Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kar Dpt.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
göztepede köpek gibi yağıyo[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
kozyatağında camdan dışarı baktığımda karşıdaki apartmanları göremiorum..inanılmaz yağıyor ve en az 15 cm kar var..süper..[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar.
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Mesaj tarihi:
anlayan anladı naa :D[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
Burada şiddetli rüzgar yüzünden odamın panjurlarını kapatmak zorunda kaldım. Acayip yağış var hala. Sabaha bu hızla 25-30 cm zorlar burası, hem açık arazi hem de acayip soğuk.

İstanbulda kar yağıp Ankarada yağmadığı için Ankara utanmalı hehehehe... Ama gelir sizin oralara da yarın.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Mesaj tarihi:
Noldu Ankaralıların derdi liseler tatil olsun?
Var ya, bizim üniversite tatile girmemiş olaydı, hele ki geçen hafta finaller bitmemiş olaydııı... Liselilere öyle küfürler sallardım ki herhalde saniyesine yörünge dışına uçardım :) İstanbuldakiler bir hafta daha tatil görebilir, müjdeler. Ben de evde hapisteyim, aman ne güzeeeel, ne güzel. Neyse, en azından tatildeyim ohh be...[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Mesaj tarihi:
yollarda kimse olmadigi için yol doldu walla dimdiz... bi kaç gün daha tatil gibi...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
  • Admin
Mesaj tarihi:
TV de bir meteoroloji muhendisi hanım kızımız baglandı ve acıklama yaptı
pazartesi ve salı günü yağış devam edicek
poyraz var don olucak
çarşamba günü 1-2 derece hava ısınıcak ama yer yer yagış cuma gününe kadar devam edicek miş
salıdan sonra hız keserek..[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
*
G3NK
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...