AMO Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 suan goztepe de cok az da olsa yagiyo[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ankara'da henüz bir kar yok. dün duraksayarak etkisiz yağıyordu bugün hiç yok :([signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:149/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ılerde bastıracak kar bu sekılde yağmaz ya :([signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 kadiköyde kar durdu....gece yagar diyolar ama...ins..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 maslak'da durum nasıl? bizim kampüs şile'de gerçi ama oraya bakıyo olay. maslak'da oturanlardan son dakika haberi lütfen. =P[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* (edit: bi de okullar tatil oldu mu? aslında üniler kafalarına göre yapıyo. hangi ünilerin tatil olduunu nerden görebilirim?) [Bu mesaj Dextra tarafından 08 Şubat 2005 18:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 suadiye bostanci küöükyali senesenevler ne durumda arkadaslar bilen warsa pls...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Dextra, 08 Şubat 2005 18:23 tarihinde demiş ki: maslak'da durum nasıl? bizim kampüs şile'de gerçi ama oraya bakıyo olay. maslak'da oturanlardan son dakika haberi lütfen. =P heh maslaktan bildiriyorum. kar yok hiçbişey yağmıyor. dün geceki gibi hafiften erimeye başladı karlar. durum vahim. perşembe günü riskli :) haberlerimiz kötü ama napalım :)[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki: ..doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 istanbul'a yağıyorda neden ankara'ya yağmıyor çözemedim gitti?[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:149/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: orc_lord, 08 Şubat 2005 18:50 tarihinde demiş ki: istanbul'a yağıyorda neden ankara'ya yağmıyor çözemedim gitti? ben halen çözememekteyim bu arada yeni geldim eve dışarısı soğuk ötesi.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 cermy yıktın hakkaten beni =) durumda değişme olursa bildir lütfen =D deli oluyorum bizim okul 3 hafta final haftası yaptı. 2 hafta tatil. millet tatile girdi biz okula gidiyoruz ya.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 istanbul'da durumlar nasıl?[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ya kartaldayım, Kar sağnak biciminde kısa süreli tipi seklinde yagıyo. ama bişi olacagını sanmıyorum.[signature][hline]defaultgame WoW TeaM AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 oooof Ankaram of.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Dextra, 08 Şubat 2005 18:55 tarihinde demiş ki: cermy yıktın hakkaten beni =) durumda değişme olursa bildir lütfen =D deli oluyorum bizim okul 3 hafta final haftası yaptı. 2 hafta tatil. millet tatile girdi biz okula gidiyoruz ya. değişiklik olursa zaten büyük zevkle bildirirm sen merak etme. arada hangi unilerin tatil oldugu sabah hurriyetim.com da yaziyordu bi bak istersen. liseliler yani bizler için çarşambayıda yırttık ama perşembeye çok büyük umutlar baglı :-p[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki: ..doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 yağdır yarabbi ![signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 cermy giriom cıkıomn senin msjları okuyom itü ayazağa kampüsüne şöle bi cığ fln düşse ne güzel olur...perşembe günkü kimyaLab dersine girmesem :([signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk]wook o'hara [Bu mesaj wook tarafından 08 Şubat 2005 19:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Düzce'de kar yağamakta tam şu sıralarda[signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki: git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bugün kocaeli de hava sapıtmış durumda bi güneş açtı bi kar yağdı biz de sapıktık kardan adamımız da eridi:( şu an körfez ilçede tüm karlar erimiş durumda yarın galiba okul yollarına düşcez:( pfff erkenden kalk servise yetiş oooooo yine başlıyoruz maratona:([signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konya'da dün akşam çok güzel yağıyordu rahmet, 2 ,3 saat aralıksız yağdı bugün ise kuru soğuk..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Yokluk içinde varlık çeksemde ben tozlu laflarımda kaybolup gideceğim, bu tarihi bir imzaya ihtiyacım varsa oda;rap'imdir!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 uyuz oldum gerçekten, tüm türkiye'de kar yağıyor burada yağmıyor..[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:149/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 inatla ve ısrarla..[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 sağ salim geldim arkdaşlar, beni düşünüp uykusuz kalanlar için bildiriyorum. artık rahatça uyuyabilirsiniz :)[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Hiçbişey yağmıyo 1.5 saattir [Caddebostan/ Ist][signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 kar istiyoruz ..... :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ABBAAAOOUUWW bulut yok antellede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar