zgrw Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 buralar kurak , Ankara/Bahçelievler[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 demin kanald'de haber geçti de mart ayında baya bi kar yağacakmış heryere. martın son haftası tatil olursa hoş olur. daha ne isterim ki zaten, sınav haftamız o hafta :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 eger oel bişi oursa parende atarım amuda bılem kalkarım:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heracless Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 bu çarşamba yağcak diyolar hep beraber kar duasına çıkalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 istte kar başladı tipi şeklinde yagıyo şuan deermişim [signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez lvl 46 assassin - karus -diez (clan teklifleriniz degerlendirilir) http://server3.uploadit.org/files/theunholy-sign.JPG [Bu mesaj supersonicmemed tarafından 27 Şubat 2005 20:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 yağmasın artık kar mar yeter o kadar yağdığı 2 hafta önce...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 akatlarda hala duruyo abi kar dün gezinirken gördüm bayaa bi baktım alla alla dedim hala nasıl duruyo fln.tabii kar demeye 1000 şahit gerekiyor. cafe stop un arkasındaki caddede duruyor bi parça. hiç kar görmeyenler gidip bakabilir.[signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez lvl 46 assassin - karus -diez (clan teklifleriniz degerlendirilir) http://server3.uploadit.org/files/theunholy-sign.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
T0RN4D0 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Bu aralar Adana durgun... (Hiç kar görmedim :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 nerde o Ankara'nın eski kışı.[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 aynen öyle vallahi nerede o eski kışlar. paso istanbul'a yağmaya başladı. uyuz etti :)[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:168/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 cillop gibi yağıyor. Ankara/Çankaya.[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 ankaranın havasına kafam girsin bu ne bi günlük güneşlik bi kar yağıyo hasta oldum be[signature][hline]thanatos 26/02/05 15:18 de msnden demiş ki: hem belki rap forumlarinda kari buluruz eli ayagi duzgun | spend some quality time - In Flames Turkiye Fan Page | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 havalarda kafayı yedi.[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 demin havadurumunda gördümde yarın istanbula kar yağcakmış[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? Arthur Frostbane & Dream D'uinlorie are back :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 sabah emek tarafına yağıyordu ama yağmura çevirdi. şu an bilkentteyim ve lapa lapa yağıyor. [Bu mesaj flameeye tarafından 28 Şubat 2005 10:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 yagsın yagsın ya.azcık kış mevsimini yaşıyalım bari. bu sene hiç kar görmedik ankarada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 İst / gaziosmanpaşa ya bu ne soğuk sabah sabah ya :/[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 tek isteğim karların 1 gün içinde erimemesi.[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 ankara'da birşey kalmadı sanırım.. zaten sulu yağıyordu tutmayacağı dün geceden belliydi..[signature][hline]We will see the dreams that we dare to dream.. Kuşlar gelecek birgün beyazlığının arkasından..Kanatlarına tutunup sonsuzluğa uçacağız birlikte..Yıldızlara..Lullaby | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 halen yağıyor chris dün geceydi sulu kar, şu an kar yağıyor.[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 tuzla=kar ama dünkü yağmurdan sonra tutmaz hava çok garip[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 chris'in dediği doğru hiç tutmamış kar :/[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 şuan'da or/an da lapa lapa başladı kar yağışı. yağmur yağmasına rağmen tuttu, devam etmeli yoksa :([signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:169/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 hawa ısındı burda -35 fln oldu[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Yeni Forum SitemizAçlıdı| Mail | :[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 hmm ankara için önümüzdeki 3 gün için tahminlerde iyi kar yağışlıymış. 2 şubatta etkiliymiş üstelik :)[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:169/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar