helena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 üsküdar-biraz kar var[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 yarın işe gidicem.. kar yağmasın mümkünse güneş açsın heryer erisin..[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ptesi yagıcak deniyor.[signature][hline]
helena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 umarım[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ne dedim sise 15 subata kadar ıkının kar bitmesin hep yagsın dedigim tarihe kadr.[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) [code=php] i died for you ! [/code]
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ya 15 subatı bırak şimdi şu salı gününüde yırtalım bana yeter :-p[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki: .... doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen..
uncla Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 son durum nedir ist'te?[signature][hline]jan d.
helena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 yarın hava çok soğuk olursa tatil olabilir[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 istanbul için son radar goruntuleri :) bu şuan: buda yarin: wallaha metorolojinin sitesini buraya taşıdım :P[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yoköhhüenm![/b]nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki: ..doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen...
helena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 harbiden forum kendini aştı artık XD[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Tuzla: Son 2 saattir camdan dışarı bakmayanlar şimdi güzel bir şok yaşıyorlar. Çekme halatlarınızı ve zincirlerinizi, olmadı eldiven,atkı ve berelerinizi, olmadı ayağınıza geçireceğiniz bilimum süpermarket poşetlerini hazırlayınız.
uncla Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: Duke_Guybrush, 06 Şubat 2005 22:22 tarihinde demiş ki: Tuzla: Son 2 saattir camdan dışarı bakmayanlar şimdi güzel bir şok yaşıyorlar. Çekme halatlarınızı ve zincirlerinizi, olmadı eldiven,atkı ve berelerinizi, olmadı ayağınıza geçireceğiniz bilimum süpermarket poşetlerini hazırlayınız. *! imrene imrene bi hal olur*[signature][hline]jan d.
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 beylikdüzü kar hiç durmadı ki :)[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Bellow Nasıl Biri ? Benim ufacık, tefecik, minicik sitem :) Bi oy verin 10 işsiz Dark Elfi Kurtarın Bartz : Siloun level 26 Assassian Lineage 2 server[b]
helena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 burda çok az..sanki aynı şehirde değiliz[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: faint, 06 Şubat 2005 22:56 tarihinde demiş ki: burda çok az..sanki aynı şehirde değiliz olum sen baska yere bakıon bence :)[signature][hline]===>Cheester<=== Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Bamyaa
helena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bir burası üsküdar, kar çoz hafiften yağıyo iki ben erkek değilim XD[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır
555 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 aa bakmamıştım camdan 12den beri fln kozyataında da yağıyo[signature][hline]aşk böceği la petite ezique
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 beylikduzu cok pis sanki istanbulda biyer deil :)[signature][hline]===>Cheester<=== Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Bamyaa
helena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bugün kurs bile iptal oldu[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bazı unıverstılerde ıptal oldu[signature][hline]===>Cheester<=== Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Bamyaa
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Oleyyyyyyy bursayada kar yagsın...[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) [code=php] i died for you ! [/code]
helena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 benim bildiğim koçla kadir has var yeditepe olmamış ama galiba[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 beykent uni. de var abi[signature][hline]===>Cheester<=== Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Bamyaa
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 az maslakta kar yağmakta şu an[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: Mayh3m, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde demiş ki: Oleyyyyyyy bursayada kar yagsın... eccük var artar belki yarına artmaz umarım :( yarın gec 12 de yola çıkcam ankaraya yollar sıçarsa bende sıçabilirm. varacam işallah ankaraya nedense ölüm korkusu yaşıyorum 2 gündür allahım ya[signature][hline]Boo
Öne çıkan mesajlar