Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kar Dpt.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Dregoth, 05 Şubat 2005 02:46 tarihinde demiş ki:
Yarini bilememde pzts okul tatil olmaz...

ya bi kere azınızı hayırlı açın :)[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm![/b]
nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki:
....
doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen..
Mesaj tarihi:
üff pazartesi gecesi yola çıkcam ankaraya doğru işallah bi kaza olmadan varabilirsem sevincem yani
hay böle okulun ben ya!
ben okula kayıt için gidiyorum okula 1 hafta var
şimdi yolda trafik kazası geçirsek ben ölsem bunun sorumlusu kim olcak[signature][hline]Boo
Mesaj tarihi:
abi ne adamsınız siz kar yağar tıkanır yollar tatil olur okullar akdeniz iklimi saks yani kışın öf[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bursada eccük tutmuş yerlerde
yavaş yağıyo şuan ama hızlanıcak sanırm
wildpervert osmangazi/bursa
p.s.an itibari ile yatıyorum herkese bol karlı günler :) bide 12 de kalkcam :([signature][hline]Boo
Mesaj tarihi:
istanbul - göztepe

yoğun sulu kar yağışı başladı[signature][hline]Saadettin Teksoy + Reha muhta = Atom bombasından 25.0000^38 güçlü enerji patlaması yani saadettin ile reha bir araya gelirse insanlık; köpekliğe doğru evrimleşecek
Mesaj tarihi:
anadoluhisarı - buz gibi hava dışında hiç bir şey yok[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki:
where is hareket, there is bereket paticiklerim.

Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki:
12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...
istanbul/göztepe...hava da hiç bir şey yok...ama bulutlu...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
ahaha o da güzel[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...