layik degilsiniz bile dedim cektim gittim. Ama eski nisanlimin gozyaslari halen gozumden gitmiyor. Bu gunlerde yine aklim karisiyo hayirlisi... Yapilmasi gereken buydu zaten salla :)[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Size iyi eglenceler diyip 25 milyon atma olayını tek geçiyorum :) Ama bu da güzel olmuş Civcivim söylenmesi gereken herşey yukarda söylenmiş hele gözyaşıyla ilgili olanı ezberle. Günde 3 kere kendine söyle falan iyi gelir belki :)[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar